Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 14

• 40 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Скоро на детската площадка едно момиченце на 3-4 години гордо ни се представи - Стоянка.  ooooh!
Майката я нарича Тани.

# 61
  • Бургас
Пешка Чернокожева, Бианета, Велихрис, Горо, Душка, Жива, Илимилиана, Керечка, Костан, Невена-Александра, Писа, Рубен, Хубавина - адвокати   

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 20:00 от Doryto_Martyto

# 62
  • София
Вихрена - на дядо и Вихрен,

# 63
  • Най-красивата страна
Керечка ми е фаворит Mr. Green

# 64
  • София
vasq_5 спомням си ги тези двамата, може и в тази тема да е било. На мен още по- странно ми е, че освен, че според някой съфорумци няма нищо странно, ами и не приемат детето да е кръстено на съответен човек само с първата буква, което в повечето случаи е съвсем необходимо.

# 65
  • Пловдив
Защото за нещастие все още има свекърви (например) с остарелите разбирания, че внучето трябва задължително да е кръстено с цялото име на свекъра да речем- както е в нашия случай. Само, че моята свекърва не е случила на снаха, която да й играе по свирката  Mr. Green, но има такива послушанки, които слушкат и изпълняват и щом свекъра се казва Тольо и внучето ще се казва Тольо, та ако ще и Льольо да се казва.

Защо плюете само свекървите. Братовчедка ми например със свекърите си нямаше никакъв проблем. Той дойде с майка и (моята леля). Тя държеше внука да е с цялото име на баща и и я принудиха да го направи. Ами Злати е детето - неподходящо за тия времена, но тя не искаше да се кара с родителите си.

Мисълта ми е да не обвинявате само дъртите кукумявки свекървите, все едно по подразбиране само те са виновните.

# 66
  • София
Еее аз за това съм сложила едно оневиняващо "например", защото в нашия случай, единствено тя имаше претенции, дори свекъра не се беше обадил по въпроса, а тя чак се сърдеше и не говореше на сина си с дни. А, че има и други такива претенциозни роднини е ясно, просто това все пак си е клишето- щом е свекърва е вещица  Joy Най- лошо е ако бащата има желание да кръсти детето на баща си Минчо. Аз да не се обаждам много, много, че и аз ще съм свекърва някой ден, че и то два пъти за сега.

# 67

ЗлаВещица, на моя приятелка майка ѝ не дойде да види второто  ѝ дете около 5-6 месеца, само защото трябвало да бъде кръстено на нея. Живеят в един град.
На първото ѝ дете буквите на свекърва ѝ и баща ѝ бяха еднакви, та момиченцето е с тази буква.

# 68
  • София
Фаворитите ми от тази тема са Минчо и Вениаминчо. Когато и да се сетя се смея до сълзи  Joy

# 69
За добро утро идвам с

Тимея
Мануела
Хуан-Алберто Педро Хулио-Мигел и жена му Розита
Россина
Нелия
Кристин (момче)
Цветелина-Инна
Ан-Елия
Биатрис
Кети

и както винаги завършвам с прекрасност-  Иваца

# 70
От фейса снимки на чудесни торти с имена като Димилян, Господин?????....
В кой век живеят тези хора, горките деца

# 71
Е, Господин си е най-нормално име, доста често срещано по мое мнение  newsm78 Не чак прекалено, но с нормална разпространеност.
Димилиян е от уникалните  Laughing

# 72
  • Най-красивата страна
Иваца е супер Mr. Green
А да кръстиш момче Кристин е направо гавра. #Crazy

# 73
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Имах навремето съученик на който баща му се казваше Господин.Абсурдно име е според мен.

# 74
Иваца я усещам направо, че е на бабите Иванка и Цанка. Ами ако бяха Мара и Тонка, какво щяха да правят, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт