И аз съм на мнение, че Асуто няма да я огрее, а сцената на Кемо с бебето в леглото, пак ще е в нечий сън /сигурно на Нихан/.
Зоза просто не мога да си представя да прави още простотии, но явно на нея й се отдават
То бива бива егоист, ама чак толкова. Заслужено си отнесе боя 
Кемо в близките няколко серии сигурно няма да разбере, че бебето е негово и ще остави за сега Нихан сама да се бори за детето им. Дано и тя продължи в същия дух, а да не клекне пред Емир.
Озан със сигурност не се е обесил. То и полицая, който му подхвърли снимките каза, че е страхливец, който няма да може да се обеси.
Ще видим когато Нихан разбере, че Кемо не е виновен за смъртта на Озан, как ще му се извинява.
Кемал го вкара, да... (както вкара и брат си)
но не влизането му в затвора, а изневярата на оная малоумна Зезе
е причина да се обеси и по специално снимките, които пак са дело на Емир. Следователно, кой уби Озан ... Голям кеф ми беше кога изеде боя Зеза
Кемо нема се даде на Асу
Загорел, загорел, ма чак толко да е загорел...
Адаш
Да сте живи и здрави дълги години още
Да се обичате, подкрепяте и да се радвате на всичко което постигнете

Знаейки че принася в жертва Озан помогна на брат си
И после като прочета из другите теми някой да я защитава направо откачам
Да не говорим че съм почти сигурна че тя има пръст в отвличането на бебето и отново помага на брат си 
Мичонка
ма нали ти е ашкъм как ше си ляга с тая овцЪ Наде
Светле

Но си му е трудно, защото учи биология, физика, химия и др. и среща се нови думи на които тепърва им учи значението, но се учи..ко да праи 
Светле