Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 180
  • 856
  •   1
Отговори
# 645
Аделинда, не е "онова" жълто, лепило е. На други светли е ставало, след повторно изпиране и по бързо сушене, на слънце се маха, а това не ще.
Нямам идея тогава. Рекламация им направи, скъпи маратонки с разтечено лепило!

# 646
Как махате жълто от цигари по хладилника, климатика?

# 647
Как да оправя едно петно на секцията, фурнир е, матиран. Имах неблагоразумието да го чистя със спирт и побеля. Мажа го с разни препарати за мебели, но не се оправя както трябва? Thinking

# 648
Как да оправя едно петно на секцията, фурнир е, матиран. Имах неблагоразумието да го чистя със спирт и побеля. Мажа го с разни препарати за мебели, но не се оправя както трябва? Thinking
Натъркай с орехова ядка.

# 649
Благодаря bouquet, ще пробвам.

# 650
  • Countryside
Ленено масло, с него се третират наранени дървени плотове, предполагам и за фурнир става.

# 651
искам да попитам, знаете ли някъде да се продават торбички за прахосмукачки, но от плат, универсални, има ли такива изобщо

# 652
С прахосмукачката само съм виждала. Иначе не.

# 653
искам да попитам, знаете ли някъде да се продават торбички за прахосмукачки, но от плат, универсални, има ли такива изобщо

В Кауфланд продават части за прахосмукачки, може да погледнеш.

Сиренце, благодаря и на теб! Peace

# 654
благодаря, ще погледна в Кауфланд  bouquet

# 655
Моля дайте някакъв съвет за почистване на вана, без да ми окапва ръката от търкане? Grinning
Аз чистя с Фрош, сода актив.
Ваната е бял акрил и се чисти перфектно без никакво търкане.

Мерси на всички за предложенията Simple Smile А къде да намеря този Фрош? в ДМ може би?

# 656
  • София
Вчера го видях в ДМ същия препарат.

# 657
И в ДМ, и в Кауфланд също го има  Peace

# 658
Има ли начин да се почисти капка лак за нокти от дреха? С лакочистител не става, само се размазва...

# 659
  • Countryside
Фрош съм купувала от ДМ, Лили и Била. Предполагам в повечето вериги магазини го има.

Общи условия

Активация на акаунт