MAC & Sephora - 37 тема

• 112 632
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Момичета, пробвахте ли вече новия Teint Idole Cushion на Lancome?
Вчера го тествах набързо в БЗ, но само на ръка. Хареса ми, а и идеята за бърз грим ми допада (не ми остава много време сутрин). Четох и много хубави ревюта в нета. Та, обмислям го.  Laughing
Имате ли впечатления?

# 91
  • Бургас
Ирина,мерси много за подробното инфо,а защо не са ти любими червилата на Герлен от Кисс Кисс серията.Аз имам едно и много си го харесвамм. Heart Eyes

# 92
И аз благодаря! Харесвам КисКис. Heart Eyes

# 93
  • Бургас
Супер, мерси за информацията . Определено пропускам коледната герленска колекция . Най- накрая се престраших да пробвам Yves Saint Laurent Fusion Ink Foundation и съм влюбена  Heart Eyes . Запознати ли сте каква му е цената по нашите магазини? Понеже взех мостричка без да погледна за цени, а и нямат цвят като за мен през зимата  в БЗ.

# 94
  • Down south
Темата е много полезна за мен. До сега карам на примципа "проба - грешка", тоест купувам, пробвам и ако не ми допадне, връщам.
Имам повече грешки, отколкото попадения Sad

# 95
Мерси за темата! Simple Smile
Не планирам нови покупки с изключение може ни на нов фдт, нещо по-подхранващо, напоследък много почна да ми се изсушава кожата.

# 96
Не планирам нови покупки с изключение може ни на нов фдт, нещо по-подхранващо, напоследък много почна да ми се изсушава кожата.
http://www.enzo.bg/guerlain/tenue-de-perfection-fon-do-ten-za-dl … n-vid-na-kozhata/
и
ИСЛ
http://www.enzo.bg/yves-saint-laurent/youth-liberator-khidratira … on-do-ten-spf-20/

# 97
http://www.enzo.bg/guerlain/tenue-de-perfection-fon-do-ten-za-dl … n-vid-na-kozhata/
и
ИСЛ
http://www.enzo.bg/yves-saint-laurent/youth-liberator-khidratira … on-do-ten-spf-20/
Julia_gt, мерси за предложенията Simple Smile Вторият на Герлен май му имах едно мини преди време и много ми харесваше, трябва да погледна пак.

# 98
Много моля за помощ-искам хубаво телесно червило,може да има леко розов нюанс ,иска ми се до пробвам Мак,но ще поръчва по телефона,така че разчитам на вашите предложения.

# 99
  • Бургас
Супер, мерси за информацията . Определено пропускам коледната герленска колекция . Най- накрая се престраших да пробвам Yves Saint Laurent Fusion Ink Foundation и съм влюбена  Heart Eyes . Запознати ли сте каква му е цената по нашите магазини? Понеже взех мостричка без да погледна за цени, а и нямат цвят като за мен през зимата  в БЗ.

100лв. е в БЗ.

# 100
  • гр. София
Много моля за помощ-искам хубаво телесно червило,може да има леко розов нюанс ,иска ми се до пробвам Мак,но ще поръчва по телефона,така че разчитам на вашите предложения.

Много зависи какви са ти представите за телесно, пигментираността на устните, тена на лицето и какво точно ти допада. Погледни суочове на Velvet Teddy и Kinda sexy.

# 101
Руса съм ,със среден тен и тъмни очи. Ще чакам още предложения ,благодаря Shokoladche !

# 102
  • гр. София
Прекалено светлите нюанси няма да ти стоят добре според мен.

# 103
Руса съм ,със среден тен и тъмни очи. Ще чакам още предложения ,благодаря Shokoladche !
Е, така изобщо не може да се определи какво ще ти отива. Това среден тен нищо не ми говори, то масово казват и че са светли Laughing гледай суочове в интернет, има достатъчно, особено на червилата на Мак. Пишеш на английски и всичко ти излиза.  Научете се да го ползвате този Гугъл най-накрая... Пък и г/д можеш да си определиш какви цветове ти отиват като влезеш в някакво козметично магазинче и пробваш червилата. После гледаш по снимки и се ориентираш Peace

# 104
Modesty (MAC) също стои разкошно. Crystal Baby на Estee Lauder също може да погледнеш. Но тези не са матови - малко по-хидратиращи и кремообразни са.

Общи условия

Активация на акаунт