Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 521
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Този любовникът на жената на Алпер голям гад  #Cussing out Joy
Гадняр голем  как бутна момичето само не схванах това момиче е майка на голямата племеница на Алпер ли  newsm78

Май е била приятелка на брата на Алпер .

# 646
Ми ела в темата на Слънцата бе Васе, колкото толкова пак разбираме за какво иде реч  Mr. Green
Ирка Heart Eyes аааа, знам че там го превеждаш, надниквала съм на първи сезон при няколкото серии, дет гледах онлайн Laughing ма ся предпочитам да го гледам с превод, че вечер съм уморена и ме мързи да боравим и с лаптопа, и с таблета Laughing ако го имах стар на тв-то, друго щеше да е Laughing

# 647
  • Плевен / София
Добро утро момичета
идвам с кафе и закуска Wink
Скрит текст:

гледах КС с превод...Благодаря на екипа bouquet bouquet bouquet
Хареса ми сцената на гроба на бащата и брата на Нихан....Лейла трябваше по силен шамар да удари на Кемал....защото това което поиска в замяна беше грозно....да видим с какви очи сега ще каже ..."знам истината тя е моя дъщеря...."...и какво като знае.....все още с нищо не е заслужил дъщеря си Дениз... Wink
а "страстното " танго май си беше повече "гневно" Joy Joy Joy
БСА гледах първите две серии....имам да наваксвам Peace

# 648
Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug Сериала на патрончи снощи не стигнах ще чакам със субки и Чачко го загледах сериозно  ooooh! а изпити ще имам  ooooh!
Руските фенки в екстаз  Laughing  Бу качил клипче в инста от апартамента на Кемо,а в кадър е хванал и Несли  Laughing многооо са доволни макар че на мен Несли ми се стори мн сериозна дори леко намръщена  Peace

Хайде и кафенце за разсънване с пожелание за прекрасен съботен ден  Hug

Гости  Hug Heart Eyes

# 649
  • близо до брега на морето
Добро утро,поспаланки Hug Hug Hug
Изгледах си серията-е с превод ми хареса.Тоз новия мафиот от зандана като чу фамилията на Лейля нещо му се смени сурата-какво ли ще излезе от тая дупка Thinking
Зезето и Асуто като им излезнат керливите ризи-никой не мой ги спаси от Кемал-ма и двете си го заслужават де.Имах надежда,че полисмена ще е против фиууууу-ама му намериха и на него слабото място-че и помогнал с лечението на брат му.Тоз младеж каква ли ще му е ролята Thinking-много въпросителни имам бе
Хубав ден Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гости Heart Eyes Hug Деси Heart Eyes Hug

# 650
  • Свети Влас
Според мен там с тоз мафиот и Лейля историята им ще е заплетена. А това момче, което е брат на полицая според мен ще се залюби с братовчедката на Ефсане. Това момиче е много сладко.  Hug Hug Hug
- ето и нещо от мен.

# 651
  • София
Привет момичета  Hug
Снощният рейтинг на БСА на 5-то място  newsm78
Сериала не е никак лош и защо не се харесва
Не мога да им разбера вкусовете на комшиите  Thinking

# 652
Привет отново  Hug Линде  Hug Heart Eyes рейтинга на БСА само в тотала е 4. и нещо,но иначе в другите две групи е висок и е с малка разлика от първите два  Peace
Малко снимки от сета вчера на едната Нес с облеклото от клипчето на Бу  Peace

А за тази пише че е нова,а рускините водят спор че е стара от първи сезон или снимат някакъв спомен,според мен е от сега  Peace

# 653
  • София
Привет отново  Hug Линде  Hug Heart Eyes рейтинга на БСА само в тотала е 4. и нещо,но иначе в другите две групи е висок и е с малка разлика от първите два  Peace
Малко снимки от сета вчера на едната Нес с облеклото от клипчето на Бу  Peace

А за тази пише че е нова,а рускините водят спор че е стара от първи сезон или снимат някакъв спомен,според мен е от сега  Peace

Деси  Hug а дано бе джанъм дано да е с по-висок рейтинг защото на мен ми харесва сериалчето не е никак лошо а и Кадир играе много добре и заслужава да продължи а не да вземат да го спрат

А за втората снимка на Нес ми се струва че е от първи сезон  newsm78
с тази блузка май беше когато отиде при Кемал на лодката ако не се лъжа
---------------------------------
Ето как феновете са класирали най-добрата сватба за 2016г  Heart Eyes
Нашите красавци водят убедително то и няма как да е друго  newsm10

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 14:40 от БлагаВест

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥

И с букет от фен

# 655
Здравейте  Heart Eyes
малко красота

# 656
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей ги бе, нашите рокери  Heart Eyes

# 657
Нашите сладури  Hug Heart Eyes И Нес си качи същата снимка с текст ",sorry mom" горката жена сигурно се притеснява от  мотора Peace Гълъбчетата ни влюбени зарадваха ни да ги видим заедно Heart Eyes
И понеже започнах да гледам 5 еп на БСА та да кажа че не мога да я понасям тая Джанан  #2gunfire Хашмет страшно безскрупулен и хладнокръвен бе ужас  ooooh! А тия двамката почнаха да си хвърлят влюбени погледи екстра се справят  Crazy А това малкото Чиче ми иде да го изям  Heart Eyes много сладка  Heart Eyes Продължавам с гледането..... Laughing

# 658
  • София
Ирка  Heart Eyes
Ето ги гълъбчетата
 newsm44 newsm44 newsm44

# 659
  • София
Да видим разликата между двете двойки при возенето на мотор  Naughty
При първата двойка девойката яко се е вкопчила в любимия си
А при втората двойка дамата изпитва неистов страх от возенето и неправилно се държи да не падне не за водача на мотора а за самия мотор  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт