VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 524
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 795
Кило картофи 2лв. Grinning  ББ си измислил някакви цени. Не стига, че са им малко парите, ами и скъпо.
За пиене май не им остана. Нека им, да ги видим сега.
Да, винаги е било така. Егати картофите.

Сега гледах реклама по Нова.  Новия участник е Емануела.  Peace
ooooh!
Тази е толкова безинтересна, че просто не знам за какво ще влиза в къщата.
Има ли някакви скандали покрай нея?

По-вероятно е да се разкрият неща около личния й живот и бащите на децата й.
Деца? Чела съм, че има голям син, сега и второ ли? Явно много изоставам с клюките.

# 796
  • София
Трябваше ли наистина точно Емануела да вкарат? То поне да блестеше с малко мозък, ми то...
Пак ще има лигавщини.  Confused

Обаче блести с колорит. Случайно съм я мяркала в предаването на Гала - шест без десет.

# 797
На Емануела второто е от син на брат Динев, имаше скандална раздяла... ама тя всичко си е разказала вече по въпроса, изобщо не знам защо я вкарват.

# 798
В тази връзка, с мотивацията, много ми хареса как Жана прие първата седмица трудната си мисия. За жалост в момента показва неприятна страна от характера си. Повлия се от негативни мнения и реши да си отмъщава, да си връща. Мисля, че можеше/може много по-добре да отреагира.

# 799

Подкрепям Рени и Надя, който клинчи и уж го боли, да си ходи. Света Ирина супер отвратителна-тя не искала да чува такива думи. Че защо хората да нямат мнение? И как удобно се измъкна като правеха списъка за пазаруване, а после ,,и вие какво решихте,,. Опасна е.
  +1
Ирина с изречението "Кажи кой ти каза това да му прегризя гръкляна" стовари на земята образа на божа кравичка.Човек колкото и да се напъва да избяга от същността си или по-точно да я прикрива,все някога се изпуска.
А Миглена с този сластен масаж и ухилена до уши какво иска да покаже на драгия зрител-колко я бива с мъжете ли,че то никой не се съмнява в тези й "качества" .

# 800
Кака Лара по селски изсъска, че Миглена се правила на интересна защото била на номинации  Sick

# 801
На Емануела второто е от син на брат Динев, имаше скандална раздяла... ама тя всичко си е разказала вече по въпроса, изобщо не знам защо я вкарват.
Това не го знаех.

# 802
По-вероятно е да се разкрият неща около личния й живот и бащите на децата й.

Точно!
Бащата на бебето й имаше изявление преди месеци, относно нейните обвинения, че малтретирал бебето.Та той още тогава обяви, че Емануела ще влиза в ББ за да спечели дивиденти от ситуацията.

# 803
Миглена искрено и непринудено се наслаждава на живота в къщата ,дреме и за имиджа,изглежда да е над тези неща,докато света Ирина от напъване да е бяла,добра и справедлива очите и светят като на невестулка вече  Shocked хаха  
Вип брадъра от година на година става все по голяма пародия и инсценировка,та те изобщо не са изолирани,хора,постоянно излизат ,знаят какво става ,как се приемат,баси това е гавра с формата Twisted Evil

# 804
В тази връзка, с мотивацията, много ми хареса как Жана прие първата седмица трудната си мисия. За жалост в момента показва неприятна страна от характера си. Повлия се от негативни мнения и реши да си отмъщава, да си връща. Мисля, че можеше/може много по-добре да отреагира.
newsm10
Скрит текст:
Значи това което се случва сега в къщата е точно в тон с нещата, които си мисля от край време за този формат на предаването. Просто липсва мотивация от не малка част от съквартирантите, да играят самата игра наречена биг брадър. Със седмичните му мисии и т.н.

Как да е мотивирана Лили? Има си хонорар уговорен, има си храна лична и други привилегии. Вече остава дали ще прояви желние да се раздаде за другите или не. Освен това е възможно и нарочно да прави така сега с цел да бъде изкарана от къщата, ама не по собствено желание, защото така предполагам би изгубила доста пари (от хонорара). Не казвам, че няма болежки, но казвам, че не е мотивирана да стисне зъби и да се напъне.

Тоест, липса на желание за игра, липса на мотивация.

В крайна сметка обаче, сеир се получава. Основната цел на предаването е постигната.
newsm10

# 805
  • Sofia
Новият участник ми прилича на Алисия

# 806
  • София
От това, което видях до момента моят човек е Миглена, а досега не съм я харесвала. Като човек. Иначе като журналист съм и признавала добрите попадения. И си мисля, че тя ако държи тази естествена линия на поведение, си е финалиста за този сезон.

# 807
Новият участник ми прилича на Алисия
Алисия не е с къса коса.  За мен си беше Емануела.  Peace

# 808
Имам съмнения, че Тупарев ще остави кака Лили поне още една седмица, в този скандал има още много хляб. Кака Лили хич да не си мисли, че за една седмица ще си прибере хонорара, ще я изцедят до край. Най-вероятно изгоненият ще е Александър, при него няма никаква сюжетна линия и няма изгледи за такава в бъдеще...

# 809
  • София
До сега в На кафе объждаха кака Лили. Сега ще объждат Миглена.

Общи условия

Активация на акаунт