Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 233
  • 856
  •   1
Отговори
# 555
  • до най-прекрасния мъж
Или с четка в банята  Simple Smile

# 556
  • Пловдив
С паста за зъби аз чиста сребърни неща, основно бижута

# 557
Момичета, назад коментирахме чистенето на кафяват линия по височината на тоалетната чиния. Със солна киселина стана чисто нова! Внимавайте само да не вдишате, реже се връхчето на тубичката сипваш, без да дишаш и се махаш, ако има прозорец на тоалетната да е отворен. Буквално за минути всичко изчезна.

# 558
  • plovdiv
А солна киселина откъде взе?

# 559
  • до най-прекрасния мъж
Има я във всяка железария.  Наскоро изчистих доста солидна ръждива линия с препарата за WC Clean maximo. Това мисля е марка на Кауфланд,  там съм го виждала само. И варовика от мивките махна.  Не вярвах много,  че действа,  но само с едно минаване,  всичко по тоалетната чиния падна.

# 560
Благодаря за идеите ✿

# 561
  • Пловдив
Момичета, назад коментирахме чистенето на кафяват линия по височината на тоалетната чиния. Със солна киселина стана чисто нова! Внимавайте само да не вдишате, реже се връхчето на тубичката сипваш, без да дишаш и се махаш, ако има прозорец на тоалетната да е отворен. Буквално за минути всичко изчезна.
И не се поврежда порцелана на чинията,нали?Страх ме е после да не пожълтее  Thinking

# 562
Мистик, чиния на на десет години в жилище, което не се ползва и беше доста пожълтяла, буквално светна, като нова е! Пак казвам, внимавайте много с изпаренията! Аз сдържам дъха си изцяло за минута, сипвам и буквално за секунди всичко пада. Сипах и на пода на керамична душ кабина, само далече от сифона, започва веднага да съска, след 30 секунди липсвам вода и спира реакцията. От желазария го купих.

Я кажете бежов диван от естествена кожа с какво го чистим? С тоалетно малко съм пробвала не става добре.

# 563
  • до най-прекрасния мъж
Сифонът не е страшен, редовно си чистим сифоните в офиса със солна киселина. Няма поражения по сифони, уплътнения и тръби. Вкъщи също слагам понякога, като се позапушат тръбите. Буквално за секунди се отпушва всичко и се чисти. Ако е некачествено покритието на сифона, е възможно да потъмнее.

# 564
Кожен диван - моят е с изкуствена кожа, но да кажа как го чистя - с парочистачка - не съвсем отблизо мъжът ми намокря кожата, а аз след него веднага бърша със сух памучен парцал, докато кожата е още топла и мокра.

# 565
Естествена кожа чистя с препарати за кожа, а преди това мръсотиятаобирам с бебешки мокри кърпички. Разгледай в Ю тюб как се чисти кожа - how to clean leather furniture https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+clean+leather+furniture

# 566
Момичета, ползвали ли сте ръкавици за белене на картофи като тези https://m.youtube.com/watch?v=RfY3WDjXUQA
Удобни ли са? Имате ли наблюдения кои са по-качествени, има ги на цени от 8 до 19-20 лв.?

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 12:24 от Alipazar

# 567
  • София
Къде се продават? Не съм виждала, а ако наистина се справят като на рекламата ще е супер.

# 568
Къде се продават? Не съм виждала, а ако наистина се справят като на рекламата ще е супер.
В десетина онлайн магазина, които не познавам - пусни търсене по "ръкавици за белене на картофи". Идеята е добра, но ако изпълнението е с качеството на Телешопа, може да не си струват, затова питам.

# 569
Като ги гледам не стават за зрели картофи, а само за млади. Освен това от го дини младите картофи ги беля с зелените драскащи гъбички, след като съм ги накиснала във вода.Само дето ръкавицит са отделно от гъбичката.

Общи условия

Активация на акаунт