Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 194
  • 856
  •   1
Отговори
# 600
  • Карлово
Но фолиото наистина не се подменя, като се замени.
Което значи???? Rolling Eyes

# 601
  • до най-прекрасния мъж
Извинявай, имах предвид "като се залепи", но писах от таблет и той явно е проявил самоинициатива относно това, коя дума съм искала да напиша  Joy

# 602

Фолиото ,като се залепи на прозорец , не можело да си отлепи и да се залепи ново фолио.
А ,дали има фолио за стена? Но, да може да се сменя .

# 603

Фолиото ,като се залепи на прозорец , не можело да си отлепи и да се залепи ново фолио.
В грешка сте! Нали по витрините на магазините фолиото/рекламите се сменят. А витрините са стъклени.

# 604
  • София
Скрит текст:

В грешка сте! Нали по витрините на магазините фолиото/рекламите се сменят. А витрините са стъклени.

Как се маха фолио от прозорец без той да се повреди и без да остане лепило? Фолиата по витринте са друга работа - техното лепило е друго и те са предвидени не след дълго да бъдат подменени. Наистина ми е интересно как се маха фолио и лепилото му от стъкло в домашни условия?

# 605
Аз също съм махала фолио от стъклопакет - в банята го смених, защото беше някакво шарено и не ми се връзваше с интериора след ремонта. Хванах единия край и го отлепих, май с малко повече дърпане.  Не си спомням да я оставало лепило или да се е накъсало фолиото, но след това измих прозореца  и на сухо залепих новото.

# 606
Мъжът ми има рекламна агенция- всеки ден това прави. Маха и слага фолиа. Има специални стъргалки- като тези за чистене на керамични котлони, вода и препарати(обезмаслител и за миене на прозорци). Няма нищо трудно. Прозорците ми в кухнята, хола и всекидневната са до определено ниво облепени с фолио от години. Едно и също е- не е подменяно.
иванита, фолио може да се залепи с помощта на сапунена вода. Така може да маневрираш с фолиото, докато го напаснеш. После водата се избутва и се остава да изсъхне.

# 607
  • WonderLand
Мъжът ми има рекламна агенция- всеки ден това прави. Маха и слага фолиа. Има специални стъргалки- като тези за чистене на керамични котлони, вода и препарати(обезмаслител и за миене на прозорци). Няма нищо трудно. Прозорците ми в кухнята, хола и всекидневната са до определено ниво облепени с фолио от години. Едно и също е- не е подменяно.
иванита, фолио може да се залепи с помощта на сапунена вода. Така може да маневрираш с фолиото, докато го напаснеш. После водата се избутва и се остава да изсъхне.

Само да добавя, че такива стъргалки има в Джъмбо за под 2 лв с резервни ножчета, които не драскат стъклото. Аз съм доволна от тях.

# 608
Водата,в която сте варили царевица или паста се ползва успешно като подхранващ тор за стайни растения  Peace

# 609
Без да искам окапах с една спирала за очи тениска. Не я изпрах или третирах с нищо веднага, на следващия ден я пуснах в пералнята, но след изпирането още имаше следи от спиралата по тениската. Ще се махне ли при следващите пранета или трябва да третирам допълнително следите с нещо?

# 610
Пръсни обезмаслител преди следващото пране.

# 611

Мерси, ще пробвам.  bouquet

# 612
С какво мога да махна мухъл от калъф на матрак?

# 613
  • София

Мерси, ще пробвам.  bouquet

Да докладваш после!  Wink Дъщеря ми има една точица от спирала на любима блузка. Носи си я така, но ще е по-добре ако успея да я махна. Прала съм я поне 10 пъти след  инцидента, но си стои.  Sad

# 614
При мен се е получавало, но не съм прала дрехата преди това, иначе може да пробваш и със сапуните за петна.

Общи условия

Активация на акаунт