Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да направя кисело мляко у дома?
Как мога да получа формуляр U1 в Италия?
Как да започна да храня бебето си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да направя кисело мляко у дома?
-
Как мога да получа формуляр U1 в Италия?
Формуляр U1 може да бъде получен от местния INPS в Италия. За лицето, за което се отнася документът, той може да бъде поискан лично или чрез онлайн достъп до уебсайта на INPS. Пинът за онлайн достъп се изпраща чрез телефонно обаждане и имейл. Документът може да бъде изпратен и до България, но отнема около седмица.
-
Как да започна да храня бебето си?
-
Как да приготвя крем супа от карфиол и праз?
-
Какви са препоръките за въвеждане на месо в диетата на бебето?
), ходих в месарницата и казвах, че ли трябва телешко за бебе, те ми даваха най-крехкото и прясно. А Био нищо няма, освен ако си купиш къща на село, направиш си градинка и си отглеждат прасета и кокошки.
Всичко останало просто не го яде или го яде страдайки. А аз не обичам много подправки и така отпада и кърито.

За съжаление ми прави впечатление, че има доста нискокачествени продукти, доста нишесте в бургерите примерно, Е-та в каймите...онзи ден взехме някакви телешки руладини ( пишеше до 8месеца). Е голям ластик беше това, едва го осмуках месото
Доматите им са супер гумени, освен черитата. Вземах няколко вида, куоре ди буе, Сан марцано, някакви салатни..пълна скръб. Забелязах, че и тук има вносно месо, аз мислех, че само в БГ е така... видях немско и полско. Част ое меда беше китайски. Онзи ден гледах по телевизията, че внасяли от Германия сурови бутове свински и тук само съхнели, а после ги продавали за италиански.
Затова с времето си намерих едни италианци, от които си пазарувам за цяла седмица зеленчуците, от тогава не съм имала проблеми с лоша стока...