Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 14

• 40 049
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Юнa, на мен Наска ми е странно. Като цяло име, не като съкращение. Наско също би ми било странно, ако човекът се казва само така, а не Атанас.
Жената не се казва Ананаска и да ѝ казват Наска. Казва си се само Наска.

# 31
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Юна и как се обръщаше към тази Кипра  Laughing?Кипре  Thinking

# 32
Кипра и казвах, ама винаги ми ставаше смешно, все едно я наричам с прякор или се шегувам. Не може да си сериозен и да наричаш жената Кипра.
Пък то може да мине за женско на Кипър  Joy

# 33
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И на мен ми стана смешносамо при мисълта как изричам имети на тази жена  Laughing

# 34
  • Бургас
Мария-Константина и  Христина-Йоанна - две сестри

# 35
Юнa, на мен Наска ми е странно. Като цяло име, не като съкращение. Наско също би ми било странно, ако човекът се казва само така, а не Атанас.
Жената не се казва Ананаска и да ѝ казват Наска. Казва си се само Наска.
Мъж, около 50 годишен може би, просто Наско. Син на големци отпреди.
Познато момиче записа синът си Ники, защото без това и Никола да бил или Николай, така щели да му казват.

# 36
На тези какво им е странното?

# 37
  • София
Радомир

# 38
  • София
Хана.
Но на фона на други имена от темата си е съвсем нормално.

# 39
Фикрет е турско мъжко име, та явно оттам Фикретка  Peace
... и женско !

# 40
  • Телиш/Плевен
На тези какво им е странното?
Защо трябва да са странни? Темата е също така за необичайни и интересни имена. Peace

# 41
Нямах предвид нещо лошо Simple Smile Просто на мен ми звучат съвсем нормално като съчетания Hug

# 42
  • Телиш/Плевен
Нямах предвид нещо лошо Simple Smile Просто на мен ми звучат съвсем нормално като съчетания Hug
Hug
Разбира се, всеки има право на мнение. Аз не бих ги определила точно като нормални, но определено не са и в категория „странни“, по-скоро са ми интересни като съчетания.

# 43
Даже ми харесаха, но аз обичам двойни имена и може би затова Rolling Eyes

# 44
Мария-Магдалена Константинова Христоделова и на таткото не му стигна мястото в предвиденото поле. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт