Пазаруване от Amazon - тема №53

• 128 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!

Тази сутрин за първи път си поръчах неща от англ амазон, след като вчера анулирах поръчка почти със същите неща, защото ми начисли някакви 3,95 лири.
Днес като се появиха пак нещата ми и реших пак да поръчам, този път съм сигурна че отбелязах ври деливъри, но ...сега тъкмо реших да си рег пратката при превозвача и гледам пак едни допълнителни суми  ooooh! Ето:

Order Summary
Item(s) Subtotal:
£29.11
Postage & Packing:
£3.97
Total Before VAT:
£33.08
VAT:
£5.19
Total:
£38.27
Grand Total:
£38.27

Поръчката ми се състои от тенджера, сандали, бебешко шише и детски шампоан и кувертюрата, за която писахте снощи късно...много ме хвана яд  Crossing Arms

# 106
  • София
 ani-ali Явно някой от артикулите е от продавач, различен от Амазон, който е с отделна платена доставка. Така, без да знаем точно кои са артикулите- трудно ще разгадаем. Аз залагам на бебешкото шише  Wink

# 107
# 108
  • София
Заподозрях сандалите, но при тях има доставка само на някой от номерата и е  £2.26 UK delivery . В поръчката няма начин да не виждаш за кой артикул е начислена доставка. Би трябвало да е отделно.
Слоу кукъра?

# 109
Честно казани не виждам, и за съжаление нз как да кача във форума скрийншот  Embarassed

Обаче вчера като анулирах бяха малко по-различни нещата и оак ми начисли доставка, нямаше кувертюра,ба джапанки  Tired

# 110
  • София
Днес пуснах поръчка с почти същата кувертюра. Затова не се и съмнявам в нея.
Ето как изглежда при мен на мейла:
Item Subtotal:   £22.04
Postage & Packing:   £3.96
Promotion Applied:   -£3.96
Total Before VAT:   £22.04
VAT:   £4.40
Order Total:   £26.44

Преди да потвърдиш поръчката, трябва да си видяла дали имаш начислена доставка.
Влез в Order Details. Там ще видиш Delivery speed Delivery с бутон Change. Като го натиснеш, можеш да видиш каква доставка си избрала и да я промениш, ако е възможно. За съжаление не съм сигурна, като си потвърдила по-голяма сума, дали ще се приспадне... Може да се свържеш с хелпа

# 111
И на мен ми начисли по-голяма сума за доставка. Поръчах три неща, като за едното доставката е безплатна, а за другите две доставката е по 0,99 паунда, а ми начислява 3,99 паунда общо ! Не знам как ги смята... Пет пъти се връщах и се взирах в детайлите и всеки път едно и също.

Два такива обиколника поръчах: https://www.amazon.co.uk/gp/product/6042162004/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

За двата ми начислява 3,99 паунда общо. Някой има ли представа защо ?

Хм, току що ми дойде смс, че Амазон са ми дръпнали от картата с 4 паунда по-малка сума. Вече нищо не разбирам.  Crazy

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 01:18 от KittyCatty

# 112
  • Sofia
И на мен ми начисли по-голяма сума за доставка. Поръчах три неща, като за едното доставката е безплатна, а за другите две доставката е по 0,99 паунда, а ми начислява 3,99 паунда общо ! Не знам как ги смята... Пет пъти се връщах и се взирах в детайлите и всеки път едно и също.

Два такива обиколника поръчах: https://www.amazon.co.uk/gp/product/6042162004/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

Хм, току що ми дойде смс, че Амазон са ми дръпнали от картата с 4 паунда по-малка сума. Вече нищо не разбирам.  Crazy

Начислява ти доставка на обиколниците, защото продавач не е амазон, а може да са ти дръпнали по - малко пари, защото не дърпат цялата сума наведнъж - ако третия артикул, който си поръчала е 4 паунда, не са ти взели пари за него все още.

# 113

Влез в Order Details. Там ще видиш Delivery speed Delivery с бутон Change. Като го натиснеш, можеш да видиш каква доставка си избрала и да я промениш, ако е възможно. За съжаление не съм сигурна, като си потвърдила по-голяма сума, дали ще се приспадне... Може да се свържеш с хелпа

Ето какви опции ми дава, и предния път беше по същия начин
Choose a delivery option:           
   Delivery (3 - 5 business days)
   Standard Delivery
(currently selected)
   Expedited

# 114
  • Пловдив
Доволна съм от Амазон, върнаха ми парите за филтрите много бързо.
А оня китаец ще има много поздрави. Аман от мошеници, навсякъде се навъдиха.
Не ти пристигнаха на време ли?
Директно на тях ли писа или на китаеца?

# 115
  • София
Доволна съм от Амазон, върнаха ми парите за филтрите много бързо.
А оня китаец ще има много поздрави. Аман от мошеници, навсякъде се навъдиха.
Не ти пристигнаха на време ли?
Директно на тях ли писа или на китаеца?
Изобщо не дойдоха и не се и съмнявам, че китаеца просто си е прибрал парите. Първо писах на китаеца, разбира се, ни вест, ни кост, след това през File claim пак му писах, и като не реагира отново, Амазон буквално за минута решиха клейма в моя полза и ми върнаха парите.

# 116
  • Пловдив
Ясно...и аз май ще имам същия проблем,поне така си мисля...ама ще чакам 29-ти и ако няма нищо ще пиша и аз.
Благодаря!Ако има нещо ще те питам Peace

# 117
Изобщо не дойдоха и не се и съмнявам, че китаеца просто си е прибрал парите. Първо писах на китаеца, разбира се, ни вест, ни кост, след това през File claim пак му писах, и като не реагира отново, Амазон буквално за минута решиха клейма в моя полза и ми върнаха парите.

А аз вече месец и половина чакам Амазон да ми върне парите за подобно нещо... Сега пак ще има пиша.

Пристигнаха ми тези комплекти шампоан+балсам. У нас 250 мл е около 13-14 лв. Шампоанът е нежен към скалпа и, откакто ползвам тази марка, не съм имала проблеми. Заредих се поне за 2 месеца. Взех комплектите по 9,99.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B019E9P2WI/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01D339BSC/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 118
  • София
Скрит текст:

Ето какви опции ми дава, и предния път беше по същия начин
Choose a delivery option:           
   Standard Delivery
(currently selected)
   Expedited

Това означава, че поръчката е пусната със стандартна доставка, а не безплатна. За да е безплатна, прябва да е маркирано така:
(currently selected)

Standard Delivery
   Expedited

# 119

Начислява ти доставка на обиколниците, защото продавач не е амазон, а може да са ти дръпнали по - малко пари, защото не дърпат цялата сума наведнъж - ако третия артикул, който си поръчала е 4 паунда, не са ти взели пари за него все още.

Да, после ми дръпнаха сумата и за третия артикул. А как мога да разбера колко се доплаща за доставка при друг продавач и винаги ли е с 2 паунда отгоре ?

Общи условия

Активация на акаунт