Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 61 471
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Ти на лебедите ли фърляш поглед Laughing Party Party Party Party

# 241

Ама не мога без тях  Twisted Evil

# 242
  • У Диспансера ...♥♥♥
Смотрю новую серию Kara Sevda прямую трансляцию по тур. ТВ на турецком, ни слова не понимаю, но смотрю. Рядом мой парень сидит, слышит что я который день смотрю фильм на странном языке. Наш диалог:
- Какой сериал у нас сегодня на непонятном языке?
- Бесконечная любовь!
- А вчера это что было?
- Любовь напрокат!
- А 2 дня назад ты же тоже что то вот так смотрела, что?
- 2 дня назад были Любовь не понимает слов и Научи меня любить!!!
- Господи, а других слов кроме "Любовь" для названия сериала турки придумать не могут???? Везде любовь! Ох, женщины!!😱😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂💓😉

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha
Няма, няма  Mr. Green

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи пълни глупости, ще му откъсна главата, света ще обърна, ама и ден няма си оставя детето при тия ненормалници  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 244
  • София
Тая откачалка Зеза взе да ми играе по нервите много се вживява като майка  smile3511

# 245
  • Дубай
Тая откачалка Зеза взе да ми играе по нервите много се вживява като майка  smile3511
Линде какво каза за бебето на родители те си че нещо не схванах за нейно ли ще представя  бебето пред Кемал newsm78 newsm78 newsm78

# 246
  • У Диспансера ...♥♥♥
Линде какво каза за бебето на родители те си че нещо не схванах за нейно ли ще представя  бебето пред Кемал newsm78 newsm78 newsm78
Не бе, гледачка била, не казва на кой е бебето
Аааааа евала Кемо, само да се огънеш пред тая  Stop

# 247
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,равен....и реклама

Лейля се досети ,че нещо не е наред .Нихан добре се обърна към полицая , ама би трябвало да каже на Лейля истината за бебе то .Какво има да губи .Аз бих отишла в най -клюкарската медия и в полицията и всичко бих разказала ...Тя гледаше в таблета за изчезнали деца , нали , но не се осмели да се обади .А Емко се притесни , че я намери така силна .Но до кога ли...

# 248
  • София
Тая откачалка Зеза взе да ми играе по нервите много се вживява като майка  smile3511
Линде какво каза за бебето на родители те си че нещо не схванах за нейно ли ще представя  бебето пред Кемал newsm78 newsm78 newsm78
Пак излъга тази лисица но все ми се струва че Кемал нещо не и повярва  newsm78
Не разбрах къде тръгна той да ходи
Егати и наглата жена взела чуждо бебе и го разнася нагоре надолу само и само да е до Емир

# 249
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нещо забравил от колата и да го вземел

# 250
Според мен  с тия глупости рейтинг да не чакат  Crossing Arms Единия го боли крака и откача нашия се ядоса и почва да брои има някакъв постравматичен стрес от затвора  Laughing да си ходат да се лекуват и двамата а нашето да го взима комисаря  Mr. Green Нихан не се връща при Емир ама пък не казва и на никой и пак трае кат пукал  ooooh! Кемал ходи нагоре надолу и раздава правосъдие,само че забравя че на Емко друг му върши черната работа  Naughty Зеза от тъпа по-тъпа,а пък на останалите им се нагледахме доста тая вечер много пълнеж много нещо  Crossing Arms

# 251
Според мен  с тия глупости рейтинг да не чакат  Crossing Arms Единия го боли крака и откача нашия се ядоса и почва да брои има някакъв постравматичен стрес от затвора  Laughing да си ходат да се лекуват и двамата а нашето да го взима комисаря  Mr. Green Нихан не се връща при Емир ама пък не казва и на никой и пак трае кат пукал  ooooh! Кемал ходи нагоре надолу и раздава правосъдие,само че забравя че на Емко друг му върши черната работа  Naughty Зеза от тъпа по-тъпа,а пък на останалите им се нагледахме доста тая вечер много пълнеж много нещо  Crossing Arms

Абсолютно вярно Sick

# 252
  • София
А така кажи си на ченгето болката какво се опитваш сама да решиш проблемите

# 253
  • У Диспансера ...♥♥♥
То за това 309 ги минава по рейтинг, и пак ще ги мине така като гледам

# 254
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разкажи им на тия двамата де заради тях лежа, пууу брат и сестра ми се наричат и те  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт