Абе аз ли нещо не разбрах, на поправка ли да ходя, ма защо е толкова бесна Ниханче на Кемо, защо обвинява него за загубата на брат си

Нихан е бясна на Кемал защото той отиде в полицията и предаде брат й за убийството на онази мацка дето Емир инсценира уж фалшив пистолет. Кой го караше Кемал да го предаде. Тя няколко пъти му казваше че Озан няма да издържи в затвора защото е слаб психически. Друг е въпросът че Озан както ще се разбере май не се е самоубил а е обесен от друг. От там последва инфаркта на баща й. Е как няма да е бясна на Кемал. А пред затвора според мен отиде защото искаше да му каже че има дете.
Всички се нахвърляте върху Нихан но според мен тя е най-притисната и е в най-неизгодната позиция. През цялото време Емир я шантажира че ако го остави ще предаде брат й от друга страна Кемал също се прави на герой и справедлив и без да се замисля че няма как да не рекушира всичко в Нихан отиде в полицията.
А пред съда тя не го натопи напротив каза истината за сестра му и се обърна към него точно с това че понеже той държи на истината и тя постъпва по същия начин. Защото основния скандал между Емир и Кемал беше точно заради неговата шавлива сестра. Когато Нихан започна да говори в съда и спомена сестра му той подскочи като ужилен.
Значи за нейния брат може да търси справедливост но когато стане въпрос за сестра му подскача.
Нихан постъпи като него. Така че сега са квит.
Точно затова казвам че Нихан се променя и няма да е онази мекушава жена. Тя намери сили да се опълчи и на Емир а не се знае и още какво ще направи.