"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 210
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Не е сън, но тя засега ще си затрае за пред другите.
Просто са такива мижитурки и двамата
Ще гледкат Сашко,ще се умиляват, и няма да подкрепят Калин, който загуби и поста си, и приятелката си. Той пък вече наистина ще затъне, без да разбира защо никой не го подкрепя.

# 616
Биляна се отличи с изключително слаба игра и много егоистичен образ. Не изглеждаше притеснена, че Василев не се яви на конкурса заради нея. Можеш ли така да постъпиш спрямо човек, когото обичаш? Само го констатира вяло... , като страничен наблюдател. Кофти характер.
А на конкурса Генадиев старши побутна чашата с водата, за да може провалилият се да му я излее на главата, за да се успокои, а не да я изпие, според мен.

# 617
  • София
Е, Калин е на ...колко ..33 години, докога мама и тате да го подкрепят? Приятел(к)и се случва да изгубиш, не е краят на света, просто лошо съвпадение на загубите. Да беше предложил брак по-рано, може би нямаше да изгуби Биляна.
А тя си има други грижи на главата, беше забравила за конкурса. Ако Василев не се грижи за своите интереси, тя ли да го дундурка? Той не можа ли леко и тактично да й напомни за Д-дей, а не все едно нищо не е станало?

# 618
Не е сън, но тя засега ще си затрае за пред другите.
Просто са такива мижитурки и двамата
Ще гледкат Сашко,ще се умиляват, и няма да подкрепят Калин, който загуби и поста си, и приятелката си. Той пък вече наистина ще затъне, без да разбира защо никой не го подкрепя.
Peace Подкрепям на 100% тази прогноза .
Явно ни очакват тягостни  епизоди  с нелогичното за околните  лигаво-разкаяно  отношение на мама и тате към Сашко  и  ГОЛЯМОТО затъване на Калин . Номерата на Виолетка също станаха  като от  латино-сериал : вуду  хипнотизатори , хитри постановки , за  които никой не подозира и т.н.
Искам най-после БГ сериал , в който артистите  НЕ РЕЦИТИРАТ , а говорят с ясна дикция и с чувство  Praynig

# 619
  • Разпиляна във въображението
А на конкурса Генадиев старши побутна чашата с водата, за да може провалилият се да му я излее на главата, за да се успокои, а не да я изпие, според мен.

Това ще е адски странно. Генадиев с половин уста подкрепи Калин. Дори през цялото време като че ли го виждаше като чужд. Направо си беше да изпие водата и да се успокои. Генадиев просто не обича Калин. Нямал е желание, не е положил усилие. Нищо.
Не вярвам Жени да изостави Калин и да се обърне изцяло към Сашо. Няма логика. Не може над 30 години да обичаш някого и това да се промени за миг.

# 620
С нерецитирането - трудна работа. Някои ми звучат все едно упражняват вкъщи пред огледалото.
За по-голяма достоверност или друго, но вчера хванах два лапсуса - Биляна и Марта Вачкова.
Не гледах съвсем началото на епизода, но професорът толкоз ли не погледна листовете на масата?

Жени започва да прикрива още от сега. Как се извъртя от Камбуров. Той, човекът, пътеки направи за да й свърши работа. Сега му казва "семейни дела". Може би се срамува от постъпката на съпруга си и е втрещена, но сякаш замазва положението.

# 621
  • ту тук, ту там
Според мен се страхува да го раздува за момента заради чувствата на двете момчета (Калин и Сашо)! Това наистина е деликатно и трябва да се обмисли добре оттук нататък какво да стане. И най-честно ще е да кажат първо на тях (синовете), а не да се носят клюки и слухове и те последни да научат. Та в този ред на мисли я подкрепям, че не каза на Камбуров за момента, още повече, че разговорът беше по телефона, а не на 4 очи!

# 622
Е, той Камбуров да не е някой, хванат от улицата? Досега не му каза на Алекс, че професоре му е баща. Та сега ли?
Направо си замете под килима дамата от висшето общество. Аз даже се чудя как така живее в една къща с него?

А по отношение на Захариеви, Пецан е доста залюхан. Двамата с Виолетка обгрижват Галя все едно им е обща дъщеря. Навикът ли, удобството ли му е важно... Проскърцва със зъби в някои моменти, но всъщност се доверява Виолета да върти цялата организация.

# 623
  • Пловдив
Дааа,не постъпи хич човешки с Камбуров.Използва го!

# 624
  • ту тук, ту там
Вера, извинявай, но не разбрах нищо от това, което искаш да кажеш в първия абзац.  Embarassed

# 625
А защо Захариева трябваше да води майката на Галя в апартамента? Каква е идеята освен да намери парите, които остави?

# 626
  • Пловдив
да пият кафе  Mr. Green спукаха ги снощи тия кафета!

А Пецата докога ще държи така тая ръка newsm78 И как преглежда  Mr. Green

# 627
  • София
Защо е толкова слаб този сезон.  smile3511 Продължавам да гледам,ама вече не ми е интересно.  Crossing Arms

# 628
Вера, извинявай, но не разбрах нищо от това, което искаш да кажеш в първия абзац.  Embarassed
О, да. На мен си ми е ясно... Simple Smile

Имах предвид, че Камбуров е доверен човек и тя добре го знае това. Защото въпреки, че знаеше, че професорът е баща на Алекс, Камбуров не му го каза. После Генадиева доста нескопосано се опита да се освободи от Камбуров, със семейните дела. Беше много подло. Защото знае, че той има приятелска симпатия към нея и може би не само. А аванси тя му даваше, не е като да не е. И накрая Генадиева за благодарност замете развръзката на тайната си под килима, без да му каже нищо. Има такива семейства от висшите общества и не само, които и убийство да има, смитат информацията и всичко си остава в семейството, а в обществото го играят задружни. Точно така постъпи тя за мен.

И не разбирам изобщо защо живее с професора? Сърди се, мята се, че има дете на 30 г и толкова те е лъгал и накрая си ляга вечер с него, в ледено мълчание?

# 629
Не знам как пропуснаха да я сложат в комисията в болницата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт