Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 526
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Я съм си тука ма Naughty ма чат пат работим Mr. Green

Та Laughing я гледам само Вътре и то с превод Laughing и още един ма га се сетим за него Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ма ще му изпуснеш края така  newsm62 newsm62 newsm62

# 406
Я, какъв е развълнуван hahaha hahaha hahaha Тва да не е след тангото Mr. Green

Мичона Hug
тц....това е след като е разбрал, че Дениз му е щерка... Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Може, щот освен че рошав, много тъпо и учудено гледа hahaha hahaha
Гости Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Васе Hug Heart Eyes Линде Hug Heart Eyes
Тази снимка е от 2-ра серия, 1-ви сезон, на лодката, когато пускаше сигналната ракета. Верно си беше развълнуван, беше чул песента, която Нихан му пускаше
Здравейте, момиченца Hug Hug Hug

# 407

Та Laughing я гледам само Вътре и то с превод Laughing и още един ма га се сетим за него Laughing
Аз чакам да се посъберат серийки и го започвам Laughing мисля и Песента да подхвана, че чух добри отзиви, па ше видим Laughing

Ренка Hug Heart Eyes

А сега малко превод за Ести  Naughty
Нарци е Ирка , Сави е Васето , Бумич е Мичонка  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Фили Hug Heart Eyes  Зиги Hug Heart Eyes

# 408

Аз чакам да се посъберат серийки и го започвам Laughing мисля и Песента да подхвана, че чух добри отзиви, па ше видим Laughing

Ренка Hug Heart Eyes
Това ако е с Биркан серяла Laughing я го зарезах на  5 еп Laughing

Линде у серял ти требе 1 и последен еп и си разбрал сичко Laughing така беше едно време със латинките Laughing

Имате фраг

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 20:40 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

# 409
Васе HugРенка Hug
От всички дизита, които съм гледала, статистиката е горе-долу такава: до към 9-10-та серия ще е кара яко, после ще има затопляне на отношенията, към 15-та серия ще има нещо като севда, после след 20-та ще стане голям золум и накрая или някой ще се гръмне или ще се съберат, зависи дали искат да правят още сезони Weary За сега тези, които знаят, за детето са Нихан, Емир, Асу и полицая, тепърва има да научават и другите.... малко като "Дон Педро, вие разбрахте ли Изабела е бременна Naughty
Васе, коя Песен са ти препоръчали newsm78 Да не е Приказката newsm03
Скрит текст:

Ренка Hug Heart Eyes

Линде у серял ти требе 1 и последен еп и си разбрал сичко Laughing така беше едно време със латинките Laughing
Имате фраг

[/quote]
Оппааа Кемо видя детето #Crazy дали ще го познае newsm78

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 20:50 от zighzy

# 410
  • Варна
Здрастиии,мацоранки Mr. Green

Фили и всички други,имам проблем с паметта и никак,ама никак не моа да помня имена,извинете ме Hug Hug

Зиги и според мен го видя  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 21:23 от esstela

# 411
  • Плевен / София
а сега да я видим сестричката какви ще ги обяснява на аби......кълбото ще се разплита.... Whistling

# 412
 HugМерси за фрага !

Този сезон са по-редовни , миналия ни пускаха 1 фраг в събота .
Би трябвало Кемал да познае бебето - той доста го огледа в мин.серия .И да не каже някой ( включително и сценаристите ) , че бебетата си приличат .Това е абсолютна глупост .От опит го казвам  Crossing Arms

Зезето вече му е ясна на Кемал , както и онзи неудачник Търо .Поне това е напредък .Само се чудя какво ще измислят сценаристите за 1 год . бездействие на Галип по отношение на щерката ( или пък не е брздействал newsm78- ще видим .)

Като пак гледах фрага си мисля ,че нищо чудно Кемал въобще да не е видял бебето , още е рано да разбира ,че Зеза пак тичка по Емир .Нали все ни заблуждават с тези фрагмани .

# 413
Майката на бебето не е хубавица , а бебчето много прилича на нея , но е стахотно сладурче .Много добър избор на бебе .Браво !

# 414
# 415

Ренка Hug Heart Eyes

Имате фраг

Па знам ли го казва казва тоя Laughing аз го знам кат Петро от шурето Laughing ма май така се казва, де Laughing че що се отказа newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зиги, Песента на живота Peace

# 416
E- Може да започнем всичко отначало?
Н- Ние отдавна започнахме.
Г- Какво е това? Ти се усмихваш?
Е- Жена ми се върна, събрах се с детето ми. ooooh!
Н- Той ми повярва.
Повярва, че никога няма да си тръгна.
А в края на краищата дори не се досеща, откъде ще му дойде удар в гърба.
Л- Този човек не е мой син.
К- Не съм ничий син или брат! Аз съм само Кемал!
Е- Кемал няма да разбере, Нихан!
Прегърни мъжа и детето си с четири ръце/ от де толкова, бре ooooh!/, така че да не ми се налага да"  Убивам лисици" в съзнанието на някои хора! hahaha hahaha  

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 23:21 от savovas

# 417
Васе същия Laughing ми дотъпя ми изведнъж Mr. Green

# 418
Аааа, то и на мен мож ми затъпее Laughing аз и за тва не го започвам още, чудя му се Laughing

# 419
Привет прекрасни  Hug Hug Hug Васе  bouquet Hug Heart Eyes Еви  bouquet Hug Heart Eyes благодаря ви за превода на фрагчето страхотни сте  Hug
Аз пък си мисля че Кемо няма да види бебето или поне не и в сцената от фрага  Thinking Нихан не се е примирила с положението си,което ме обнадеждава да видим докъде ще го докара  Praynig Емко с такова нежелание целува детето ама каквото сам си направиш друг не може да ти го направи  Peace Интересно ми е кое ще върне стария Кемо на земята:новината за Асу,новината че е станал татко или че сам е изпратил Нихан и Денис при Емко  Whistling

Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт