VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 412
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 75
Извинявам се ако е обсъждано,но нова плей вече не работи ли за чужбина?
Не мога да си пусна вчерашният епизод ,стои на черен екран. Някой знае ли къде са качени на друго място епизодите?
 bouquet
Не работи. Линковете които пускат в темата също не работят или са с изтрити файловете.

# 76
Гласувах за Миглена, от тримата тя най ми допада.
Връщам се да чета.

# 77
Изпуснала съм снощи Софкин с изпълненията му. А Ирина докато разправяше първия път гордо, как го е накарала да се изкъпе, паралелно даваха него, че си мие краката и си е вдигнал крачолите до колената, след това показаха, че си мие лицето. Този човек е напълно възможно въобще да не се къпе цялостно, а само частично. Освободил ги е от миризмите си, добре че се разкара.

# 78
+1  за Миглена
Само тя ми се струва,че ще захапе оня плазмодий ИринА Mr. Green
Или ми се иска

# 79
Това след разговора с Ирина за половин или цяло къпане го брои?

# 80
момичета, да попитам и аз къде гледате онлайн? не мога да се ориентирам.

Всички са ужасни за мен, с изключение на Надя, която е прекрасна, Миглена, в която има някаква зряла жизнерадостност, има и хубава фигура за годините си и 100те си деца, и донякъде Ирина , която не харесвам по репутация, но поне е спокойна и се владее и е хубава.

Младите манекенки певици и прочее лица, които не знам, физически изглежат по-зле от Ирина, а като поведение простооо... 

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 13:20 от OX'AMAH

# 81
Това след разговора с Ирина за половин или цяло къпане го брои?

Е, как за половин? Изми си и лицето, и краката, т.е. от горе до долу. Mr. Green

# 82
  • София
Софкин с гордост: "През тия осем дни съм се къпал 4 пъти и половина"
Ей тая половина хич не я загрях- от кръста надолу или нагоре? ooooh! newsm78

Ръцете, бре, ръцете си е измил. Другите четири пъти си е мил краката. Joy

Не бе. Подмил се е  Joy

Сакън!
Не мисля че някога би извършил подобно сквернодействие.

п.п. От друга страна е много вероятно цялото му държание и следствията от това да са умишлени. Надали ако беше чист и спретнат хората биха го съжалявали така както когато го усещат и без да го виждат. Много хора дори са склонни да дадат някой лев само и само да не им предизвика стомашен спазъм. Това си е бизнес стратегия не просто немарливост.

# 83
Ние си се шегуваме, но съм имала случай по необходимост да комуникирам с такъв смрадльо, повръщаше ми се. Отворена вратата по време на срещата и понеже работихме на компютъра, беше си сложил балтона над моето палто на закачалката, преди да си тръгне ползва тоалетната, стоях на отворено, проветри се, след това влизам в тоалетната и неговата миризма там, щях да полудея този ден, отвсякъде ми вонеше, та хич, ама хич не е приятно  newsm11

А Глория вчера изглеждаше страшно направо. В началото ми беше смешна, след това ми стана жал за нея, това момиче има нужда от помощ.

# 84
Откакто се "разсмърдя" покрай Ирина, Иван, разводи и събирания, все се опитвам да "видя" нещо лошо в тая жена и не мога, и не мога....
Не че съм "луда" по нея, но ...наистина не виждам нищо, заради което е толкова оплювана, мразена и одумвана.Съвсем обикновена жена, с деца, разведена, омъжена....като хиляди други подобни по света.Може би защото е известна?    Thinking
Държи се нормално, адекватно, обрано, разумно....поне досега не съм видяла поводи за критика.

Както и да е.Това са си мои ....чуденки.    Laughing

# 85
еми не е прекрасна Ирина , според мен не е някакъв супер добър човек, но поне не е гнусна, луда или истерична...изглежда добре, държи се обрано...

има хубаво семейство и е обичана от мъжете си там...какво повече да се иска от един смъртен?

Много ми е жал за Надя. такава красавица явно е и свестен човек, дано й се нареди живота по хубав начин.

# 86
  • София
От тримата посочени и аз съм за Миглена!
Лили все повече ми става противна в напъните си да се изкара "готина".

# 87
Все ми е тая кой ще излезе. Предпочитах сред номинираните да са Рени и Борислав - постни са ми и двамката, да не кажа и по-силна дума.

# 88
Този сезон още не мога да схвана регламента - кога има номинации, кога са елиминациите... Имам чувството, че в последния момент решават.
Днес не можах да изгледам Софкин при Гала; стана ми неудобно да слушам как някой се хвали, че за осем дни се е къпал цели четири пъти!
Гласувах за Миглена, интересна ми е.

# 89
  • София
Откакто се "разсмърдя" покрай Ирина, Иван, разводи и събирания, все се опитвам да "видя" нещо лошо в тая жена и не мога, и не мога....
Не че съм "луда" по нея, но ...наистина не виждам нищо, заради което е толкова оплювана, мразена и одумвана.Съвсем обикновена жена, с деца, разведена, омъжена....като хиляди други подобни по света.Може би защото е известна?    Thinking
Държи се нормално, адекватно, обрано, разумно....поне досега не съм видяла поводи за критика.

Както и да е.Това са си мои ....чуденки.    Laughing

Ако се сравни Ирина с една средно статистическа жена ще бъде:
 - по-хубава
 - по-оправна
 - по-находчива
 - успяла въпреки неудачите да не е сама
 - има до себе си мъж с който се чувства добре
 - има си мнение, което не се притеснява да изрази
...

И още неща могат да се изброят. Не е нужно да притежаваш лоши черти за да си трън в очит на хората. Стига в нещо да си мъничко по-горе от тях.

Общи условия

Активация на акаунт