Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 625
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • У Диспансера ...♥♥♥
Даже нямам време да се занимавам с твоите неща Нихан Козджаолу . Никаква ценност не остана в тебе, не мога да ти помогна , стана майка на дете от друг човек
Асу, любима. Скоро ще се женим, не идвай повече в моя дом, за да не притесняваш Асу

Ма тъп, тъп, та тъп, за какво гледах да се ядосам, неговото дете я принуди значи пак при Емир да иде  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 271
  • У Диспансера ...♥♥♥
От днес нататък имам двама врагове докато съм жива , единия който ще обичам до края на живота си, другия който ще мразя до края на живота си.

# 272
  • София
Ееее не Кемал направо удари дъното зорлем я тика при Емир
дори не я изслуша за какво е дошла както направи в затвора отказа да се види с нея прекалено е самонадеян но това ще му изиграе много лоша шега

# 273
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти победи
Нашата история победи
От една старана в море се давя, от друга огън ще ме изгори
Заради дъщеря си го направих , заради Дениз

# 274
Е, какво друго , нали да има сериал .Кемал и преди се перчеше , ама се предаде .След  няколко серии пак ще се предаде .Но Зеза може и да издъни Емир , а и комисаря ми се струва ,че ще подведе Емко .Тук се комисаря ще има интрига , сигурна съм.

# 275
  • София
Не виждам как сама ще се оправи Нихан  Thinking

# 276
  • Дубай
дори не я изслуша за какво е дошла както направи в затвора отказа да се види с нея прекалено е самонадеян но това ще му изиграе много лоша шега

Падни ми в очите това момче направо я подари на Емир,съвсем не се усъмни че Денизка е негова

# 277
Ех Нихан ех  Sad Хем и се ядосвам хем си поплаках с нея  ooooh! Каквото и да си говорим сценаристите пак я поставиха на колене  #2gunfire Тая Хилката почва яко да ме дразни  #Cussing out
Тоя кой ще го стреля  newsm78

# 278
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той се усъмни, ами Лейля се постара да го разубеди доста се престара направо  ooooh!

# 279

Падни ми в очите това момче направо я подари на Емир,съвсем не се усъмни че Денизка е негова

Абе заради Лейля - и тя колко беше сигурна , а знаеше през цялото време , че Нихан лъже Кемо и мрази Емир .Ама сериал да става . Crossing Arms

# 280
  • У Диспансера ...♥♥♥
И какво каза накрая- Вече няма да има нито Кемал, нито Емир.... само Дениз

# 281
Ех Нихан ех  Sad Хем и се ядосвам хем си поплаках с нея  ooooh! Каквото и да си говорим сценаристите пак я поставиха на колене  #2gunfire Тая Хилката почва яко да ме дразни  #Cussing out
Тоя кой ще го стреля  newsm78

Сигурно е онзи от затвора - не знам какъв е , но си мисля ,че ще е от отбор Кемо в бъдеще .

# 282
  • Дубай
Е, какво друго , нали да има сериал .Кемал и преди се перчеше , ама се предаде .След  няколко серии пак ще се предаде .Но Зеза може и да издъни Емир , а и комисаря ми се струва ,че ще подведе Емко .Тук се комисаря ще има интрига , сигурна съм.
Фили Hug
Зезка е толкова ограничена че за малко внимание от Емко на всичко е готова ма накрая това ще и изиграе лоша шега.Пък за комисарко има нещо там аз мисля че е свързано с брата който спомина

# 283
  • Плевен / София
И какво каза накрая- Вече няма да има нито Кемал, нито Емир.... само Дениз

newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 284
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е той детето и жената де замъкна на някой Кемо, каза да ги върнел че щял съжалява
Ама аз там не гледах и не разбрах защо ги отвлече, само му каза както аз не виждах моите родители и ти няма да виждаш жена си и детето си една година

Общи условия

Активация на акаунт