Юнски мами 2017 - добре дошли

• 46 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Да, супер ще е с групичка във фейсбук, тайна разбира се  Laughing

simona_petrova браво за сърчицето  Heart Eyes

# 556
Момичета, няма да стигнем до единно мнение за частни и държавни болници. Всеки ходи там, където му харесва.  Laughing
Я кажете, кой с какво се маже за стрии. Аз съм започнала да мажа гърдите, че са станали с 1 размер по големи. Rolling Eyes
Виждат се и венички. Обаче имам доста тънка кожа и направо се прозира.  Ползвам кремче на витабитикс. Доста приятно мирише. Корема ще почна да мажа покъсно. Не знам трябва ли и бедра да мажа?

# 557
Karjalа аз с първата бременност се мажех с Мустела. Почнах от 2-3 месец. Нямам нито една стия. А по принцип кожата ми е предразположена към излизането им. Като тийнейджърка ми излязоха доста. И сега пак мисля Мустела да си взема, дано резултата е същия. За гърдите ползвах стягащ крем, а за корема за стрии.  Hug

# 558
Аз също съм "За" фейсбук групичка! Тайна .. Simple Smile С удоволствие ще се включа в нея.
За мазането - най доволна съм от олиото на Икаров против стрии. От първата си бременност нпмам нито една, но и аз съм си слабичка.
Вече втора седмица подред ме гледат с вагинален ехограф и не ми е споменавана такава опасност от зацапване. Следващата седмица ми предстои трети преглед.
Сега притеснението ми е, че не съм редовна в слагането на назначения ми фраксипарин. Изследвания за тромбофилия не съм правила. Назначен ми е просто ей така, "за всеки случай". А моята кръв е изключително рядка и трудно съсирваща се, но пък знам , че при бременност колкото по-рядка е кръвта , толкова по-добре..   newsm78 Дали има нещо такова, чували ли сте?
Освен това, ако има мами, които са по-запознати , каква е разликата между фраксипарина и аспирин протект?  newsm78 Последния път нямах време да попитам.. ?

# 559
Мацки...Здравейте,

Последен цикъл - 20-ти септември.....23-ти вечерта първи положителен тест, 24-ти сутринта втори положителен тест....ще ни бъде 2-ро детенце...първото е на 7 и половина....аз съм на 36г.
Още не съм ходила на гинеколог, ще го направя в началото на месец ноември. За сега имам леки болки ниско долу, както беше с първата бременност.
Има ли други бъдещи мами тук над 35 г  Rolling Eyes

# 560
  • Айтос
Аз съм с две ръце ЗА фб групичка.  С каката направихме и до днес си съществува и всички са супер активни.  Гледахме си шкембетата,  новородените,  сега прохождащи бебета.
Аз родих в държавна.  Можех да избирам между нея и частна (не са ми били проблем парите).  Насочих се към държавната най-вече, заради многото специалисти и оборудване.  Ако имаше проблем с мен или бебето можех да разчитам само на държавната.  Беше чисто,  ремонтирано, всички св отнесоха прекрасно с мен и малката. Циганките ги тъпчеха в отделно крило,  далеч от нас. За три дни нищо страшно не видях в държавната болница. Важното беше да има на кой да разчитам, а не дали в супер лукс. Сега пак там смятам да раждам.

# 561
Я кажете, кой с какво се маже за стрии.
По време на предната ми бременност се мазах малко с Мустела и много с кокосово масло. Качих и свялих почти 30 кг, имам и много суха кожа. Резултатът е нито една стрия никъде. Сега, живот и здраве, пак ще се мажа с масло, надявам се да не е било чист късмет, а от него.

# 562
Здравейте!И аз съм "ЗА" фейсбук група, ще е много интересно.Сестра ми е много дволна от нейните групички ( има две разкошни момиченца) и така ме насочи и мен да се включа тук, с уверението, че ще ми е много интересно и полезно.Така е, а с напредването на бременността ще е още по-интересно да си споделяме преживявания и емоции.
Поздравления за всички туптящи сърчица и търпение и кураж на тези, които са в трепетно очакване ( като мен)!  Praynig

# 563
Момичета направихме тайна ФБ страничка. За добавяне пишете на лични на
мен или на Тинтири-Минтири

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 17:37 от kelty

# 564
Куковиц добре дошла!  Hug

Супер, страхотни сте!  Hug

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 15:43 от Sweet.love.2

# 565
Страхотно!  Joy

# 566
  • София
Има ли други бъдещи мами тук над 35 г  Rolling Eyes

Има, има!  Laughing Добре дошла!

# 567
Много сте сръчни!  Simple Smile Grinning Браво!

# 568
  • Сопот, Пловдив
Куковиц, добре дошла!  Hug

Супер за групичката, сега ще пиша. Предната групичка със сина ми я имаме от почти вече шест години(той е роден април, 2011г.), още си споделяме там, макар и не толкова често, колкото в началото.

# 569
Здравейте бъдещи мами ,имам един въпрос -как се чуствате и има ли някой с постоянни оплаквания ,защото аз сутрин се будя с главоболие ,после почва непрестанно гадене което минава чак след вечеря евентуално и после застъпват киселини -то направо не се издържа,за болките в гърдите ще замълча че то не остана нещо което да не ме боли  Simple Smile Grinning !!!С първата бременност нямах никаквииии такива неща !Някой минава ли през същия ад и има ли лек за тези неразположения?Имате ли апетит в повече?

Общи условия

Активация на акаунт