VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 441
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Вдъхновена от кича в ББ сега се загледах в Карбовски - ;цъкнете да видите Джулиана Гани как изглежда.

# 1 531
Първата песен с Десислава за първи път я чувам, хареса ми.
И тази е хубава
https://www.youtube.com/watch?v=ovs5BW7mBCE

# 1 532
  • Тра-ла-ла
Ако вярвате на жълтите вестници - да ви дам и една банкова сметчица Mr. Green За добро дело ще е Whistling

Една позната е работила известно време като списвач на статии - призна ми, че масово се съчиняват клюките.

# 1 533
Това е ясно, или се крадат от форумите. Laughing
Относно Лили и на мен ми е безинтересна, даже мога да кажа, че драмите ѝ ме натоварват, но затова има дистанционно.
Но тя ще остане в предаването заради цирка и заради това, че дразни съквартирантите, което продуцентите ги устройва, защото ще има скандали, а скандалите са = висок рейтинг.

# 1 534
Вдъхновена от кича в ББ сега се загледах в Карбовски - ;цъкнете да видите Джулиана Гани как изглежда.
Карикатура е тая.

# 1 535
  • София
Карикатурите изглежда по-човешки. Пазар, какво да прави момичето!

# 1 536
Карикатурите изглежда по-човешки. Пазар, какво да прави момичето!
Вярно е пазар. Интересно ми е след 10-15 г. на какво ще прилича и дали ще има някой, който да се навие да я поддържа. Страшна картинка, а най-страшното е, че се харесват и си мислят, че са връх, а всъщност е жалко.

# 1 537
  • София
Карбовски хубаво й каза да побърза да се ожени сега.

# 1 538
  • Тра-ла-ла
Как ви се вързах да включа на Карбовски да видя тая пача коя е и се натресох на репортажа за погребалния #Crazy

# 1 539
  • София
Сашко добре я е наредил Калканджиева ...  Laughing

Аз вече бях писала, че тези хонорари са силно преувеличени, но явно щом го пише по жълтите парцали хората се хващат.
Просто няма как Нова ТВ да даде такива суми на всички, защото телевизията по договор за излъчване с фирмата на Тупарев изплаща парите. Досега само Йорданка Христова, Ритонците, Е. Минчев, Преслава и още няколко души са взимали такива пари. Средният клас звездички взимат много по-малко и обикновено се допълват с бартери за реклама (други участия в телевизията).
/Позволявам си да разяснявам, тъй като съм работила известно време по рекламни договори с телевизията и някои неща са ми ясни./

# 1 540
  • София
Как ви се вързах да включа на Карбовски да видя тая пача коя е и се натресох на репортажа за погребалния #Crazy
Пропусна я, какво да правим. Половината предаване беше с нея. Погребалния го махнах, защото ми подейства зле, макар човекът с наистина човещина говореше и си вършеше работата. Дойде ми много.

# 1 541
Първата песен с Десислава за първи път я чувам, хареса ми.
И тази е хубава
https://www.youtube.com/watch?v=ovs5BW7mBCE

И на мен ми хареса всичко, което съм чула досега от него, обаче малко имам усещане за Евровизия от песните.

# 1 542
  • Тра-ла-ла
Пропусна я, какво да правим. Половината предаване беше с нея. Погребалния го махнах, защото ми подейства зле, макар човекът с наистина човещина говореше и си вършеше работата. Дойде ми много.
Скрит текст:
И аз нямам нищо против човека. Но и на мен ми дойде в повече като видях ръцете на възрастната жена.

# 1 543
Винаги съм се чудела как е възможно да канят за коментатори морално пропаднали и деградирали хора . Жени никога не ми е била приятна, а и ясно си спомням пиянските им свади с Тачо в брадъра и пълната им излагация, за която взеха добър хонорар. Всъщност какво става с него? Още ли го предлага тоя палячо на манекенките си? В предишните сезони вечно идваше пияна на лайфовете, а може и друсана да е била. Но винаги върви пакет с "лорда", който с характерното си чувство за хумор ни просветлява кой ставал за лампион или част от интериора в спалнята му  ooooh! Mr. Green Крайно време е да сменят коментаторите и да поканят нови лица  Peace

# 1 544
Винаги съм се чудела как е възможно да канят за коментатори морално пропаднали и деградирали хора . Жени никога не ми е била приятна, а и ясно си спомням пиянските им свади с Тачо в брадъра и пълната им излагация, за която взеха добър хонорар. Всъщност какво става с него? Още ли го предлага тоя палячо на манекенките си? В предишните сезони вечно идваше пияна на лайфовете, а може и друсана да е била. Но винаги върви пакет с "лорда", който с характерното си чувство за хумор ни просветлява кой ставал за лампион или част от интериора в спалнята му  ooooh! Mr. Green Крайно време е да сменят коментаторите и да поканят нови лица  Peace

Напълно съгласна. Жалко само, че Жени е красива жена. Не знам какво става с Тачо и бурната им любов.
Лорда понякога много личи как се мъчи да каже нещо остроумно и забавно. Не му се получава всеки път..

Общи условия

Активация на акаунт