"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 197
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Не знам как пропуснаха да я сложат в комисията в болницата  Laughing

В болнични е Женито.

Даже Иван май не знаеше.

# 631
  • София

И не разбирам изобщо защо живее с професора? Сърди се, мята се, че има дете на 30 г и толкова те е лъгал и накрая си ляга вечер с него, в ледено мълчание?

Е ще си ляга. Аз нямам деца по на 30 г., но след една определена възраст  си оставате двамата. В случая е огромна драма, заедно трябва да я преодолеят. Вярно, че Генадиев е виновника, за затвор, ама като ще се трае ще си го търпи и Жени.

# 632
  • ту тук, ту там
Просто още не може да го осмисли Жени това с размяната, все пак знае от няколко часа. Още е в шок, не е готова да коментира, да споделя, че и по телефона. Не ми е ненормална нейната реакция до момента. Може да сподели с Камбуров в последствие, но като цяло е логично да мисли сега за чувствата и реакциите на двамата си сина. Предполагам, че се разкъсва от въпроси и емоции, че сама не е наясно още с кого кога да сподели

# 633
  • София
След като Жени го обвини,той си призна.Но тя вече знаеше,та питам от кого и откога.

И аз това си мисля. Хубаво, направи ДНК тест, разбра се, че бебетата са разменени, но как стигна до извода, че съпругът ѝ го е сторил? Наистина, най-нормалната реакция (И ТЯ Я НАПРАВИ) е да си помисли за някоя акушерка. А тя както си седи на масата цял ден, изведнъж достига до прозрението, че Иван е разменил бебетата. Нищо не дадоха да ѝ подсказва в тази насока.

# 634

След като Жени го обвини,той си призна.Но тя вече знаеше,та питам от кого и откога.

И аз това си мисля. Хубаво, направи ДНК тест, разбра се, че бебетата са разменени, но как стигна до извода, че съпругът ѝ го е сторил? Наистина, най-нормалната реакция (И ТЯ Я НАПРАВИ) е да си помисли за някоя акушерка. А тя както си седи на масата цял ден, изведнъж достига до прозрението, че Иван е разменил бебетата. Нищо не дадоха да ѝ подсказва в тази насока.

Ясно и  е,че той ги е сменил, иначе нямаше да я лъже,че и е изневерил с майката на Алекс.

# 635
Сега ще гледам сериала от любопитство  какво ще измислят , след като изиграха  големия си коз  newsm78

# 636
  • Пловдив
Сега ще гледам сериала от любопитство  какво ще измислят , след като изиграха  големия си коз  newsm78
амнезия на Жени  Joy

# 637
  • София
Големия коз още не е изигран. Чакайте да разбере Калин.

# 638
На мен ли ми се стори, че в следващият епизод Жени ще се наръга с нож в корема? - от рекламата.
Гадно е, Калин ще е най-прецакан, биологичният му баща също. Каква е тази любов на професора към жена му ..... не знам.... може би пък е и обяснима постъпката му, знам ли..... Толкова хора не могат да имат деца..... и да им се падне болно..... като се замислиш.....не, че го оправдавам, ама.....  

# 639
Ми той като е стиснат...хората си "взимат" от Вили, а той се "уреди" без пари- ми ще има проблеми  hahaha

# 640
  • София
Ми той като е стиснат...хората си "взимат" от Вили, а той се "уреди" без пари- ми ще има проблеми  hahaha

Е,тя едва ли от тогава се занимава с това,предполагам,че на по-късен етап е започнала. Simple Smile

# 641
Защо е толкова слаб този сезон.  smile3511 Продължавам да гледам,ама вече не ми е интересно.  Crossing Arms

Ха, ха и  CredoWeb   много ми липсва? Не са ли си платили тия хора за втори сезон ??

# 642
  • София
Защо е толкова слаб този сезон.  smile3511 Продължавам да гледам,ама вече не ми е интересно.  Crossing Arms

Ха, ха и  CredoWeb   много ми липсва? Не са ли си платили тия хора за втори сезон ??

Аз мисля,че са били по-скоро спонсори на сериала,ама вече станаха известни,оттеглиха се и сега сериалът няма бюджет. Grinning

# 643
  • София
Гадно е, Калин ще е най-прецакан, биологичният му баща също. Каква е тази любов на професора към жена му ..... не знам.... може би пък е и обяснима постъпката му, знам ли..... Толкова хора не могат да имат деца..... и да им се падне болно..... като се замислиш.....не, че го оправдавам, ама.....  
Ако си виждал в кариерата си много болни и починали деца, плюс 10-годишното чакане на собствено - другояче ще гледаш на дете с диагноза, може да не оправдавам Генадиев, но го разбирам. Не всеки е борец по природа. Освен това Жени си е живяла 33 години в безметежно щастие, дали щеше да й е по-добре да се бори с години за живота на детето, каквато е лабилна? Та тя щеше да ритне камбаната още на първата операция. Генадиев наистина много я е обичал, за да си причини това - той да знае, а тя не.
Нека Янко й обясни от какво я е отървал "лошият" й съпруг.
Скрит текст:
Майка ми беше зъболекарка и поради професионалната си деформация ме пазеше от доста неща (колело, зимни кънки, катерене по дървета) с аргумента - "ще паднеш да си строшиш зъбите". И какво стана в крайна сметка - счупих здрав и прав първи зъб на 42 години  Embarassed

# 644
  • ту тук, ту там
Ми той като е стиснат...хората си "взимат" от Вили, а той се "уреди" без пари- ми ще има проблеми  hahaha

Е,тя едва ли от тогава се занимава с това,предполагам,че на по-късен етап е започнала. Simple Smile

Едва ли, да, все пак тогава ще да е била на колко - 12-13 години? Айде 15 да са!  hahaha

Да речем, че разбирам и аз защо е разменил бебетата професорът, без да го оправдавам, разбира се! Но не разбирам последващото му поведение, липсата на гузна съвест (такава имаше само в анонсите за начало на филма!) и адекватно поведение, изглежда толкова хладнокръвен и безмилостен егоист, че няма как да изпитам и грам разбиране и съчувствие!

Като заговорите за лабилност на Жени - вече си споделих мнението, но аз освен след шока от новите подозрения и факти (което за мен е напълно логично), не разбирам с какво тя ви кара да мислите, че е лабилна и няма да може да отгледа и обича болното си дете?!

Общи условия

Активация на акаунт