Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 497
  • 729
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Много ми хареса серията Heart Eyes Еви, още веднъж благодаря bouquet
Абе аз ли нещо не разбрах, на поправка ли да ходя, ма защо е толкова бесна Ниханче на Кемо, защо обвинява него за загубата на брат си newsm78 Па и тоя сливи ли има в устата да и каже две думи Crossing Arms но предателството.....предателството е пак най-отпред #Cussing out За кой ли път му заби нож в гърба ooooh! Колко пъти го изоставяше, колко пъти го нараняваше, колко пъти го предаваше... #Cussing out после се връщаше с милите думи, със сълзите, че и с обвинителен тон, и така, все едно нищо не се е случило ooooh! Всички гафове до сега относно тяхната връзка са нейни Naughty Вярно че и оня откачалник я притиска, но....нейни са си грешките Naughty И сега, натопи го, ма пак дойде на портите кат го пуснаха....що, щото няма кой да и помогне в борбата с ненормалния и мъж Crossing Arms Ще видим ся дали ше му каже Laughing
Мичонка  Hug
Нихан е бясна на Кемал защото той отиде в полицията и предаде брат й за убийството на онази мацка дето Емир инсценира уж фалшив пистолет. Кой го караше Кемал да го предаде. Тя няколко пъти му казваше че Озан няма да издържи в затвора защото е слаб психически. Друг е въпросът че Озан както ще се разбере май не се е самоубил а е обесен от друг. От там последва инфаркта на баща й. Е как няма да е бясна на Кемал. А пред затвора според мен отиде защото искаше да му каже че има дете.
Всички се нахвърляте върху Нихан но според мен тя е най-притисната и е в най-неизгодната позиция. През цялото време Емир я шантажира че ако го остави ще предаде брат й от друга страна Кемал също се прави на герой и справедлив и без да се замисля че няма как да не рекушира всичко в Нихан отиде в полицията.
А пред съда тя не го натопи напротив каза истината за сестра му и се обърна към него точно с това че понеже той държи на истината и тя постъпва по същия начин. Защото основния скандал между Емир и Кемал беше точно заради неговата шавлива сестра. Когато Нихан започна да говори в съда и спомена сестра му той подскочи като ужилен.
Значи за нейния брат може да търси справедливост но когато стане въпрос за сестра му подскача.
Нихан постъпи като него. Така че сега са квит.
Точно затова казвам че Нихан се променя и няма да е онази мекушава жена. Тя намери сили да се опълчи и на Емир а не се знае и още какво ще направи.
Ох Линде Hug  абе права си, така е, ама аз много и се ядосах още когато избягаха заедно. Тогава защо премълча заплахите от Емир Crossing Arms Трябваше да му каже на Кемал. А тя не му даде никакво обяснение, просто стана и тръгна Crossing Arms
Да Мичонка за това си права и аз се ядосах и не само за това и се ядосвам но филм да става  Peace

# 31
  • София
Линде , конкретен за серията - възрастната жена , при която бяха Алпер и Лейля

Питам за актрисата от Листопад - майка на Аплер или друга близка ?
Фили аз в момента не гледам на живо серията защото не мога да се включа онлайн

# 32
  • София
Малката Асия гледа по телевизията вуйчо Кадир и го целува  smile3508

Много са сладки
Започва да ми харесва това момиче

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 23:53 от БлагаВест

# 33
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug  Hug Hug
Линди Hug Heart Eyes Rolling Eyes-обърка ми представата за род.връзки бе-не е ли свако Joy Joy Joy

# 34
Добро утро Hug  Hug Hug
Линди Hug Heart Eyes Rolling Eyes-обърка ми представата за род.връзки бе-не е ли свако Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Свако е  Peace Mr. Green

Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug

Миме  Hug Heart Eyes тази сцена беше изиграна уау  Crazy Mr. Green

# 35
Добро утро  Hug Hug Hug Миме  Hug Heart Eyes Еви  Hug Heart Eyes
Не е ли лелинчо бре,Нес и е леля  Thinking  Laughing какви мисли рано сутрин боже боже  ooooh! Айде на кафето и закуската  Peace

Алпер и Лейла започнаха да се влюбват става все по-интересно  Peace Много ми прекъсваше и неразбрах моя приятел Хакверди занулиха ли го  newsm78
Хубав и изпълнен с усмивки съботен ден  Hug Heart Eyes

