ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 4 [220]

• 46 371
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia, Bulgaria
Аз пък нищо не съм усетила, хем съм на висок етаж Thinking

Ренка,аз живея на 11 етаж мила  Confused Grinning Grinning Grinning

Аз на 8-мия, ама явно или много ми се е спяло, или тук не е било толкова силно...

Peace Grinning Grinning Grinning

# 421
  • близо до брега на морето
Не знам при вас как е било-ма нас бая ни люля ooooh!
Епицентъра е Вранча

# 422
  • Яко в Матрицата...
Епицентъра е Вранча

Да, Мими, гледах новините, предполагам, че е било силно. Обикновено ги усещам, дори и най-слабите...

# 423
  • Sofia, Bulgaria
Епицентъра е Вранча

Според мен и тук беше доста силничко  ooooh! ooooh! ooooh!
  Ама Слава Богу никъде няма жертви  Peace дори и в Румъния  Simple Smile 

# 424
Искра Hug Hug Hug права си,ма тоз еркек ни люлее ката ден бе Laughing

# 425
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Скалата се счупи Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=QmMWZXZinbQ

Това е промото на Fox TV, много е сладурско Party А на Show има ли вече, да не съм го изпуснала? Rolling Eyes

# 426
# 427
  • Sofia, Bulgaria

newsm10 newsm47

Това моме се разсипа да дава интервюта ката ден бе  Crazy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 12:50 от Iskra Pandova

# 428
Рени bouquet гледах го и ми хареса. После през тела си отворих Fox да видя има ли нещо ново-ми той Крачо ми се яви (в първия момент не го познах даже Joy Joy Joy Joy)-те тоз сериал от Star там ли са го преместили newsm78 и Нургюл там-някакво продължение сигурно. Не съм добре запозната с историята им, ма Берен нещо май не оправда очакванията

# 429
  • Яко в Матрицата...
Рени bouquet гледах го и ми хареса. После през тела си отворих Fox да видя има ли нещо ново-ми той Крачо ми се яви (в първия момент не го познах даже Joy Joy Joy Joy)-те тоз сериал от Star там ли са го преместили newsm78 и Нургюл там-някакво продължение сигурно. Не съм добре запозната с историята им, ма Берен нещо май не оправда очакванията

Да, Крачо и Нургюл ще играят в Кьосем, преместиха го от Стар Peace Сериалите по Фокс за момента са добре като рейтинг.

# 430
Здравейте  Hug Heart Eyes

Хич ме съм разбрала кога съм се люляла Laughing Laughing нашествието на чуждоземците от вътре много бързо ми запалиха маратонките и се завих през глава  Mr. Green

И Ко ся... Бенсула като не е в кадър много й знае устата - това снимки, интервюта  Laughing Laughing Laughing

# 431
Добро утрооо  Hug

И аз се излюпих най- сетне, че голям купон беше този 23.09.  Посрещнахме го с разтреперваща фотосесия, изпратихме го с разтрисане на земята... отделно, тази дата си е специална в семейството ми и така или иначе я посрещаме и изпращаме подобаващо... но колкото повече, толкова повече, както и Рени спомена днес! Peace

Промото на Шоутв готино, аз нищо не гледам там... не гледам исторически сериали и филми, нарочно, но щом Метин ще играе, може да се прежалим частично.. ама тц, нЕма...  hahaha по- скоро ми се гледа филма на Берг и Халит, че е за период, който ме интригува, а и намирам "симетрия" със сегашните събития, та...  Peace много се раздрънках, хубаво промо на ШоуТВ... Grinning

ПП Редактирам се след забел на Рени  Peace  Laughing  В горния абзац, Шоутв да се чете Фокс тв...  hahaha hahaha

Heart Eyes
Тези плисенца, около очите му,като се смее ме убиват!  Heart Eyes

https://instagram.com/p/BKvAuMlhi0P/
Новичко  Crazy

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 14:19 от Анонимен

# 432
  • Яко в Матрицата...
Здравейте  Hug Heart Eyes

Хич ме съм разбрала кога съм се люляла Laughing Laughing нашествието на чуждоземците от вътре много бързо ми запалиха маратонките и се завих през глава  Mr. Green

И Ко ся... Бенсула като не е в кадър много й знае устата - това снимки, интервюта  Laughing Laughing Laughing

Мани, много приказлива се оказа Joy Joy Joy Ще го преведем, ама тия дни Peace

Иначе поне засега не успя да ме омае с актьорска игра, да видим ... В интервюто казва, че във 2 и 3 епизод ни чакат изненади, дори на родителите си не е разказала, какво се случва Joy

Лу Hug, на Фокс е промото, което сложих, ама ако си видяла на Шоу, сподели го  Peace Laughing

# 433
# 434

Лу Hug, на Фокс е промото, което сложих, ама ако си видяла на Шоу, сподели го  Peace Laughing

Само си мисля, че съм се събудила, явно.  Peace  hahaha hahaha  Редактирах  Peace Peace

голям сладур!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy

Grinning Grinning Peace Peace

https://www.youtube.com/watch?v=6Du9pCalSCU

Curtis Mayfield & The Impressions - It's Alright (August, 1963)

Party Party Party Party Party Party

Нещо следобедно..  Grinning Grinning

Всичко е наред!  Hug Hug Peace

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 18:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт