"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 273
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Joy
Голям смях с тая врачка.

Сигурно затова и пари не взе  Mr. Green

Генадиев можеше да каже, че Александър е негов син и неин, но пак изпусна момента

# 166
  • София
Хаха,много се смях и аз на целувката.  hahaha

# 167
Това бебе не порасна ли. Много малко го изкарват.

# 168
  • София
Ееее, омазаха се вече. Първо, много ме дразни как така Захариев няма против жена му да е денонощно при Стоянова...
Миро от къде пък има ключ от апартамента на Биляна и как така и каза, че няма да има никой тук?!?
За изкуственото бебе няма да коментирам, супер смотани и неспокосани сцени и бебешки рев. Колко им беше да намерят едно истинско бебе...

# 169
Александър му даде ключа на Миро, за да извика техник и да оправи хладилника.

# 170
  • София
ооо, това съм го изпуснала  Simple Smile

# 171
Втрещи ме неадекватната реакция на Биляна при вида на непознатата в хола й. Ще каже човек, че къщата й е разграден двор и е най-нормалното нещо непознати да седят на дивана й при угасена лампа.  ooooh! На всичко отгоре й сготви спагети и чак след това я пита как се казва. Crazy И се чудя по-дървено бебе не успяха ли да намерят? Ясно е, че е кукла, но изглеждаше по-скоро на хляб, увит в одеало.

# 172
  • София
И нещо мляко не се ли сетиха да му купят,а бе гаф след гаф.

# 173
  • Разпиляна във въображението
Втрещи ме неадекватната реакция на Биляна при вида на непознатата в хола й. Ще каже човек, че къщата й е разграден двор и е най-нормалното нещо непознати да седят на дивана й при угасена лампа.  
И на мен ми стана странно от това.

Амнезията на Галя истинска била. Ако беше фалшива колко по-интересно щеше да стане Crossing Arms

Една бухалка от тъп удар и Василев на земята. Сега е златния шанс сърцето да му се обади, някоя сестра да го разгърди и Женята да го види. Whistling

# 174
  • София
То дано да е нещо такова,че с тия сценаристи и на 2 амнезия няма да се изненадам. Grinning

# 175
  • София
Малоумен сценарий отвсякъде.
Това с врачката без коментар просто
с бебето беше върха на идиотията. и самата кукла вместо истинско бебе и с неадекватното държане на Биляна, което можеше поне малко да се изненда, че заварва чужд човек в апартамента си.
Романова иска доцент да става, а изпуска златен шанс за уникална операция
Стилянова дори и с амнезия и да не си спомня кой е този мъж, така ли се държи човек? да крещи истерично все едно вижда дявола. А той даже и казва, че е бащата на детето и. Това просто ме втрещи.

Нямам думи за уникално малоумния сценарий, режисура и игра в тези серия.  ooooh!

# 176
Аз гледах един кадър, който ме потресе.
Тази на Миро изгората държеше бебето и гледаше Миро и с един тревожен поглед, очаквах да му довери някаква зловеща тайна. Гледаше го, гледаше го, пък взе, че го целуна  Joy Ама милата актриса, как пък толкова не успя да го докара на поглед!

# 177
  • Пловдив
А Женито с цигарката,а  hahaha сууупер нахакана!
Пълно е с недоумици...
Това бебе трябваше вече да лази поне,а то пак си е пеленаче ooooh!

# 178
За толкова им стига бюджета.  Joy

# 179
И мен ме потресе неадекватната реакция на Биляна, когато завари непозната жена с бебе у дома си.  #Crazy
И Романова как отказа операция-предизвикателство заради апендицит...  ooooh!

Наистина серията беше пълна с недомислици и слабоумия.

Общи условия

Активация на акаунт