"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 192
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • ГО
Още в първия епизод, той каза, че причината да размени бебетата е Жени. Генадиев каза, че тя нямало да понесе това, че бебето й е болно и евентуално няма да оцелее и 1г. Каза, че дълго са чакали това бебе и се е измъчила покрай това.

# 646
Т.е. на него пак някой друг му е виновен?! Simple Smile

# 647
  • ГО
Е как  ooooh!

# 648
  • ту тук, ту там
О, и това, че този престъпник го твърди, автоматично означава, че е така и че "лабилната" му жена няма да може да се грижи за болното си дете?! И той като голям "стабиляга" веднага намери решение, че и оправдание за себе си, че да не се терзае!

Хора, усещам, че много взех да се вживявам в неприязънта си към професора. Хем ми е смешно, хем нещо не мога да спра да го плюя. Да взема да прескоча няколко серии ли?!  ooooh!

# 649
  • Варна
Терзае се Генадиев или поне такъв е бил замисълът. Просто сценаристите са забравили да разгърнат моментите на битка със съвестта достатъчно Simple Smile

# 650
Те колко неща още не са разгърнали ... най - силно ми боде очите образът на Биляна Sad

# 651
  • ту тук, ту там
Да де, той и анонсът подсказваше, че се терзае, ама нищо такова не виждаме в действителност. А аз някак си не мога да си разгърна достатъчно въображението и да си го представя, та коментирам реално каквото виждам!  hahaha

Ауу, и Биляна! Толкова некадърна актриса, ужас!  ooooh!
Спирам с хейта за днес, обещавам! След серията довечера най-рано ще си позволя ново включване, дано с нещо по-положително!

# 652
Е, как да не се терзае проф. Генадиев? Не може да спи. От кошмари. Малко сънища ни дават... Mr. Green

# 653
  • ту тук, ту там
Малко спят в тоз сериал, вярно!  hahaha

# 654
Как си знаех, че ще стане така.....

# 655
  • София
Жени ли го наръга или Генадиев сам го направи  newsm78

# 656
  • Варна
Бфффффффффффффф, егати драмата! #Crazy

# 657
  • somewhere near the sea
Жени ли го наръга, че не видях?

# 658
  • Варна
Тя го наръга, според мен.

# 659
  • 221B Baker Street
Имам чувството, че сам се наниза на ножа...

Общи условия

Активация на акаунт