ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 4 [220]

• 46 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
ох беееее, Светата Троица сме днес  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ръзичката не му фана вяра на новобранеца... Joy

Той без шапка не може ли да играе, Ръза...

# 706
# 707
ей, развали романтиката този Сарпчо бе  Joy

# 708

страшни устни има буля обаче... за кво я мъчат СЦ не мога да разбера  Rolling Eyes Rolling Eyes  да я използват по предназначение  kiss

# 709

страшни устни има буля обаче... за кво я мъчат СЦ не мога да разбера  Rolling Eyes Rolling Eyes  да я използват по предназначение  kiss

ама баш батко може да не дава  Naughty Naughty Joy

# 710

страшни устни има буля обаче... за кво я мъчат СЦ не мога да разбера  Rolling Eyes Rolling Eyes  да я използват по предназначение  kiss

а де  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha
и другия път да я обуят в нещо с което да стъпва свободно  hahaha hahaha hahaha  че ходи на кокили  hahaha hahaha

# 711

нали има разписан пътен лист, че е на работа, да не се обяснява ами да работи  Laughing Laughing Laughing

# 712

а да му спрат бижутата, иска ли?  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 713

а да му спрат бижутата, иска ли?  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 714
как се радваха дечицата на матрака  Confused Confused милинките

# 715
Мерт се рапзправя със собственика на къщата. Мерт предлага му сделка..Направо си го заплашва..

Но нещо собвтеника не иска да бъде убеден..
М:Това ли е последната ти дума?
С:Да ,това е последната ми дума..

Обаче този Арас има много хубав и плътен глас..Хареса ми Peace Peace Peace

М:Красиво място, нали? Знаеш ли тук идвнам за пръв път с някога.
С:И на какво дължа тази чест.
М:Това е мястото, където животът ми се преобърна към добро. Бях момиче, което продаваше носни кърпички, татко Джелял ме видя тук и ме прибра. Изучи ме, даде ми професия.
С:Значи татко Джелял прибира децата от улицата. Има ли още други?
М:Не, но ти не гледай, че така строг изглежда татко Джелял. Той иначе си е много добър човек.
С:Значи татко Джелял е добър, така ли? Главата на мафията е добър. Ти вярваш ли на това, Мелек? Той е на път да ме направи наемен убиец. Преди малко едва не убих човек. Ти осъзнаваш ли това? И ми казавш, че татко Джелял е добър. Ти си много хубаво момиче, Мелек, наясно ли си с това. Но идваш на това място за пръв път с някой, който пък е човек на татко Джелял. Ти нямаш ли си приятели, мелек?
С:Не получих отговор на въпроса си. Ако твоите майка и баща те видеха така, щяха ли да бъдат щастливи. Станала си адвокат на маифията. Моята майка едва не умира от мъка в моменвта.
М:Достатъчно!
С:Ако беше права, нямаше да ти хвана ръката, но ти не ис права.
М:Браво, я! За пръв път разказах на някого за себе си..Толкова много се открих пр3ед някого, а ти  сега ми отвори очите.

Е:Защо нямаш вещи в дома си? Защото нямаш пари ли?
М:Когато бях малък продавах носни кърпички.
Е:Ти сериозно ли говориш?
М:Аз винаги съм спал върху кашони. Един ден решихме да си купим легло. С парите от носните кърпички. Но дори една вереч не можахме да спим върху леглото.
Е:Защо?
М:Защото ни хванаха.
Е:Да бяхте избягали.
М:Щяхме да избягаме, но не можахме да оставим леглото. И оттогава насам никога не съми амл вещи. Аз не държа в дома си неща, които да не мога да оставя, когато ми се наложи да си тръгна. Знаеш ли, че  си има авантаж и това, че не си занеш рождения ден. Можеш да ис избереш която си искаш зодия, която си искаш рождена година.
Е:Знаеш ли ти не си такъв, какъвто изглеждаш.
М:Защо.
Е:Хем казавш, че не искаш в дома си въщи, които да не можеш да оставиш, а пък от друга страна помагаш на леля Фюсюн.
М:Какво да правя? Тя готви старохотно. Също така?
Е:Също така?(
М:Когато видя някой, който има какво да загуби, се чувствам неспокойно.

# 716
Сарп я жегна за липсата на приятели  Mr. Green hahaha hahaha  и тя повика пухличка  Mr. Green
Ще кажеш, че Сарп се блъска от аркадаш в аркадаш  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 717
Искам рекламииииии  smile3514

# 718
Сарп я жегна за липсата на приятели  Mr. Green hahaha hahaha  и тя повика пухличка  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 719

ама онази и каза, че Сарпчи е адамън диби .. демек гоУема работа  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт