Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 464
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
# 421
# 422
# 423
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ти май ги дебнеш hahaha аз я погледнах снимката, ма въобще не обърнах внимание на Хилял Joy

Деси Hug Heart Eyes

# 424
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ти май ги дебнеш hahaha аз я погледнах снимката, ма въобще не обърнах внимание на Хилял Joy
Не Васе не ги дебна нарочно тя сама ми се набива на очи прекалено станаха случайностите  smile3521

# 425
Не Васе не ги дебна нарочно тя сама ми се набива на очи прекалено станаха случайностите  smile3521

Хилал като гладната кокошка просо сънува --малко като се отърка у Кемо и е доволна hahaha

# 426
Е, не Laughing не казах, че е нарочно Peace ма интересно ми стана Laughing аз погледнах само мъжете и нея не я видях Laughing едва ли е случайност все до него да е Laughing

# 427
Гюнайдън, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден и успешна нова седмица  Peace
Хайде ставайте, сервирам кафето  Hug

# 428
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Еве  Heart Eyes Hug

# 429
Ирче  Hug Heart Eyes мммм много ти е примамливо кафето, ще си взема едно  bouquet Mr. Green

# 430
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро, Ев и Нергисова! И на всички, дето ще дойдат после. Hug

Нищо не казвате за серийката на Патрончето, момичета.
 Аз снощи по късна доба я изгледах и си ми хареса.
Тоя Хашмет, не знам на кого беше севгили, ма мноу страшен. Как гледа лошо! Пък как ги убива,кат хлебарки, без да му трепне окото, мале, мале! За пет епизода трима изтрепа, , пък нататък кво ли ни чака...
Салих голям тъпак, то си личеше, де. Сам набута синчето в устата на вълка, пък сега тръгнал да се тръшка и окайва. И как елементарно се остави да го манипулират и те ти го сега и той убиец, документирано. Няма шест-пет. С мафията шега не бива. (Артистът обаче играе страхотно, много е добър.)
Много се плаша от това, че нашият човек има дъщеричка, че и още две - страх ме е да не го изнудват по-нататък с тях - да ги отвличат, нараняват и пр. тъпотии, които турците много обичат да ги има по сериалите, за да му треперят на драгия зрител гащите. И понеже човешкото сърце е така устроено, че най-лесно се трогва от страданията на дете - хоп, висок рейтинг. Евтино и злоупотребително с чувствата на зрителя, та затова много мразя този кинаджийски похват. И почти винаги жертвата е момиченце, красиво и сладичко като ангелче.

Жената на Салих ми е толкова дълбоко противна и отблъскваща, че дори скръбта й не можа много да ме трогне. Голяма крава, отде я изровиха тая актриса.

Ся за любовта: Както е тръгнало, още дълго ще го караме на погледи, ми се струва. И на неволни докосвания. Добре, че погледите си ги бива - нашият човек е много добър с очите, а и мацката не отстъпва. Тя и устата е добра - устните много й помагат да изразява чувствата на героинята си. Преди време в този форум четях за един артист, който играел с косата си. Е, сега пък аз казвам, че тази жена играе с устата си - без да искам наблюдавам устните й и те наистина изразяват чувства.

Плаша се малко и от зараждащата се любов между Езги и Енгин. Макар че тя може да го направи добър човек и да мине в другия лагер.

Ако има нещо, което да ме озадачава твърде много, е това как жена като майката на нашата героиня е  преспала с мъж като Салих...

# 431
Добрютрууу Hug Hug Hug Hug Hug
Еве Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Грабвам и от двете кафета Party bouquet bouquet bouquet
Светалчо Hug Heart Eyes На Нергисова можеш Ирка да и викаш Laughing Laughing

# 432
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А бе шсъ науча аз Joy
Скрит текст:
А ти си ми най-лесна, щот майка ми е Мичонка Joy Joy

# 433
А бе шсъ науча аз Joy
Скрит текст:
А ти си ми най-лесна, щот майка ми е Мичонка Joy Joy
Е, те тва е Party Party начи мен нема ме прекръстваш Joy Joy Joy

# 434
Привет дружки !
Ирко, Еве , Света , Мичонка  Hug Hug Hug Hug

Този мустакатия на Ренка любимеца - много страшеееен Mr. Green, а Патрончето с тези погледи е страхотен Heart Eyes, браво за Седа - много е добра , и много интересна физиономия .Точно по вкуса на Патрона .Той каза в едно предаване , че харесва нестандартни черти на лицето , жени с особена хубост .хубаво е да харесваш външния вид на партньора/ката , нали ?
Много ми допада , че постоянно се снима със Седа и екипа .ТАКА СЕ ПРАВИ ! Crossing Arms

Но напоследък гледам Каан е много активен по отношение на публикации на Несли .Браво .
Много бих се зарадвала , ако знам , че отношенията на сета на любимия онлайн сериал са ведри и приятелски newsm10

Общи условия

Активация на акаунт