VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 920
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жана, сума време не може да се гримира, таман почне, па ревне, айде пак почне, па отиде да тропа за среща с брадъра, пак се върна, ревна и до края на вечерта може и да успее   Mr. Green

# 181
Опаааа, Деси не каза ли, че алармата на Жана звъняла по 1 час Whistling
Каза, каза, значи сигурно и телефони имат .
Това предаване на този етап е по-скоро някаква пародия на биг брадър. Нищо общо няма с оригиналния формат.

# 182
  • София
Много лабилни жени има вътре, много. А са млади, да кажеш разхлопани нерви, ама им е рано!  Confused

# 183
На Жана Оскар няма да й дадем.

# 184
  • Пловдив
Ама представяте ли си да ги поставят под истинска изолация, включително информационна. Постоянно. Звездите ни са такива психопати, че ще стане като в книгата на Паланюк "Призрачно"  #Crazy

# 185
На Жана Оскар няма да й дадем.
Айде един Нобел, от нас да мине и да си ходи после  Joy

# 186
Жана е била в пансион. Не го знаех.
То не е много сигурно. Уж пансион, пък сиропиталище, пък май и това не е...по едно време се нарече горд сирак, но не - после с оказа, че не е сирак. А и с доста патос говореше наистина, все едно е във филма.

# 187
Комсомолското чувство за хумор на Кака Лара ич не ми е смешно

ПП. Каква беше смешката за Нобел, че не го видях?

# 188
  • София
Taя с ножа обяви всичките за луди.

# 189
И на мен Лара хич не ми е забавна, напротив.

# 190
Коментирахте ли, че Мира Добрева била против Жоро да влиза/ никак не ме изненадва/ и че имали криза, защото той и е изневерил

# 191
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жана, сума време не може да се гримира, таман почне, па ревне, айде пак почне, па отиде да тропа за среща с брадъра, пак се върна, ревна и до края на вечерта може и да успее   Mr. Green

Защото е Ефектирана.  Mr. Green

# 192
С ДеситУ и Жана-банана няма да изкарам и един час в едно помещение, ако е там и Глото с ножа ептем. Crossing Arms

# 193
Хаха,нямам думи. Какви детински изпэлнения. Незнам кой по напред да изкоментирам,Роро и той в кюпа. А го харесвах.

# 194
  • София
А духовния Роро ги подкукуросва и после се измъква.

Общи условия

Активация на акаунт