Юнски мами 2017 - добре дошли

• 46 640
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Добър ден от мен.Днес беше последната ми среща с репрудоктивня ми д-р.Ембриончето е добре,близо 2 см,според него нещата вървят много добре .Вече си имам д-р за ЖК и час на 1.11 и към 22.11 да си запаза час за ФМ

mar1ah Радвам се,че си добре.Пиши след прегледа

# 661
ivelinagt, като хрътка съм и аз, само обикалям и душа откъде идва някоя миризма  Joy Много ми става лошо от силни парфюми или миризма на месо и гледам бързо да изляза на въздух, че става страшно.

ponqkoga, на мен днес ми беше първата среща с акушерката, мина доста добре, беше мила и внимателна. Взе ми кръв и урина и се обади да ми запази час за ФМ в 12 седмица. На мен ми е втори сблъсък с английската система и засега съм доволна. Дано ти се падне някоя разбрана  Simple Smile

# 662
Добър ден от мен.Днес беше последната ми среща с репрудоктивня ми д-р.Ембриончето е добре,близо 2 см,според него нещата вървят много добре .Вече си имам д-р за ЖК и час на 1.11 и към 22.11 да си запаза час за ФМ

mar1ah Радвам се,че си добре.Пиши след прегледа

bebeshok0326
браво , много се радвам за теб Simple Smile  ти в коя седмица беше?
на мен ми казаха, че в 10та седмица мога да се запиша на ЖК.

mar1ah пиши какво каза доктора.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 18:19 от Suny771

# 663
Кой доктор? Talyto1988 е на преглед тази вечер.

# 664

Днес 8г.с и 4 дни.По принцип се записва към 10-11 г.с,но аз съм с конизация на шийката и трябва повече следене.Д-р  се казва Л.Христов(избра ми го репруд . д-р).в кл.Надежда.Днес четох ,че тази год. за първи път в Бг. правил някакъв нов вид серклаж.Ще го видим др. седмица😁

# 665
  • варна
Томасита и The_flower_88, съжалявам момичета. Знам много добре как се чувствате, преди няколко месеца и аз минах през това. Хубавото при вас е, че сами сте се изчистили, защото абразиото е доста травмиращо Sad Бъдете силни и ви пожелавам след 3-4 месеца да се включите с добри новини за нова бременност  Hug
Иначе и аз от сутрин до вечер съм с гадене Sad, но пък така се успокоявам, че всичко е наред,че още не съм чула сърчицето и не ми е спокойно още. На преглед съм чак на 7.11 и нз как ще издържа дотогава. Относно повишеното ми ТСХ реших,че не искам да пия лекарства и се подложих на безглутенова диета. След една седмица пак ще се изследвам да видя как ми е ТСХ.
Относно работата при първа възможност ще си взема болничен, че едвам издържам. Цяла седмица се пазих да не се изнервям ама днес не издържах, за което съжалявам, защото не си заслужава. На всичко отгоре и лепнах от някой нещо и сега и аз съм с кашлица  Sad
Talyto1988, какво стана с прегледа?

# 666
Здравейте мами,мина прегледа ми днес!Доки каза че зацапването не е мн Ок ,по въпроса ми -нормално ли е,но се случвало ?!Гледа ме на вагинален видеозон,което май не беше добре да прави в случая ,но той си знае !Изписа ми дуфастон 2х2 за 5 дни и после 2х1 ?Иначе бебока е там видях го -тупаше сърчице;няма отлепване;живо е!Остава да си пия хапчетата и да се моля всичко да е наред!

# 667
Здравейте мами,мина прегледа ми днес!Доки каза че зацапването не е мн Ок ,по въпроса ми -нормално ли е,но се случвало ?!Гледа ме на вагинален видеозон,което май не беше добре да прави в случая ,но той си знае !Изписа ми дуфастон 2х2 за 5 дни и после 2х1 ?Иначе бебока е там видях го -тупаше сърчице;няма отлепване;живо е!Остава да си пия хапчетата и да се моля всичко да е наред!
Важното е, че бебчо е добре.Дано се успокоиш и да ти помогнат лекарствата.Наблегни на почивката и положителната нагласа, всичко ще бъде наред!Спокойна вечер! Hug Heart Eyes

# 668
Благодаря Eli_14 Надявам се всичко да е наред и на всички мами здрави бебчета до края !Хубава вечер!

# 669
Добро утро, момичета!Макар, че моето стартира стряскащо.В квартирата, където сме сега, банята е на крачка от леглата( на отделни единични сме, оженихме се и спим  разделени хахахах) та така издрънча нещо и мъжът ми изскочи и аз се уплаших доста.Влиза в банята и гледа едното крило на шкафчето ( огледало) падлало в мивката, за късмет не се е счупило.За още по-голям късмет не сме били там  #Crazy Разтреперих се и ми затуптя сърцето бясно, а от вчера имам и херпес на устната  Sad Предният ден се поряза мъжа ми и аз се уплаших, уж съм спокойна, ама ей на как идват белите.На устната съм с паста за зъби, винаги това практикувам, дали няма по-щадящ вариант??

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 11:51 от Eli_14

# 670
  • Sofia
Добро утро, момичета!Макар, че моето стартира стряскащо.В квартирата, където сме сега, банята е на крачка от леглата( на отделни единични сме, оженихме се и спим  разделени хахахах) та така издрънча нещо и мъжът ми изкочи и аз се уплаших доста.Влиза в банята и гледа едното крило на шкафчето ( огледало) падлало в мивката, за късмет не се е счупило.За още по-голям късмет не сме били там  #Crazy Разтреперих се и ми затуптя сърцето бясно, а от вчера имам и херпес на устната  Sad Предният ден се поряза мъжа ми и аз се уплаших, уж съм спокойна, ама ей на как идват белите.На устната съм с паста за зъби, винаги това практикувам, дали няма по-щадящ вариант??
Eli_14, моя близка е педиатър (не в БГ) и от нея знам, че херпеса при майката е само визуален проблем, но за бебето - може и да не е и тя ми е казвала, ако ми излезе, веднага да се консултирам с АГ, защото вероятно се назначава курс на лечение с "Ацикловир".

# 671
  • София
От малка ми излизат херпеси - при настинка и при стрес. Не са ми казвали нищо специално с първата бременност. На сина ми никога не са излизали.

# 672
От малка ми излизат херпеси - при настинка и при стрес. Не са ми казвали нищо специално с първата бременност. На сина ми никога не са излизали.
Да и при мен е така.Чела съм защо при някои го има , а при други не.Носиш си го цял живот и при леко колебание на имунната система и се появява.Или в случая с уплахата, както по "бабешки" го свързваме.

# 673
Не съм чувала , че появата на херпес по време на бременност може да е опасност за плода.
Аз от няколко дни страдам от сърцебиене. Нормално ли е? Измора ли се дори и малко и се започва-имам чувството, че сърцето ми ще изкочи, придружено със задух.При предишната ми бременност това се появи в доста по-напреднал момент..

# 674
Сега четох, че най-опасно е при предстоящо раждане и при бебенцата, контакта.А иначе в този случай, матката произвеждала антитела, за да предпази плода.Това го прочетох в някакъв чужд сайт.
Иначе за задъхването и сърцебиенето и аз ги имам, нз до колко е присъщо за начална бременност, но понякога е доста трудно да се успокои пулсът ми.

Общи условия

Активация на акаунт