# 36
  • София
Добро утро и лек и релаксиращ ден момичета  Hug Heart Eyes
Първо кафето да си отворя чакрите  Heart Eyes

Еви  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes
Деси какви вкусни кексчета си ни приготвила как да не се изкуши човек да си хапне  Heart Eyes

Миме ако трябва да сме точни Несли се пада леля на племеницата а Кадир лелинчо но това вече почти никъде не се употребява и в повечето случаи се обръщат с "вуйчо"  Heart Eyes
А обратното ако Несли има дете то брат и ще му е вуйчо а жена му вуйна
Тук по шопския край на две сестри едната е тетка а мъжа и е тетинчо
А на двама братя са чичовци а жените им стринки

Това са обръщенията от старо време сега всички са лели чичовци и вуйчовци младите се смеят като кажеш тетка например или тетинчо  newsm48

В различните региони на страната има и различни обръщения
Така например в пловдивско на вуйна казват учинайка а на вуйчо калеко
Има и обръщения като чинка и свако  hahaha

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 10:17 от БлагаВест

# 37
  • близо до брега на морето
Айде да не задълбаваме (кво му е смешното на свако  Rolling Eyes) на мен примерно ми е смешно това "лелинчо"-всеки регион си има свои изрази Peace. и обръщения. При мен точно тия дет са ти смешни се използват Peace

# 38
  • Дубай
Здравейте сладурки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миме  Hug Heart Eyes,Линде  Hug Heart Eyes ,Еве Hug Heart Eyes ,Дес Hug Heart Eyes
Бях възпрепятствана да гледам патроните с вас онлаин ,затова пък ще наваксвам след малко с двамата един след друг ,та тогава ще се изказваме.От това което прочетох от вас разбирам че Нихи е станала по силна, не се дава лесно на Емко което ме радва само че мисля че отново ще се поддаде на заплахите му  Peace
Я лъвица

Готина събота
Забравих да черпя Ренка за юбилейната тема да се поправя докато е време
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 10:38 от Ивве

# 39
  • София
Айде да не задълбаваме (кво му е смешното на свако  Rolling Eyes) на мен примерно ми е смешно това "лелинчо"-всеки регион си има свои изрази Peace. и обръщения. При мен точно тия дет са ти смешни се използват Peace
Миме не на мен бе душа на младите им са смешни аз си ги използвам правилно но като ме чуят се смеят  newsm47
 Рейтингът на снощната серия на Кадир не е добър на 5 -то място е серията  newsm78

# 40
Да много кофти ден избраха за БСА  Rolling Eyes

Лично мое мнение е че ЛПН тотално се изчерпа и само ГГ държат зрителите,но ето че са на второ място  Peace Както винаги при комшийте няма нищо логично  ooooh!  Mr. Green
Дано дадат шанс на нашето момче и Седа,хубава двойка са и историята е интересна  Peace
Линде  Hug Heart Eyes Ивве   Hug Heart Eyes

# 41
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това лелинчо, аз го чувам за сефте и е меко казано смешно, винаги са им викали свако при нас, и все още така им се вика  Peace

# 42
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ема то беше ясно, че като почнат Сокларката и Ашка-а, Кадировия сериал ще му падне рейтинга, според мен да го местят в друг ден докато е рано и има възможност да си вдигне рейтинга .

# 43
  • София
Айде да не задълбаваме (кво му е смешното на свако  Rolling Eyes) на мен примерно ми е смешно това "лелинчо"-всеки регион си има свои изрази Peace. и обръщения. При мен точно тия дет са ти смешни се използват Peace
Това лелинчо, аз го чувам за сефте и е меко казано смешно, винаги са им викали свако при нас, и все още така им се вика  Peace
Ирка ако не е тайна къде при вас в кой район им викат свако защото тук в шопско е лелинчо

# 44
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това лелинчо, аз го чувам за сефте и е меко казано смешно, винаги са им викали свако при нас, и все още така им се вика  Peace
Ирка ако не е тайна къде при вас в кой район им викат свако защото тук в шопско е лелинчо
Ми Бургаско, и принципно където съм била из България,им викат сваковци
Това за сефте го чувам от теб- лелинчо( то все едно на жена го казваш Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт