Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 385
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей го и рейтинга, показателен че въртят в кръг

След фрагмана има вероятност да се вдигне  Thinking
Фили Heart Eyes Hug, Деси  Heart Eyes Hug

# 556
  • Свети Влас
- в социалните мрежи сме на 3 място  Peace Hug Hug
Мерала, къзлар !

# 557
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета!

Благодарности за превода!!! newsm51

# 558
Привет на всички Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еве Hug Heart Eyes че на кого пречите, бре newsm78 това си е темата Peace дори някой да не го харесва, тва си е негов проблем, да не чете Laughing а тва че си го плювкаме е в реда на нещата Laughing като зациклят така ше е Laughing аз още не съм го загледала, ма си ви четем, така се ориентирам какво става Laughing

# 559
  • близо до брега на морето
Привет и от мен Hug Hug Hug
Язи шимди вдянах що снощи немаше писания Joy Joy Joy и си викам-нема пишеш само ти бе Mr. Green
Не виждам проблем:всеки си има любимец у дадено дизи и си го корка.Пък не винаги моето мнение съвпада с вашето-ма бана не Laughing...гледам си ашкъмите и хаят девамедио Hug

# 560
Еве Hug Heart Eyes че на кого пречите, бре newsm78 това си е темата Peace дори някой да не го харесва, тва си е негов проблем, да не чете Laughing а тва че си го плювкаме е в реда на нещата Laughing като зациклят така ше е Laughing аз още не съм го загледала, ма си ви четем, така се ориентирам какво става Laughing

Васе , постепенно става все по-интересно .Хареса ми снощи много .Аз преди писах , че първите серии за встъпление към новия сезон , а следващата според фрага ще е още по  Naughty

Сега Нихан докато му прости грубостта ,еее .
С този силен сезон сценаристите от една страна и Хилалката от друга - или го правят интересен и с повечко севда или рейтинга  #2gunfire

# 561

Васе , постепенно става все по-интересно .Хареса ми снощи много .Аз преди писах , че първите серии за встъпление към новия сезон , а следващата според фрага ще е още по  Naughty

Сега Нихан докато му прости грубостта ,еее .
С този силен сезон сценаристите от една страна и Хилалката от друга - или го правят интересен и с повечко севда или рейтинга  #2gunfire
Фили, ми кат преценя, че на мен ми е интересно и не ме натоварва, ше го загледам Laughing а дотогава ше карам на коментарите ви Laughing

Привет и от мен Hug Hug Hug
Язи шимди вдянах що снощи немаше писания Joy Joy Joy и си викам-нема пишеш само ти бе Mr. Green
Не виждам проблем:всеки си има любимец у дадено дизи и си го корка.Пък не винаги моето мнение съвпада с вашето-ма бана не Laughing...гледам си ашкъмите и хаят девамедио Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ан тъй, Миме Laughing че то всеки си има виждане и мнение, което не е задължително да съвпада с другите Laughing изказваме си го и четем другите Laughing па кой с кого е съгласен, не е важно Laughing

# 562
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим  Heart Eyes Hug Васе  Heart Eyes Hug
И аз това казвам като вас  Mr. Green

# 563
Много сте задремали - къде сте  newsm78

# 564
https://vk.com/doc256084902_438024777?hash=2f3e6111d8310579f0&dl=4f549abedce930bb50&wnd=1&module=groups&mp4=1

Исках да публикувам едно смешно гифче , но нали съм индианец...

# 565
  • София
Привет момичета  Hug
Еви  Hug Heart Eyes  надявам се да не сме те засегнали с нещо  love001
не приемай лично всяко изказано мнение пиши си и си казвай смело твоето  Peace
аз също си казвам открито кой и какво харесвам независимо дали на другите мнението е обратно
и още веднъж съм ти благодарна за всичко което правиш за нас  bouquet

# 566
https://vk.com/doc256084902_438024777?hash=2f3e6111d8310579f0&dl=4f549abedce930bb50&wnd=1&module=groups&mp4=1

Исках да публикувам едно смешно гифче , но нали съм индианец...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy така си го дала, че направо го свалих на компа Laughing

# 567
  • Свети Влас
И аз да ви пратя нещо забавно !
  Joy hahaha Joy

# 568
# 569
hahaha hahaha hahaha hahaha
Ролята на злодил много по му отива  Heart Eyes
Ето го и кипре  Flutter Малко понамалил брадата или така ми се струва от снимката  Thinking Хайде дано ни върнат малко от стария Кемо че този хич не ми се нрави  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт