Еле па като е ерген тя качи една той веднага контра с две 

като му видях новите фотки и се сетих къв е нарцес-а оттам за нергизчо

Toва са ми любимите снимки от Севдато 

и аз така, ама и разделени пак ми харесва да ги гледам, ако не се въртят така в кръг ще съм доволна, макар че вчера изгледах епизода и Кемо бая го настъпа и изигра Емир, с някакви седем, осем милиона, купи едни шахти Емко, които всъщност струваха едно евро, ама Кемито го прецака. Нихан, и тя едни брачни договори мяташе, ако изневери или напусне Емир няма да получи нищо, инак половината акции на Козджоулу отивали в нея, и тя някакви схеми прави ама не мога да я разгадая 
Няма какво да ми обясняваш, знам единствено това, че ме предаде.... Нихан, каза пред журналята, че ще подновили сватбата си с Емир, а свидетел на сватбата ще и бъде Асу, Кемо чу зад тях и се пропука милия, ходи и си спомни как са си мечтаели за тяхна дъщеря, която да прилича на нея, и като се сети от кой има сега дъщеря и ревна завалията
Та пак пръстена отиде да рови, и тоя път го взе и каза всичко погреба и закопа( за Нихан ставаше въпрос )

но досега нито един път не се проведе нормално КС
секи път се скача сряда е петък е и вечерта никой нема
или 1-2 си пишат
някои и сами
други пишат и превеждат некъде си
ми че тя темата стана за въздишки по Неслито и Кадир само
затъпя отвсякъде 

много благодаря за експресния превод на епизода страхотни сте

аз незнам какво е било по време на Фатихато
Ще кажа само че духът и хората,които усетих тук страшно много ми допаднаха и се моля каквито и неразбирателства има да се решат и всички отново да пишем тук
Нека бъдем големи и мъдри хора,които се разтоварват от и без туй стресиращото и напрегнато ежедневие,а не да пренасяме тук "товара си" 
Страхотна игра и на двамата чак и аз имах напрежение в стомаха

никой с никого няма проблем
поне според мен
КС е проблем
следващия път се отказах
то да ти се отще да пишеш
ся мислим да гледам Карато че май почва да става интересен
Препоръчани теми