Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 397
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • близо до брега на морето
наш нергизчо по две ги пуска вече Joy Joy Joy

# 571

Миме  Hug Heart Eyes
Дай му само фоткане на Нергизчо  Joy  Joy Joy Еле па като е ерген тя качи една той веднага контра с две  Laughing

# 572
  • София
Бебето Дениз и неговата красива мама Нихан  Heart Eyes

Помните ли този хубавец

# 573
  • У Диспансера ...♥♥♥
Шшшшш това е моето име, Буболин само може се отърква в нея  Mr. Green

# 574
Ирка Heart Eyes Hug като му видях новите фотки и се сетих къв е нарцес-а оттам за нергизчо Joy Joy Joy

# 575
  • София
     En mutlu günden    /най-щастливият ден /

# 576
  • Свети Влас
Ингинчелер, къзлар ! Днес изгледах епизода на руски. Интересен е ! Значи Туфо е изпратил сниките на Ози, но по- интересно е кои му е помогна да си обеси. КеНи сега ще си играят на котка и мишка. Обаче Кемо как злобно гледаше Асу като играха тангото ( по-скоро се опитваше да гледа страстно ). Слесващия епизод ще е още по-интересен. Дано Кемо най- после прогледне, но според мен пак ще го баламосат и излъжат, че Дениз не е негова дъщеря. Ще е интересно ако поиска ДНК на детето, но надали ще стане... Лека вечер на всички !  Hug Hug Hug

# 577
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Toва са ми любимите снимки от Севдато

# 579
Добро утро Hug Hug Hug
Ирка Heart Eyes Hug bouquet
Добро утро  Hug Hug Hug

Toва са ми любимите снимки от Севдато

Харесват ми чооок като екранно чифте-а при мен е рядкост Joy Joy Joy

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим  Heart Eyes Hug и аз така, ама и разделени пак ми харесва да ги гледам, ако не се въртят така в кръг ще съм доволна, макар че вчера изгледах епизода и Кемо бая го настъпа и изигра Емир, с някакви седем, осем милиона, купи едни шахти Емко, които всъщност струваха едно евро, ама Кемито го прецака. Нихан, и тя едни брачни договори мяташе, ако изневери или напусне Емир няма да получи нищо, инак половината акции на Козджоулу отивали в нея, и тя някакви схеми прави ама не мога да я разгадая  Thinking
Ама преди да подпише Емко договора, дойде Кемо с вестта за милионите, сега дали ще иска вече договора не знам. Разбра и за Асу, че даде половината си акции на Емир, и каза да не си посмяла да  играеш игри с мен. Тя ама нека ти обясня, аз да не страдаш в затвора, Емир да не ти навреди  ooooh!  Няма какво да ми обясняваш, знам единствено това, че ме предаде.... Нихан, каза пред журналята, че ще подновили сватбата си с Емир, а свидетел на сватбата ще и бъде Асу, Кемо чу зад тях и се пропука милия, ходи и си спомни как са си мечтаели за тяхна дъщеря, която да прилича на нея, и като се сети от кой има сега дъщеря и ревна завалията  Crossing Arms Та пак пръстена отиде да рови, и тоя път го взе и каза всичко погреба и закопа( за Нихан ставаше въпрос )
Леееко раздвижване има, и ако научи за детето ще стане интересант  Thinking

# 581
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug
Ирка  Hug Heart Eyes страхотни снимки наистина са едни от най-красивите,за жалост скоро като гледам няма да имаме такива  ooooh!Миме  Hug Heart Eyes за мен също са страхотна екранна двойка много си отиват  Peace
Heart Eyes
Днес обаче е Кадиркин петък  Hug Heart Eyes

Хубав и успешен петъчен ден  Hug

# 582
Здрасти Hug Hug Hug

Значи Laughing

И двамата патрони имат серяли Naughty но досега нито един път не се проведе нормално КС ooooh! секи път се скача сряда е петък е и вечерта никой нема Naughty или 1-2 си пишат ooooh! някои и сами Laughing а иначе сички гледат Naughty други пишат и превеждат некъде си ooooh! ми че тя темата стана за въздишки по Неслито и Кадир само ooooh! затъпя отвсякъде ooooh!

Кат се сетим за Фатиха кво беше  ooooh!

Да напишем темата -  Неслихан и Кадир извън серялите и готово Rolling Eyes

Аз вече не виждам смисъл от нея Peace

# 583
Еви  bouquet Heart Eyes Hug много благодаря за експресния превод на епизода страхотни сте  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Ренку  Hug Heart Eyes аз незнам какво е било по време на Фатихато  Rolling Eyes не мога да коментирам и сега какво е тъй като съм прясна тук  Peace Ще кажа само че духът и хората,които усетих тук страшно много ми допаднаха и се моля каквито и неразбирателства има да се решат и всички отново да пишем тук  Hug Нека бъдем големи и мъдри хора,които се разтоварват от и без туй стресиращото и напрегнато ежедневие,а не да пренасяме тук "товара си"  Peace

Ниханче ми напълни душата с тая победна физиономия  Party Страхотна игра и на двамата чак и аз имах напрежение в стомаха  Laughing Joy hahaha

# 584
Деси Hug никой с никого няма проблем Peace поне според мен Peace КС е проблем Laughing по миналия път на Кадир си водих монолог Naughty следващия път се отказах Naughty то да ти се отще да пишеш ooooh! ся мислим да гледам Карато че май почва да става интересен Laughing стига да не играе Лудогорец у сряда де Mr. Green ма ако си пишем сама връчвам ви темата и бегам с 200 Peace

Общи условия

Активация на акаунт