Пазаруване от Amazon - тема №53

• 128 067
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • при моите любими
Искам да си купя голям хубав куфар, дори два. Ако някой си е купувал конкретен модел и да е здрав, на не много фрапираща цена.  bouquet
Не знам, като литри, но да е по-голям от 60см. Сега най-големите са ни такива, но искам 2 малко по-големи, че за зимните пътувания сме с много ски екипи и обувки и няма събиране този багаж.

# 572
Искам да си купя голям хубав куфар, дори два. Ако някой си е купувал конкретен модел и да е здрав, на не много фрапираща цена.  bouquet
Не знам, като литри, но да е по-голям от 60см. Сега най-големите са ни такива, но искам 2 малко по-големи, че за зимните пътувания сме с много ски екипи и обувки и няма събиране този багаж.

Много четох и избирах куфар. От една година ползвам на Titan, бая път видя и е здрав. Преди него потроших няколко на Американ туристът.
https://www.amazon.de/TITAN-Roller-Wheel-Trolley-Liters/dp/B00K5 … mp;keywords=Titan

# 573
  • Бг
Да, това го видях, благодаря. Както и, че за всяка следваща кутия е 0,99 паунда в същата поръчка.
Исках да знам дали се задължавам по някакъв друг начин за следващо пазаруване пак от Pantry-то. Или просто си поръчвам и е това.

# 574
Да, това го видях, благодаря. Както и, че за всяка следваща кутия е 0,99 паунда в същата поръчка.
Исках да знам дали се задължавам по някакъв друг начин за следващо пазаруване пак от Pantry-то. Или просто си поръчвам и е това.
Поръчваш си и това е, нямаш други задължения.

# 575
А какво е това Pantry  за по-невежите?

# 576
Бих ти препоръчала спинера на Самсонит и изобщо куфар, който да няма цип, тъй като се отварят много лесно.
https://www.amazon.de/Samsonite-Aeris-Spinner-Koffer-Black/dp/B0 … Bspinner&th=1

# 577
  • Sofia
Бих ти препоръчала спинера на Самсонит и изобщо куфар, който да няма цип, тъй като се отварят много лесно.
https://www.amazon.de/Samsonite-Aeris-Spinner-Koffer-Black/dp/B0 … Bspinner&th=1

И аз бих препоръчала Samsonite . Ползваме от този тип от много години. С изключение на надраното покритие от размятането по летищата, не са мръднали. Сравнително леки са и се "управляват" много лесно.

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 01:12 от Shantal

# 578
А какво е това Pantry  за по-невежите?
Grocery в общи линии. Хранителни продукти и препарати за дома.

# 579
Момичето казва, че не търси на фрапиращи цени... Иначе и аз съм много доволна от Титан.

Огледай се за комплекти куфари, може да разделиш с приятелка някой сет - излизат доста изгодно така, а марките са съвсем прилични.  В кампаниите на ВИП-а, често има хубави предложения.

Избирай с 4 колелца, защото се придвижват много по-лесно.

# 580
Понякога в склада излизат съвсем прилични цени .

https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%8 … eywords=samsonite

Четирите колелца не се ли чупят лесно ?

# 581
Четирите колелца не се ли чупят лесно ?

Ами, моят куфар е от 3 години, размятан къде ли не - нищо не е чупено. 4-те колелца позволяват куфарът да се придвижва неусетно. Неслучайно най-скъпите модели са именно с 4 колелца, иначе и аз преди си мислех, като теб... Wink

# 582
  • при моите любими
Благодаря момичета, тези големите куфари едва ли ще ги ползвам за полети. Имам други, по-компактни. Тъй като не са ми спешни, ще следя препоръчаните за намаления. Може и в черния петък да има добри оферти.  Peace Определено искам куфари над 77см.

# 583
Ако не ти трябват за самолет,има и други марки,които стават и са по-евтини.Аз имам NOWI ,прилично качество е.Но е употребяван малко и внимателно,не знам как ще е във времето.Купих си го от склада,беше с етикетите.

# 584
Щом не е за самолет почти всеки куфар би те истроил. Преди 3-4 години бях купила на Американ туристър комплект от малък, среден и голям за около 100 и малко евро от амазон бай вип. Помня, че продаваха и единични куфари, виждала съм и след това такива кампании. Средния и големия са ми потрошени по летищата, но малкия е здрав - ползван е за ръчен и при пътуване с кола.

Общи условия

Активация на акаунт