Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 532
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Я, какъв е развълнуван hahaha hahaha hahaha Тва да не е след тангото Mr. Green

# 391
  • Плевен / София

Мичона Hug
тц....това е след като е разбрал, че Дениз му е щерка... Mr. Green

# 392
  • У Диспансера ...♥♥♥

От новата къщурка  Mr. Green

# 393
Добро утро  Hug Hug Hug

Тоя убавец ви ядоса, и никой не го слага значи  Joy Joy Joy
Те така се чете сценарий Party Party Crazy

Мераба банда Hug Hug Hug Hug Hug

И аз го подкрепям, ма му се ядосах вчера, че я изложи пред Асуто и го направи много демонстративно #Cussing out
Що не изложи сестра му пред майка и и баща и...що не каза че в затвора беше заради тая пача Crossing Arms
И аз, и аз Laughing тя и Ниханче бая го нарани/ то и оттам тръгва всичко/ и то съзнателно, та ся са квит Laughing той да не е врачка, та да знай ко става в главата й Laughing с теб съм, па не съм Mr. Green детето е от Емир и т. н. Mr. Green виновен за смъртта на близките й, как пък не Mr. Green

Привет, прекрасни Hug Hug Hug

# 394
  • У Диспансера ...♥♥♥
Васе  Heart Eyes Hug то и аз подкрепям, тя бая се постара да стане такъв в момента  Crossing Arms
Във Ашк-а, подкрепям Омерчик, тука Кемалчик  Joy Joy Joy
Жените, рядко ми печелят да съм на тяхна страна .
Мичоно  Heart Eyes Hug

# 395
Васе  Heart Eyes Hug то и аз подкрепям, тя бая се постара да стане такъв в момента  Crossing Arms
Във Ашк-а, подкрепям Омерчик, тука Кемалчик  Joy Joy Joy
Мичоно  Heart Eyes Hug
Ирка Hug Heart Eyes да, нейните решения са в основата Peace
Бе, аз в Ашка откак влезе Сечкин Heart Eyes да ти кажа съм по склонна Дафа да е с Памир Laughing Laughing Laughing еми и тя натвори кво ли не Laughing вместо да му разкаже истината като се влюби в него, тя кри цяла година Laughing а и забрави за себе си, важен беше само Йомер Mr. Green как се чувства, кво иска Mr. Green бе, шматка Laughing

# 396
  • София
Васе  Heart Eyes Hug то и аз подкрепям, тя бая се постара да стане такъв в момента  Crossing Arms
Във Ашк-а, подкрепям Омерчик, тука Кемалчик  Joy Joy Joy
Мичоно  Heart Eyes Hug
Ирка ти женомразка ли го даваш  hahaha hahaha hahaha
Така както го е замислила Хилял сценария отвсякъде си личи че е върла фенка на Бурак - все жените виновни а мъжете /особено Кемал/ е с ангелски ореол  newsm78

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 17:24 от БлагаВест

# 397
Васе  Heart Eyes Hug то и аз подкрепям, тя бая се постара да стане такъв в момента  Crossing Arms
Мичоно  Heart Eyes Hug
Така както го е замислила Хилял сценария отвсякъде си личи че е върла фенка на Бурак - все жените виновни а мъжете /особено Кемал/ е с ангелски ореол  newsm78

Линде, то по-скоро  сценаристите в турските сериали тях ги правят големи овце Laughing много рядко някой женски образ да е както трябва Laughing та за тва Laughing

Хилял не го е замислила, тя е режисьор Peace други са виновниците Laughing

# 398
  • София
Мичоно  Heart Eyes Hug
Така както го е замислила Хилял сценария отвсякъде си личи че е върла фенка на Бурак - все жените виновни а мъжете /особено Кемал/ е с ангелски ореол  newsm78

Линде, то по-скоро  сценаристите в турските сериали тях ги правят големи овце Laughing много рядко някой женски образ да е както трябва Laughing та за тва Laughing

Хилял не го е замислила, тя е режисьор Peace други са виновниците Laughing
Васе нещо много започнаха да им са еднакви сценариите на сериалите как пък не измислиха нещо по-различно  Thinking
Случва се горе долу едно и също - двама много влюбени на които ще се опитва да пречи някоя амбициозна и отмъстителна красавица /може и мъж за разнообразие/
В същото време двамата влюбени все няма да се разберат правилно вечно ще има недоизказани и премълчани истини родителите няма да са съгласни и ще пречат  Heart Eyes
Да не говорим че задължително трябва да влезне главния герой в затвора за малко а през болниците по няколко пъти
Малко по-различен беше Забранения плод

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 17:55 от БлагаВест

# 399

Мичона Hug
тц....това е след като е разбрал, че Дениз му е щерка... Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Може, щот освен че рошав, много тъпо и учудено гледа hahaha hahaha
Гости Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Васе Hug Heart Eyes Линде Hug Heart Eyes

# 400
Васе нещо много започнаха да им са еднакви сценариите на сериалите как пък не измислиха нещо по-различно  Thinking
Случва се горе долу едно и също - двама много влюбени на които ще се опитва да пречи някоя амбициозна и отмъстителна красавица /може и мъж за разнообразие/
В същото време двамата влюбени все няма да се разберат правилно вечно ще има недоизказани и премълчани истини родителите няма да са съгласни и ще пречат  Heart Eyes
Да не говорим че задължително трябва да влезне главния герой в затвора за малко а през болниците по няколко пъти
Малко по-различен беше Забранения плод
Много си права Peace на мен затова ми омръзнаха Laughing загледам някой и по някое време му бия шута, то все едно и също Mr. Green само с различни герои и артисти Laughing ей ся и в обществото Laughing там па главният го напраиха пълен идиот Mr. Green тръгнал да я следи и докъде стигна ooooh! че следи я докрай, бре Mr. Green егати тъпите изводи си направи ooooh! Mr. Green чак не можах да повярвам, като го изръси ooooh! то и Мерт се ококори hahaha hahaha hahaha и дотук беше, не я и догледах 13-та Laughing

Мичонка Hug Heart Eyes

# 401
Здрасти Hug Hug Hug

И квооооооооо Laughing

# 402
  • София
Оооо Ренка мараба  Hug ти излезе от нелегалност  Heart Eyes
Мичонка  Hug твоичкият Бу е в стрес от толкова жени около него дето само го лъжат  hahaha hahaha hahaha

# 403
Я съм си тука ма Naughty ма чат пат работим Mr. Green

Та Laughing я гледам само Вътре и то с превод Laughing и още един ма га се сетим за него Laughing

# 404
Здравейте,къзларкии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Еве,Деси,Зиги,Линде,Иве,Гости,Нарци,Сави,Буми,ако изстървам някой да ме извини Hug

Аз ли съм единствената дето подкрепя Кемал newsm78
Мераба, джанки ! Hug Hug Hug
Драмата е голяма , сълзите в изобилие , даже яд ни е обхванал  Mr. Green #Cussing out Joy
Очакваме утре фрагче  Grinning

А сега малко превод за Ести  Naughty
Нарци е Ирка , Сави е Васето , Бумич е Мичонка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт