VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 827
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 270
  • Тра-ла-ла
Не са само Софкин и кака Лили са мрънкалата и кралиците на драмата. Жана, Глорито още. Тепърва ще им дойде времето и другите да блеснат.

# 271
Лили има ли деца? Така като я гледам каква е принцеска, не мога да си я представя да влезе в кухнята да си сготви на децата. Вчера помоли Ути той да направи фреша, че тя не знае как се работи с блендера. Това ми звучи несериозно.

# 272
Скрит текст:

Аз съм от харесващите Ирина. Тъй като не я познавам освен от изявите и по ТВ, не мога да кажа поза ли е, театър ли е поведението и, но за сега ми харесва. Не ми прилича на поза, а по скоро начин на живот. Да дразнещо е да искаш да наложиш своя начин на друг, като по правилен, но има и такива хора.
Тона и на говорене е леко странен, но аз познавам и други жени, които говорят така, преди да ги опозная ми изглежда, че се надуват и се превземат, но просто това им е начина на говорене.
Това че е някак мила и загрижена...го свързвам с това, че явно обича да обгрижва семейството

Роля. Знае, че е лесен начин за манипулация. В нея няма нищо непреднамерено. Освен това е обсебващ тип, което мъжете й, явно, отчитат като внимание и се чувстват обгрижени.
Сигурно е изглеждала толкова мила и загрижена и за мъжа си, докато зад гърба му е водила Иван в семейната им спалня. Тук коментираха, че непосредствено преди да гръмне скандалът, споделяла във форума каква масичка му прави за изненада.  Outta Joint Добър сюрприз му е спретнала.
Не знам колко обича да обгрижва семейството си, но факт е, че три деца са без бащи, благодарение на "грижите" й. Смешна ми беше и с воплите си, как установила, че синът й е с огромни пропуски в обучението. А къде е била така отдадената грижовница, докато са се трупали пропуските, не стана ясно.
Даже говорът й не мисля, че е естественият, модулирала го е в съотвтствие с образа, който се старае да внуши.
Само дето като се вгледаш в делата, включително и в ББ, голямо разминаване. Определено няма потенциал да не дъни ролята.

# 273
  • До морето
Лили има ли деца? Така като я гледам каква е принцеска, не мога да си я представя да влезе в кухнята да си сготви на децата. Вчера помоли Ути той да направи фреша, че тя не знае как се работи с блендера. Това ми звучи несериозно.
И аз го чух това, малко в повече ми идва вече лигоча й.

# 274
  • София
Ох, тръгна си Софкин и кака Лили пое щафетата на мрънкалото с куп болести. То не беше жлъчка за спезиално меню, широко легло, ама  някой да ѝ помогне да стане, да седне, да диша...Сега пък и конюктивит проимала от грим, щото сигурно спиралата,с която се омазва иначе и  така сплъстява миглите ѝ, е правена от крака на торен бръмбар,  творящ топчета от изпражнения на крава, хранена с екологично чист фураж. Т.е. био де. Големи ВИПове, голямо нещо. За сега най-симпатични са ми Жана и Миглена, на другите "симпатяги" - Роро и Ути им давам максимум седмица да си покажат душиците. Иринито ще  поеме щафетата на комсомолски секретар и  тотално ще писне на всички. Ренито ще поплаче  за гадния бивш, за прекрасните си деца, за новото начало, което е отбелязала като скочила от някъде и  до там ще ѝ е интересността. Моделката , актьорът и щерковнучката няма да издържат без потдържащи живота им мазнения, белови, чернови и ножове и сами ще се опитат да си тръгнат на няколко пъти, докато на другите не им писне и   ги изгонят. Торнев ще си го прибере жена му, Михов  няма да издържи още номинации, щото ще се срине от гадостта да номинира "приятели". Бизнесменчето и онова русолявото неопределено може и да заформят двойка без никой да ги забележи, та могат да останат до към средата на формата. На финал  виждам Миглена, кака Лара и Надя. Ще ми се госпожа "искрено и лично" да е победител, ама звездите само толкова ми казват засега Laughing
Joy Joy Joy
Разби ме с коментара!
+1000

# 275
Не иска да номинира никого, много ги обичал всичките и ги боготвори.
Михов и той започна да ме разочарова....мислех,че поне той ще запази някаква устойчивост,но не би.
Само Миглена ще остане твърда като скала и вярна на себе си,дали до края ще пророни сълза за децата или ще е желязната лейди форевър? Party

# 276
  • Mediterraneo
Значи драмата на Вальо Михов ми дойде малко отгоре. Не му приех думите за чиста монета, със сигурност е сценарий това неговото! За Жана- ясно, така беше назубрила речта си, че ничие сърце не би могла да скъса с нея и турско да стане.
А Роро! Ах, Роро! Толкова е мазен! Мазен изглежда, явно е мазен и като човек. Така да не харесвам такива мъже- интриганти! Пу**и, чисти! Оня льольо, другият мазник, е извън коментар също. Няма такива "мъже"!

# 277
Има. Даже дъщеря й била на екран, ама не знам коя е... Laughing
Скрит текст:

# 278
Ути как окашмери кака ви Лили Joy Joy Joy Joy
Която имала алергичен конюнктивит, но иначе ходи с 3 тона спирала. ooooh!

Имала съм алергичен конюнктивит, очната лекарка се уплаши като ме видя. Очите ми бяха кръвясали и толкова подути, че бяха почти затворени. Алергичен конюнктивит, трънки. Аман от цинцифуции!

# 279
И аз не разбирам Михов пиян ли беше или в нервна криза? Тези какви приятели са му? Някои за пръв път ги вижда.Приятелството е нещо, което се изпитва във времето, в добри и лоши моменти.
Той като е решил да влиза не е ли разбрал, че трябва да номинира?
Нищо лошо, че е показал емоции, но да хлипа чак за такива глупости....

# 280
Тя Лилето и без грим за клоуни е подута. Mr. Green
Искам в другия ВБ да съберат Софкин, Лили, Иво Танев и Къци.

# 281
Не иска да номинира никого, много ги обичал всичките и ги боготвори.
Мислех, че той поне е от нормалните .....

# 282
+1 за Миглена. Много ме дразнеше в предаванията си и с постоянните си сватби и големи любови по жълтите медии, но тук определено ме кефи на макс  Laughing нямам обяснение защо, но много ми харесва, особено когато заявява категорично позицията си и не дава право на никого да й противоречи (както в епизода днес, когато Лара подложи на съмнение признанието на Жана).  И аз я виждам на финал.
 А Деси с всеки епизод ми става все по-антипатична. Не знам кой крив, кой прав в спора им с Жана, но нещо в поведението на Деси ме дразни на макс  Thinking  Не мога да повярвам, че е дъщеря на толкова уважавания и възпитан Димитър Цонев. Поведението й за мен е категорично неприемливо. Кой както ще да твърди, че се изразява скръбта, тя е всичко друго, но не и страдаща за смъртта на баща си.
Макар че не я дават често, харесвам и Надя. Вчера дадоха, че направи забележка на Софкин, значи не е толкова пасивна, просто фокусът е на друго място (Жана, Деси, Лили).

# 283
  • София
Тя Лилето и без грим за клоуни е подута. Mr. Green
Искам в другия ВБ да съберат Софкин, Лили, Иво Танев и Къци.

Това ще да е ВИП ДРАЗНЕЩ  Laughing

# 284
О, супер ще е. От толкова мрънкане няма да се изслушват и всеки ще настоява, че неговото оплакване е истински проблем. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт