Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 566
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
 wavey
Направо срамота, след снощната серия, да ни пускат такъв фраг  Crossing Arms Ай сиктир  #Cussing out

https://www.youtube.com/watch?v=r6-kbeSESNY
newsm09
 Кемал се опитва да играе игрички май newsm78

# 331
Направо срамота, след снощната серия, да ни пускат такъв фраг  Crossing Arms Ай сиктир  #Cussing out

Вай вай какъв фраг  Shocked То танци,то страсти,то докосвания майко мила  #Crazy Кемо ще я хване Ниханче на излизане от wc ама интересно как онзи лудия я е оставил  Thinking Може би Асуто е казала на брат си за унижението и е спокоен  Laughing ама то наште колко повече се мразят толкова повече се обичат  Heart Eyes
Анет  Hug Heart Eyes Кемо с танца с Асуто може да дразни Ниханче,ама думите които и казва няма как да си играе щото тя вече няма да му се хване,а може и да си представя той  Laughing

# 332
  • Дубай
Привет Hug Hug Hug Hug
благодаря на всички за пожеланията да ви се връщат  Hug bouquet bouquet bouquet
Еве страшна си къзъм  Peace bouquet
Мале какъв фраг танци манци погледи убийствени,чудно ми е и на мен как Емир Бей е оставя КеНи да се докосват,сигурно па сме на  фантазии па може и не.
Много ми е нелогично обаче Кемо на една маса с Емко след всичко станало,ма чудно няма в турско дизи така че ще гледаме в сряда  какво са ни подготвили

Това съм гледала някъде ма не се сещам къде, ще изиграят важна роля за разплитането на сагата Баща Щерка

# 333
Хилялка била написала че всичко е реалност,нама фантазия няма сън  Peace Така че да идва сряда да видя Кемо как ще свали гарда  Laughing

# 334
  • София
Защо трябва Нихан да се събере с Емир та Кемо да се сети че не може без нея  newsm12
Иска ми се да се завърти някой друг около Нихан па да го видя аз тогава какви ще ги върти  Naughty
А Асенка много ли е щастлива от този танц аз например още повече ще се ядосам защото ще знам че не е от любов към мен а за да дразни Нихан
Емир както винаги е садистичен пита Нихан дали й причинява болка че са толкова близки  ooooh! пълен кретен

# 335
Много различен фраг - но много да не се радваме , може серията и тъпа га бъде .Да ме извиняват които харесват Асу , ама на мен даже ми е грозна .Точно сега когато танцуваха ми заприлича на мургава сестра сиганка .Сори , не съм расистка , ама...лентяи , крадци и наглеци не понасям .

И сега за епизода .Току що го изгледах на руски ( друго си е след снощните картинки ).Накрая бях разбита направо .Все още съм .Такава тъга ме обзе - и аз съм майка ...Страхотна игра на всички , а тази Неслихан е  много рядък талант .Тя е за голямото кино , не е за сериали - пожелавам и го от сърце , макар че ще ни липсва  .

# 336
  • Дубай
Много различен фраг - но много да не се радваме , може серията и тъпа га бъде .Да ме извиняват които харесват Асу , ама на мен даже ми е грозна .Точно сега когато танцуваха ми заприлича на мургава сестра сиганка .Сори , не съм расистка , ама...лентяи , крадци и наглеци не понасям .

И сега за епизода .Току що го изгледах на руски ( друго си е след снощните картинки ).Накрая бях разбита направо .Все още съм .Такава тъга ме обзе - и аз съм майка ...Страхотна игра на всички , а тази Неслихан е  много рядък талант .Тя е за голямото кино , не е за сериали - пожелавам и го от сърце , макар че ще ни липсва  .
грозна не ми е, но не мога да си я представя в добра роля ,фатална красавица която чрез визията си може да постигне всичко.Нищо лично мое виждане изцяло визуално  Peace

# 337

грозна не ми е, но не мога да си я представя в добра роля ,фатална красавица която чрез визията си може да постигне всичко.Нищо лично мое виждане изцяло визуално  Peace
Аз също имам някаква антипатия към нея(не заради ролята) немога да кажа че не е хубава просто не я харесвам  Peace Виж Зезка колко и да ме дразни ми харесва като жена,а за Бану да не говорим  Peace Но както се казва нашето гардже си е най-хубаво  Heart Eyes
Ей я тая снимка с надписа work...work какво е било горещи танци  Crazy Мисля че е със същия потник от фрага  Hug И същото червило  ooooh! Laughing

# 338
  • Дубай

грозна не ми е, но не мога да си я представя в добра роля ,фатална красавица която чрез визията си може да постигне всичко.Нищо лично мое виждане изцяло визуално  Peace
Аз също имам някаква антипатия към нея(не заради ролята) немога да кажа че не е хубава просто не я харесвам  Peace Виж Зезка колко и да ме дразни ми харесва като жена,а за Бану да не говорим  Peace Но както се казва нашето гардже си е най-хубаво  Heart Eyes
Ей я тая снимка с надписа work...work какво е било горещи танци  Crazy Мисля че е със същия потник от фрага  Hug И същото червило  ooooh! Laughing
Па и Зезка не ми харесва с тая крива уста  Бану  е сладка като сърничка ама нащо си е кралица няма кат него

Деси  Hug същият е потника и червилото  няма лъжа измама Peace

# 339
  • София
Хилял се опитва да успокои феновете   Heart Eyes  

Предстои игра на котка и мишка - кой кого   Thinking  ще видим  Naughty

А тук е неустоима

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 23:28 от БлагаВест

# 340
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден от мен  Peace

Днес е денят на Кадир  Heart Eyes

# 341
  • Плевен / София
Направо срамота, след снощната серия, да ни пускат такъв фраг  Crossing Arms Ай сиктир  #Cussing out

Здравейте момичета
Благодаря за превода.... Евиbouquet
гледахме страстно танго в ЗП, защо не и в КС..... Joy Joy Joy
ще видим какво ще се случи Peace

# 342
  • София
Добро утро и лек петъчен ден  Hug
Еви  Hug  грабвам си кафенцето    Heart Eyes
Гости  Hug в КС имаше даже два пъти страстно танго  Peace
Слагам и аз  една хубава закуска

# 343