MAC & Sephora - 37 тема

• 112 577
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема, Денси bouquet
Планирам покупка на червило - търся малинов цвят, нематово или течно, за предпочитане от срещаните тук марки - Шанел, Диор, Кларанс...искам да пробвам Wink Ще се радвам на предложения bouquet

# 61
  • Бургас / София
Благодаря за новата тема, Дени  bouquet
Аз в събота най после бях в Сефора помирисах новият парфюм ТФ и ми хареса, ама вярно че малко в началото мирише странно, както каза Дени . Мирисах и новият Шанел на мен не ми хареса много ми е мадамски и парфюмите на Шанел винаги са ми били такива, не че не ми харесват, а няма как да се напръскам, понеже винаги като се напръскам с Шанелски парфюм остатъчната миризма е една и съща и то на нещо което не ми харесва определено. Иначе върху майка ми парфюмите на Шанел седят уникално Peace
Помирисах и хита Zadig & voltaire много ми хареса, но наистина е малко лек, но на китката ми се задържа 7 часа, но се усещаше много слабо. Определено ще взема Том Форд скоро, не знам защо но имам слабост към парфюми на Том Форд и все се връщам към него.

# 62
Браво, радвам се, че на теб е харесал аромата. Hug bouquet

# 63
  • Бургас
Добре че имам само слабост към Шанел и Лоран( сигурно заради детството , а си бях мъжкарана )  Mr. Green
Продуктът който планирах беше спирала и най-накрая си купих след пробите отново Chanel le volume но стандартната черна .
Мерси за новата тема  Hug bouquet bouquet
И мисля че приключих с козметичните покупки и отново в летаргия . Коледната колекция на Герлен ме блазни заради синьото и името, но повече топчета не искам (имам достатъчно) така че най- много да взема някое масло за лице и маска.
Сега малко един такъв може би глупав въпрос- Какво ги прави коледните лимитки пудри на Шанел? Имам последната им такава и няма изхабяване  Crazy, хем отсипвах за приятелка .

p.s. сивата палитра на Шанел като цяло тази колекция е супер зле ... SYNTHETIC DE CHANEL

# 64
Днес ги гледах тези нови матови червила на Диор и съм щастлива, че нищо не си харесах! Тъмните червила стоят като на петна и леко напукани... бих предпочела кремообразните червила от тази серия. Много ми допадна едно конкретно в телесен цвят - номер 219. Simple Smile

# 65
Пробвах новите течни матови червила на Шанел, ужасно разочарована съм  Shocked #Crazy
Първо - нищо, ама нищо матово няма в тях. Няма изсъхване, чаках около 10 минути, иначе стои като гланц/олио. Най-накрая се случи нещо, изсъхнаха на устните горе-долу, но при допир и след първото хапване ги няма.  Всъщност само изглеждат изсъхнали, изобщо не са и дори се размазват.

Пробвах 146, който е като балсам за устни с цвят, трябваха ми три слоя. 154 е сякаш друго червило - доста по-пигментиран и бих могла да го нося на един слой, но въпреки това сложих втори. Другият цвят го забравих, пак беше като оцветено балсамче (в сайта не мога да разбера кое е, защото и без това прекалено близки и еднакви цветове има).

Гледах клипа на Джефри, виждам почти същото мнение като моето
#Crazy Tired

Единственото, което ми хареса са освен малките (много малки) и симпатични опаковки, това, че са наистина подхранващи за "матови" червила и са като масло/олио на устните и не изсушават, даже се усещат като грижа. Но говорим за матов продукт в крайна сметка, а това определено не е.

# 66
Кои червила имаш предвид?

# 67
  • гр. София
Кои червила имаш предвид?

# 68
Да, същите  Peace  Naughty

# 69
  • Бургас
Значи са като за мен  Mr. Green Mr. Green много харесвам мат червилата ама многоо, но моите устни ги мразят . Едно щипане паране после са ми като изгорели ако съм всеки ден с мат червило, а си имам любимци, под червилото слагам базата за устни на Мак  Heart Eyes и почти съм я приключила. Другият месец трябва да си взема .
Новите червила на MUFE заредени ли са в Сефора ?

# 70
  • София
Новите червила на MUFE заредени ли са в Сефора ?

Да.

За всеки, който обича матови, но са му сухи или дразнещи по друга причина - много препоръчвам Сатенените на ColourPop. Всеки път се изумявам колко са хубави. Формулата е много добра. Матови са, но не изсушават въобще и са комфортни за носене. Издържат цял ден без никакъв проблем. Цял ден!

# 71
  • София
Здравейте! Имате ли представа колко струва професионалния грим в  Mac и Sephora.
И къде са по-добри?

# 72
  • в 1001-та нощ
Аз бих заложила на МАС, цени имаше в първия пост  Peace

# 73
  • Бургас
Мерси Ел, много искам да ги разгледам и пробвам  Grinning , особено шантавите цветове.

# 74
Здравейте! Имате ли представа колко струва професионалния грим в  Mac и Sephora.
И къде са по-добри?
в първия пост на темата има цени и телефони  Peace
Скрит текст:
За МАС
Меню за професионален грим

Makeup Application
(60 мин. 100 лв. под формата на закупени продукти)
Безупречно и страхотно. Вски ден и при специален повод. От основата до устните и миглите. Влючва Face Chart, така че да можете да го направите  и сами вкъщи.

Makeup Lesson
(90 мин. 150 лв. под формата на закупени продукти)
Стъпка по стъпка, черта по черта на лицето. Пълен урок по грим, в който научавате перфектно да владеете лицето си.

Поставяне на изкуствени мигли
(15 мин., безплатно при закупуване на изкуствени мигли)

Общи условия

Активация на акаунт