Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 434
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • Burgas, Bulgaria
Да, но Асу не каза ли на Кемал, че Дениз е негова дъщеря ? Поне така ми се стори в този първи фрагмент.  newsm78

Асу знае отдавна, че детето на Нихан е от Кемал. На Кемал все още никой не му е казал. Фъв фрага Асу само казва: "Бебето на Нихан", но тепърва ще разберем какво иска да каже с това.

На мен пък все ми се струва, че е в двора на Лейля и когато Лейля пита: "Има ли нещо, което не знам", Нихан и казва, че детето е на Кемал.

# 706
Момичета и според мен Нихан ще каже за детето на Асу защото в трейлъра я дават как тя се разбесня
Ми тя Асуто знаеше, че детето е от Кемал Laughing що пък на нея да й го казва newsm78

На мен пък все ми се струва, че е в двора на Лейля и когато Лейля пита: "Има ли нещо, което не знам", Нихан и казва, че детето е на Кемал.
Peace да, там е Laughing ма дали на нея казва това или на някой дошъл там Laughing

# 707
  • София
Момичета и според мен Нихан ще каже за детето на Асу защото в трейлъра я дават как тя се разбесня
Ми тя Асуто знаеше, че детето е от Кемал Laughing що пък на нея да й го казва newsm78

Peace да, там е Laughing ма дали на нея казва това или на някой дошъл там Laughing
Васе ми аз не съм разбрала досега от къде Асу знае кой и го е казал  newsm78

# 708

Васе ми аз не съм разбрала досега от къде Асу знае кой и го е казал  newsm78
Още като караше Емир да направи всичко възможно да премахне бебето Peace после разбра, че не го е направил Peace ми бат й Емко Laughing

# 709
  • София

Васе ми аз не съм разбрала досега от къде Асу знае кой и го е казал  newsm78
Още като караше Емир да направи всичко възможно да премахне бебето Peace после разбра, че не го е направил Peace ми бат й Емко Laughing
Оооо да вярно така беше  Peace
аз нали гледам няколко сериала и вече ги обърквам  Joy Joy Joy

# 710

Нихан като кукла

Потвърждение на предположението ми

# 711
Терзи, и моето мнение е, че рисковият съюз ше е с Асуто Peace ма няма да го каже на нея Laughing тя знае и без това Laughing

# 712

Тук в болница ли са или така ми се струва  Thinking Май ще имаме тест за бащинство естествено предполагам под контрола на Емир  Thinking

# 713
Тук в болница ли са или така ми се струва  Thinking Май ще имаме тест за бащинство естествено предполагам под контрола на Емир  Thinking

Деси, мисля, че са в детския кът, не в болницата Peace явно и това ше е събитието организирано от Лейля Laughing за бебека Laughing

Няма как Кемо да иска тест за бащинство Laughing той е в качеството на никой Peace още по-малко Емир да го позволи Laughing може само тайно да го направи Laughing

# 714
Тук в болница ли са или така ми се струва  Thinking Май ще имаме тест за бащинство естествено предполагам под контрола на Емир  Thinking

Деси, мисля, че са в детския кът, не в болницата Peace явно и това ше е събитието организирано от Лейля Laughing за бебека Laughing

Няма как Кемо да иска тест за бащинство Laughing той е в качеството на никой Peace още по-малко Емир да го позволи Laughing може само тайно да го направи Laughing
Васе  Hug  Heart Eyes в болницата ще са ама в спешното явно нещо ще стане с детето,Кемо е със същите дрехи като на снимката с Нихи ама защо гледа така лошо  Thinking

# 715
Васе  Hug  Heart Eyes в болницата ще са ама в спешното явно нещо ще стане с детето,Кемо е със същите дрехи като на снимката с Нихи ама защо гледа така лошо  Thinking

Ахааа, ето защо на една от снимките, Нихан е толкова изплашена Peace Кемо си е със същите дрехи и от къта Laughing и той ше тича с нея в спешното Laughing ми сигурно и Емир се е появил и пак са се сдърпали Laughing или пък Нихи му е казала, че няма място там Laughing

# 716
Тя Асуто знае за бебека, ама Нихан не знае, че Асу знае. Така че, наистина ще търси помощ от Асу, или както я нарече едно момиче - Континентален тайпан  Laughing Laughing Laughing

# 717
Тя Асуто знае за бебека, ама Нихан не знае, че Асу знае. Така че, наистина ще търси помощ от Асу, или както я нарече едно момиче - Континентален тайпан  Laughing Laughing Laughing
Еве  Hug Heart Eyes мн ми е интересно какво ще измисли Асуто да помогне на Нихи   Thinking "Бебето на Нихан" казва ама ще видим в сряда какво  Laughing
Ново от Нес с текст "Той е мой" Heart Eyes Нашето не пропуска да покаже кой,какво и как дали малко ама мъничко не ревнува Кадир от някой.... Thinking
Скрит текст:

# 718
Скрит текст:
Еве  Hug Heart Eyes мн ми е интересно какво ще измисли Асуто да помогне на Нихи   Thinking "Бебето на Нихан" казва ама ще видим в сряда какво  Laughing
Ново от Нес с текст "Той е мой" Heart Eyes Нашето не пропуска да покаже кой,какво и как дали малко ама мъничко не ревнува Кадир от някой.... Thinking
https://www.instagram.com/p/BLYvTBsD-xr/
охх, чакай малко да се прехласна де... Много са готини тези двамата, много ме кефят  Crazy Joy Joy Joy
Това май е от годежа им  Peace

# 719
  • София
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BLYvTBsD-xr/
охх, чакай малко да се прехласна де... Много са готини тези двамата, много ме кефят  Crazy Joy Joy Joy
Това май е от годежа им  Peace
Eви и мен ме кефят тотално  newsm68
толкова са естествени и непринудени до сега не съм видяла да се държат грубо с журналисти или да откажат интервю

Общи условия

Активация на акаунт