Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 450
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз мисля, че ще станат приятелки с робинята  Mr. Green

# 601
  • Варна
Дано сте прави,че аман от хора задължени на Емко и в тоя ред на мисли,брата на комисаря Mr. Green

Фили  Hug

# 602
То и аз коментирам, но след като съм гледала серията преведена на български. И се получава нещо като след дъжд качулка, защото вече се коментира фрага за следващата серия.
Затова се въздържам за по-подборни коментари.
Иначе следя и двата сериала. За сега КС ми харесва повече, но нищо не се знае за в бъдеще  Grinning

# 603
  • близо до брега на морето
Привет на всички Hug Hug Hug
Нема ви изброявам,че много сте щъкали Laughing
По моето скромно виждане Embarassed Mr. Green не се коментира по време на онлайна,щот нищо не вдяваме-еле аз -карам по картинки.След като изгледам епизода с превод-я неам време,я не ми се пише Joy Joy Joy....ма не е поради липса на интерес към патроните или темата Peace
Още не съм изгледала КС  с бг.буквички-ма след малко я мятам.Еви Heart Eyes Hug-благодаря ви Hug Hug Hug
Вилданата омекна в тоя сезон,ма това гадно Зезе нема ли кой да я тури на място и да и отреже крилцата бе-много гадно същество.Така ме нерви,че ми иде да я прасна през екрана бе ooooh!
А другото дизи на патрона го гледам-ма там нещо не моа ме жегнат-кат не ми допадне чифтето главни и си киризим саде Тембърчо Rolling Eyes-него не го гледам онлайн.уляф сЪ Joy Joy Joy
тА темата си ни е убава и персоните у нея също Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим  Heart Eyes Hug Вилданата даже ме просълзи, като питаше Нихан- А кога ще се събуди Озан  Sad

# 605
Мим  Heart Eyes Hug Вилданата даже ме просълзи, като питаше Нихан- А кога ще се събуди Озан  Sad
Аз па си пуснах първа серия на 2 ри сезон и с Нихан ревнах у моргата Sad

Харесаха ми Нихан и сянката и Laughing Клеопатра и затворника Laughing само не разбрах тоя що се сецна кат чу фамилията и newsm78

Нихан у първи сезон кат се върна Кемал не я оправдавам Naughty ма сега да Naughty за нея Кемал е виновен за брат и и баща и Naughty няма как да се държи по друг начин Naughty а Асуто направена по тъпа и от Нихан ooooh! само се ежи и после кат каже нещо Емир и тая свие перките ooooh!
Гале Hug Heart Eyes Laughing
Деси  не ма  Laughing ти купи чиния приемник и да ти ги настрои на турската Mr. Green

# 606
  • София
Тази вечер е нашият патрон
Аз го гледам и ми харесва сериялчето има от всичко по малко и крими и екшън и любовни тръпки а за играта на Кадир нямам забележки  Peace
Прекрасен е невероятно естествен страхотна игра с очи  абе всичко
а и сценарият е много интересен и все повече ще се задълбава там така че го препоръчвам на тези които все още се колебаят дали да го подхващат

# 607
  • София
Нещо много любопитно - рейтинга на сериите на Фатих Харбие
Като гледам доста висок рейтинг е имал а като си споня какви дискусии бяха и колко критики отнесоха нашите и сценаристите  Mr. Green
че като сравня с КС рейтинга на Фатиха е невероятен сега трудно някой от сериалите постига такъв
Само първите три серии рейтинга е над 6-ца а оттам нататък започва възходящо да се покачва като повечето се върти между 9  и 11.

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз па съм си твърдо за Кемчо  Mr. Green
Милия как рева, остави че и аз си пуснах първата серия на втори сезон Ренку, и ревнах с нея като му викаше- Стани братко, стани да си ходиме, ще замръзнеш тук  ooooh! Милата как понесе толко удари не знам, ама да не забравяме, че и Кемо много понесе . Като разбра, че е бременна само дето не се разпадна на парчета, а дано разбере вече че е негова тая карпузка и да им събори света отгоре, с кое право ще го лишават от това да не познава дъщеря си  Naughty Много егоистично решение на Нихан, тя кат  иска да си седи при Емир, ако беше му казала или ми връщаш дъщерята или ще кажа на Кемал, че е негова. Тоя щеше се н...ка, как трепери Кемо да не види бебока  Crossing Arms

# 609
  • София
Рускините са пуснали много интересна анкета

Как Вы думаете, ради любви, можно простить такое унижение???
/Как мислите, можете ли да простите такова унижение заради любов?/

1. Да
2. Нет
3. Затрудняюсь сказать...
 Не е лошо да се замислим дали ние бихме допуснали такова унижение и дали после бихме го простили па макар и да имаме определена вина?

# 610
Здравейте, момичета  Hug

Любовта прощава всичко  Peace

И поздрав от мен  Heart Eyes Благодаря на Рени и Франческа  bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=B8NFtGoR24I

# 611
  • София
Здравейте, момичета  Hug

Любовта прощава всичко  Peace

И поздрав от мен  Heart Eyes Благодаря на Рени и Франческа  bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=B8NFtGoR24I
Еви  Hug love001
Напълно съм съгласна с теб и не случайно зададох този въпрос защото колкото и да е наранен човек ако обича силно той не може да постъпи жестоко с любимия

А песента е невероятна много силно докосваща тънките струни на сърцето  newsm45

# 612
Като гледам доста висок рейтинг е имал а като си споня какви дискусии бяха и колко критики отнесоха нашите и сценаристите  Mr. Green
че като сравня с КС рейтинга на Фатиха е невероятен сега трудно някой от сериалите постига такъв
Само първите три серии рейтинга е над 6-ца а оттам нататък започва възходящо да се покачва като повечето се върти между 9  и 11.

Линди Hug рейтинга на Фатиха е 1-та колонка и най-много е стигал до 5 и нещо ....затова го финализираха заради нисък рейтинг  Peace

# 613
  • София

Линди Hug рейтинга на Фатиха е 1-та колонка и най-много е стигал до 5 и нещо ....затова го финализираха заради нисък рейтинг  Peace
Така ли  newsm78 напразно се зарадвах  Mr. Green
а втората колона какво отразява
Дидок  Hug

# 614

Линди Hug рейтинга на Фатиха е 1-та колонка и най-много е стигал до 5 и нещо ....затова го финализираха заради нисък рейтинг  Peace
Така ли  newsm78 напразно се зарадвах  Mr. Green
а втората колона какво отразява
Дидок  Hug
Линди,2-та е проценти шерване ,а най отпред пред името на Фатиха е на кое място е бил даден епизод

Общи условия

Активация на акаунт