Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 215
  • 856
  •   1
Отговори
# 585
Чистя дограмата с магическата гъбка.  Peace

От къде се купува тази гъба? И може ли снимка или линк? Simple Smile

# 586
  • оттам, откъдето започва България
От магазини за перилни и всякакви други препарати, а също купувам и от магазин за 1 лв. Има всякакви варианти: https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0 … =1366&bih=633
Първо излизат на Сано, но не си струва да си даваш парите за тях (доста по-скъпи са) защото и другите вършат същата работа.
Досега не са ми харесали единствено Лидълските, ама те не са в постоянния им асортимент.

# 587
  • София
От магазини за перилни и всякакви други препарати, а също купувам и от магазин за 1 лв. Има всякакви варианти: https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0 … =1366&bih=633
Първо излизат на Сано, но не си струва да си даваш парите за тях (доста по-скъпи са) защото и другите вършат същата работа.
Досега не са ми харесали единствено Лидълските, ама те не са в постоянния им асортимент.

За мен има огромна разлиа между Сано и другите гъби. Не се заяждам, лично мнение!

# 588
Уважавам мнението ти, но моето е друго, след толкова много проби с различни видове гъби.  Peace

# 589
  • София
Колко бързо се "стопяват" вашите гъби? Аз взех едни от немските магазини, не помня какво чистих, но замина едната за едното чистене.

# 590
  • Добрич
Мамчета,помагайте-разлях малко боя от вчерашното боядисване на яйца по пътеката,3 петна са,може ли някоя от вас да ми каже въобще има ли шанс да излязат поне малко?

# 591
Снощи и аз използвах набързо една гъбка, за да почистя кухненските шкафчета, масата, хладилника, плота на терасата, пералнята, дограмата на вратата и тя свърши. Съвсем нормално е, аз затова купувам от тези по около 0.60-0.70 лв.

# 592

Благодаря, ще отида да си взема днес Simple Smile

# 593
  • София
Мамчета,помагайте-разлях малко боя от вчерашното боядисване на яйца по пътеката,3 петна са,може ли някоя от вас да ми каже въобще има ли шанс да излязат поне малко?
Пътеката от изкуствена материя ли е? Ако да - ще се изпере, както и да го направиш - с веро или с меглио или със спирт. Само че, ако няма да я переш цялата, а само петното-  понакисни малко мястото и после търкай.

# 594
  • Добрич
Благодаря,от изкуствена материя е,да,дано да се изпере,ще опитам всичко  . Благодаря още веднъж!!

# 595
  • Карлово
Благодаря,от изкуствена материя е,да,дано да се изпере,ще опитам всичко  . Благодаря още веднъж!!
Ako не се получи опитай с Вениш за цветно. Можеш да вземеш от дозите за по лв.

# 596
  • Лондон
Моля ,помагайте.На остъклена тераса ,искам да сложа готварска печка.Как ,да предпазя стените ,дограмата и стъклата ?

# 597
  • до най-прекрасния мъж
Сложи я максимум далече от прозореца и дограмата, а на стените - плочки или ПДЧ гръбче или друг материал, лесен за почистване. От пръски няма как да се предпазиш, колкото и да внимаваш, важното е да попадат върху материал, който може лесно да се чисти. Моята фурна и котлоните са непосредствено до стената, в ъгъла. Отстрани и отзад е гръбче и се чисти лесно, но на стената пред фурната е ужас - всичко е в пръски от мазнина. И понеже фурната се отваря на 1 милимунда от стената, нищо не ми остава, освен да боядисвам периодично, защото няма как да сложа каквото и да е върху стената. Вече ми иде да боядисам с блажна боя, та поне лесно да я бърша, като се изпръска.  #2gunfire

# 598
  • Лондон
Сложи я максимум далече от прозореца и дограмата, а на стените - плочки или ПДЧ гръбче или друг материал,   #2gunfire

Няма място.Иска ми се ,някакво фолио или нещо, което ще сменям .когато си искам.А ,и да ми е финансово изгодно.
чувала съм .че ,веднъж като залепиш фолио,не се отлепва.Не знам, дали е вярно.

# 599
  • до най-прекрасния мъж
Ами преди време питах тук, във форума относно нещо, което мога да сложа на моята стена, защото вече не мога да я търпя такава омазана. Предложиха ми вариант тънък иноксов лист, залепен за стената или тапет, по-шарен или боя, която не попива мазно и се чисти лесно /блажна/. Моята кухня е на усвоена тераса и имах течове, но скоро санирахме и предстои цялостно боядисване, та ще мисля нещо, което да направя с тази стена. Но фолиото наистина не се подменя, като се замени.
Мисля да пробвам с тази боя
Скрит текст:
, дано наистина и така, както е написано, знам, че е скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт