Италия 151

• 92 705
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
Codice fiscale и tessera sanitaria са едно и също,  отдавна няма отделно количество фискале,  важи тессера Сан.

# 61
  • IT
Деси аз знам, че на здравната карта ти пишат и кодичето. Тогава защо ми бяха казали  от адженция дел'ентрате че трябва да се чакам пластиката по пощата? Но добре, че писа де щото АSL е на 10 мин пеша от нас, а агенция наблизо вяма.

# 62
Предполагам,  че под пластиката са имали предвид точно тессера санитария,  но не са уточнили. 

# 63
  • IT
Може би:)  мен вятър ме вее на бял кон, мъж ми още повече и понеже той има 2 и не съм се и инересувала де, добре че стана въпрос тук.

# 64
  • MI
Сега разбирам защо мм още се диви колко са бързи в държавната администрация тук.  Laughing На мен пластката ми я патиха след няма месец. Честито за колата!  bouquet

# 65
Някъде другаде имате ли инвазия от cimici? Тук е кошмар! Вина, казват, на глобалното затопляне и привнесени нови азиатски видове Confused

# 66
  • Италия
При нас няма, чисто е. От време - на време прехвърча някоя от онези зелени миризливки, но това се случва всяка година от есента до пролетта.

# 67
  • MI
Някъде другаде имате ли инвазия от cimici? Тук е кошмар! Вина, казват, на глобалното затопляне и привнесени нови азиатски видове Confused

Тук  Sick Всеки ден давя по 3-4, ужас. Мирена, те и тези са зелени и смърдят ужасно, и други ли има?

# 68
  • Италия
Ми явно за едни и същи иде реч, но при нас не бих го нарекла инвазия. Било е по-страшно предни години, но пък и сезона им сега започва. Гадни са, да особено като се нацвъкат по току-що простряното ми пране  Sick

# 69
  • MI
Тук тази година определено са повече от обикновено. Особено вечер като се пъхне в нощната лампа някоя и откачам.  Sick Миналата година бяхме така с калинките, но поне те са много по-симпатични.

# 70
  • In transit
Хаха при нас излизат от отдушника на банята като светна лампата(вързана е с вентилатор) и падат директно в тоалетната чиния. Нямат късмет милите.  Laughing
Да споделя, че и аз се сдобих със съдове Биалетти и съм страшно доволна. Има ги във техните магазини все още на -50/60% до изчерпване на количествата.

# 71
  • IT
Писах в старата тема за земетръса.При нас в Рим се поусети доста. Има удна майка от класа на детето и са в Арецо и друга в Перуджа и казаха, че е било мноого силно.

# 72
  • MI
Пак ли е имало тази нощ?  Shocked

# 73
  • IT
Сега сутринта 7.1

# 74
  • MI
Ужас, чух че се очакват нови трусове, но не мислех тлкова силни... Важното е че сте добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт