ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 4 [220]

• 46 259
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ама баш баткото много внимателен и загрижен ще се окаже Laughing Кефи ме Joy Joy Joy

А дребните са големи сладури Heart Eyes

Бенсу и Чачо на сета Laughing

https://twitter.com/cuablove/status/780354488779636736

Не мога да видя кво се крие зад линка  ooooh!  аджеба Бенсула доволна ли е или още не е  Laughing Laughing Laughing

Мене ме кефи дребния "Мерт" как се моли на батко си "Сарп" да играят на мижанка  Laughing Laughing Laughing Laughing
" Praynig Praynig Praynig моооооооооля те, моооооооля те  Heart Eyes Heart Eyes

# 586

Не мога да видя кво се крие зад линка  ooooh!  аджеба Бенсула доволна ли е или още не е  Laughing Laughing Laughing

Мене ме кефи дребния "Мерт" как се моли на батко си "Сарп" да играят на мижанка  Laughing Laughing Laughing Laughing
" Praynig Praynig Praynig моооооооооля те, моооооооля те  Heart Eyes Heart Eyes

на мен ми се види доволна  Joy Joy Joy
ама пак е облечена с чаршаф  Sick Sick

олее, на това дребното всичко му е сладко - и говор и картина  Crazy Joy

# 587
  • София

gydi gydi  hahaha hahaha hahaha

Не те сдържа вече  Laughing Laughing Laughing

Ани  Hug работа ще има работа и след нас    Peace

Дребосите са страхони, всички   Blush

# 588

Joy Joy Joy Joy Joy

къде ти трябваше да ни пускаш таз Шакира  Sick  сабах-сабах  ooooh! ooooh! 
още ме държи  Joy  Party Party Party Joy Joy

# 589
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy

къде ти трябваше да ни пускаш таз Шакира  Sick  сабах-сабах  ooooh! ooooh! 
още ме държи  Joy  Party Party Party Joy Joy

Party Party Party Party Party Party

# 590
# 591

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Aз дедко го оплаквах, че ще инфарктяса с тез тревоги по Мелекче, той...  Grinning Grinning Grinning Praynig Peace

Абе, Чачи да не е ритнал Колинс... 101 продъкшън почнаха да пускат снимки от Кара Денизска Т-я, където бяха снимките, какво чакат? Пончикова, м-у другото, сега поства снимки от тарафа... Grinning

Скрит текст:

# 592
  • София

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Aз дедко го оплаквах, че ще инфарктяса с тез тревоги по Мелекче, той...  Grinning Grinning Grinning Praynig Peace

Абе, Чачи да не е ритнал Колинс... 101 продъкшън почнаха да пускат снимки от Кара Денизска Т-я, където бяха снимките, какво чакат? Пончикова, м-у другото, сега поства снимки от тарафа... Grinning

Скрит текст:

Не съм фенка на Гьоздето, но с тази прическа е много готина  Peace
дЕдко нЕма да го мислиме  Joy Joy Joy Joy

Лу  Hug Heart Eyes добре, че си сложила снимката в спойлер  Sick Sick

# 593
  • Яко в Матрицата...

Laughing Laughing Laughing

# 594

Абе, Чачи да не е ритнал Колинс...

щяха ли да му честитят, ако ги беше наритал    Joy  а и кой рита с/у 1.8 млн.  Mr. Green пък било то и лири  hahaha

https://www.instagram.com/p/BKs8jkFAmAZ/?taken-by=colinslook

hahaha hahaha  да го дърпа още за опашката и ще й се случи случка  Whistling

# 595
Щях да ви казвам на каква страшна заплаха попаднах във вътрешното   hahaha hahaha hahaha hahaha
Дават мюдюрина Юсуф в разговор с Мерт. Това след като се появява МЕРТ в ичердето някъде след средата  Thinking Директора се заканва нещо от сорта " Ще ти дам възможност да си в екипа ми, но ако не се справиш, няма да прекрачиш повече прага на тази врата... няма да видиш повече лицето ми"   Joy Joy Joy

# 596
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Hug Hug Hug

Благодаря на всички за всичко  Heart Eyes Hug Hug Hug

Вени  Hug Честита годишнина мила!
 Аз мисля,че мъжете трябва да черпят че ги търпим и отглеждаме заедно с децата newsm53 newsm47

ПП Бойче  Hug настинката да не върви в нета  Ill Weary

Мимка има днес годишнина  Peace  Peace Peace  Party Party Party Аз ще черпя друг път  Laughing Laughing Laughing

Браво на мен  Blush ooooh! ooooh! ooooh!

Мимка,извинявай  Hug Hug пожеланието е за теб  smile3525

# 597
Щях да ви казвам на каква страшна заплаха попаднах във вътрешното   hahaha hahaha hahaha hahaha
Дават мюдюрина Юсуф в разговор с Мерт. Това след като се появява МЕРТ в ичердето някъде след средата  Thinking Директора се заканва нещо от сорта " Ще ти дам възможност да си в екипа ми, но ако не се справиш, няма да прекрачиш повече прага на тази врата... няма да видиш повече лицето ми"   Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Клунито най-после е сложил описания на героите в сайта си.  hahaha Ако не успея довечера, то утре ще го добавя в блога.  Party Party

Crazy Crazy Crazy И тези снимки са от там, ама БТЕ се е изучил и си слага лого  hahaha hahaha

# 598

Hug Hug Hug Привет , ято  Hug Hug Hug

И аз съм ВЪТРЕ от доста време  Crazy Crazy Crazy

Пак сте напълнили темичката любима  Hug Hug Hug

Всички сте невероятни и за такива като мен , дето нито турски знаят , нито време намират  Embarassed Embarassedблагодарностите са малко  Heart Eyes Heart Eyes

Ани Hug Hug , специални благодарности за всичко , което правиш , миличка  bouquet Hug Hug , винаги да сме в час със всичко около Чачко  Hug Hug
ДжадЪ  Hug Hug и на теб , не съм те забравила  Party Party Party

Изобщо на всички голямо БЛАГОДАРЯ за всичко  , страхотно ни е ятото , страхотно  Party Party Party

И разбира се , къде без Чацеци  hahaha hahaha hahaha

Ох , че лош Сарп , с поглед убива  Crazy Crazy , както и с усмивка  hahaha hahaha hahaha

сладък смешко  Heart Eyes Heart Eyes

Иве  Hug Hug Hug спешъл фор ю  Joy Joy

За всички птички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде не остана  Party Party Party , часът и мястото са известни  Joy Joy Joy

# 599
 Hug Hug Hug От Колинс  Joy Лу, дишай спокойно.  Joy Joy Бил с тяхна ФАНЕЛА  hahaha честно казано, след започването на сериала, Колинс напраУ ги забравих  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт