ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 4 [220]

• 46 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 390

Party Party Party Party

İçerde 2. Bölüm 3. Fragman

ваййй, трябва да го гръмне ли  Party Party Mr. Green
тая пък Мелек само две изречения знае - ти за какъв се мислиш? и какъв си, луд ли си?  Mr. Green  hahaha hahaha

Ей, значи не оставяш човек малко да помечтае, я Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Хади ето ти и превода на трейчето Peace Peace Peace

Директорът: Така ще я накараш да те обича,че без теб нито ще може да пие,нито да яде.. И точно тогава.. Точно тогава това ще бъде нейният край..
Сарп: Я, ти нямаш ли си нормални приятели? Какъв е този живот, който живееш ти, Мелек? Ха?
Мелек:Теб какво те засяга това, я? Луд ли си, какво?
Мерт: Винаги така започва.
Мелек: Какво започва така?
Мерт: Любовта..
Мелек: Достатъчно!
Ейлем: Според мен ти не си такъв, какъвто изглеждаш..
Директорът: От теб може да поиска наистина да убиеш полицай..Тогава какво ще направиш?

# 391
  • Sofia, Bulgaria

Party Party Party Party

İçerde 2. Bölüm 3. Fragman

ваййй, трябва да го гръмне ли  Party Party Mr. Green
тая пък Мелек само две изречения знае - ти за какъв се мислиш? и какъв си, луд ли си?  Mr. Green  hahaha hahaha

Ей, значи не оставяш човек малко да помечтае, я Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Директорът: Така ще я накараш да те обича,че без теб нито ще може да пие,нито да яде.. И точно тогава.. Точно тогава това ще бъде нейният край..
Сарп: Я, ти нямаш ли си нормални приятели? Какъв е този живот, който живееш ти, Мелек? Ха?
Мелек:Теб какво те засяга това, я? Луд ли си, какво?
Мерт: Винаги така започва.
Мелек: Какво започва така?
Мерт: Любовта..
Мелек: Достатъчно!
Ейлем: Според мен ти не си такъв, какъвто изглеждаш..
Директорът: От теб може да поиска наистина да убиеш полицай..Тогава какво ще направиш?

Heart Eyes Hug Hug Hug

# 392
  • Ruse, Bulgaria
Вътре 2.Епизод 3.Трейлър - Бг Субтитри

# 393

така започва любовта  newsm47 newsm47 love001 love001   hahaha hahaha hahaha

# 394
Честит рожден ден на Чачи!  Grinning

От сърце му желая дълги години - шарени, весели и изпълнени с чудесни хора, емоции и споделеност!  Praynig
На всички вас Hug Hug Hug Hug - радостни, спокойни и пълноценни почивни дни Hug Hug Hug
Благодаря ви! Heart Eyes
Heart Eyes

# 395
Ама как знам кога да дойда Flutter  То озет, то фрагмани Crazy  Красота Heart Eyes

Благодаря на всички! bouquet

~~~

аз до сега все виках, батЮ е гоЛям не е мъж за една жена ... има място за всички  Laughing Laughing ма откакто се намеси йенгето у домовата му книга... зор работа това с погването и налазването му  ooooh! ooooh!
нали я видя след сватбата кво вика ... "Ще го хванете батЮ, ама друг път, вече само за менИ "

hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Не можах да се стърпя Blush
Първо: Кенан е голям Heart Eyes
Второ: Много си права, Георгиева Peace  Кенан не е мъж за една жена Laughing Близнаци е все пак Crazy  Направо се учудих, че Синем го укроти Crazy  за сега Laughing Mr. Green  Харесвам ги като двойка, но ми се струва, че ще издържат 5-8 год. Peace
А снимката в спойлера е върхът Joy

# 396
  • Sofia, Bulgaria

http://www.ranini.tv/ozel/18811/1/5-yapim-5-karakter-cagatay-ulusoy

Не мога да го преведа  newsm78 Crossing Arms

Разбирам само,че е ретроспекция за актьорсикте години на Чачи  Flutter Peace

# 397
                                                            ВЪТРЕ - 1 еп. БГ СУБТ.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 00:42 от Karolina77

# 398
  • София

Ето точно този превод и без да го гледам, знам че нищо не съм пропуснала. Ще изчакам по-добрия Simple Smile

# 399

Оп-оп... толкуз навътре, няма нужда  Stop  Stop Stop

За вътрето благодарим на екипа допринесъл за участие и заснемане  Peace  за субтитрите хич. 

Целта на тях е, гледащия да разбере за какво си говорят актьорите във филма, не да му загатват.  Tired

# 400

Ето точно този превод и без да го гледам, знам че нищо не съм пропуснала. Ще изчакам по-добрия Simple Smile
Като го препишат и само му сменат запетайките ли - чакай си кат си нямаш друга работа  Joy

# 401
  • София
Винаги съм казвала, че само глупаците се забавляват от това да демонстрират простотията си.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 01:10 от Alexia_

# 402
  • Sofia, Bulgaria

Като го препишат и само му сменат запетайките ли - чакай си кат си нямаш друга работа  Joy

[/quote]

Като го препишат и само му сменат запетайките ли - чакай си кат си нямаш друга работа  Joy

Тук,не е прието да  обиждат някого  Naughty но Каролина
гледай да се въздържаш от такива изказвания Stop  Wink и безпочвени заключения Peace

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 01:08 от Iskra Pandova

# 403

Сарп с два патлака   Laughing Laughing Laughing  И да внимаваш, ей!

Играта вътре загрубя, а?  Crazy ooooh!  hahaha hahaha

Crazy Crazy

Затова пък, вън е слънчево  Crazy Crazy Crazy  с чести припадъци  #Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви за преводите, постовете  bouquet bouquet

Crazy Heart Eyes Heart Eyes Grinning

Рени, Hug и за линка към песента  Heart Eyes

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И пак,    Crazy Crazy #Crazy  

# 404
  • София

Като го препишат и само му сменат запетайките ли - чакай си кат си нямаш друга работа  Joy

Да, точно. Утре ще "препиша" още един, а вие после само ще си го прекръстите. И така цели сериали в колекцията  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт