MAC & Sephora - 37 тема

• 112 673
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Четките в МАС ще са намалени днес, нали?

# 556
И аз с няколко питания ?
Каква е цената на 24 часовата база на МАК?
Още ли има Артдеко в Дъглас?
Чудя се за база за сенки , определила съм си бюджет за пазар на козметика и не ми се иска да го надхвърлям.
Има ли thierry mugler и Lancome в Прити Шоп и как са намаленията там , пише 20-30 , но на кое колко е.
Трябва да купя спирала ЕЛ или Ланком , 2 сенки от МАК и евентуално и база , бюджета ми 120-30 лева. Имам карта за Сефора и Дъглас и ваучер за 5 лева пак от Дъглас.
За 2-те сенки от МАК си търся заместители на 1 и 3 цвят от Нейкид 3 ,защото съм ги издълбала, някой да даде съвет на точни цветове?

# 557
  • гр. София
Някой беше питал за Фикс + - в момента е изчерпан и го няма и в 2-та магазина. При мен 2-та спрея имат разлика относно фиксация ( върху грим си предпочитам Фикс +, а минералния под бялата козметика ), но за сливане на прахообразните няма разлика. И пак казвам, това е мое мнение. Много хора си ползват минералния за над грима.

Четките на МАС са намаление. В намалението не влизат Viva glam и най-новите колекции ( тези от четвъртък ).

# 558
Шоколадче, благодаря
А намалението в МАС само днес ли е?

# 559
Шоколадче, благодаря
А намалението в МАС само днес ли е?
Да. Peace

# 560
Благодаря, Денси Simple Smile

# 561
  • Бургас
Последно като ходих в Дъглас преди около месец/повече ходя в Бюти зоната/ имаше Артдеко.

# 562
За 2-те сенки от МАК си търся заместители на 1 и 3 цвят от Нейкид 3 ,защото съм ги издълбала, някой да даде съвет на точни цветове?

http://myeyeshadowconsultant.com/2014/01/18/mac-dupes-for-naked3-palette/

# 563
Мерси, единият съм го уцелила.Обаче такова чудо беше в Мак,опашката беше извън магазина.

# 564
Сега вечерта след 20 часа имаше по-малко хора в Мас Мол София.

# 565
  • София
Аз хванах точно пика в 19:40-20ч. Опашката беше още на входа на магазина. Отчетох се само с един минерален фон дьо тен.  За друго нямах нерви.

# 566
Аз хванах точно пика в 19:40-20ч. Опашката беше още на входа на магазина. Отчетох се само с един минерален фон дьо тен.  За друго нямах нерви.
В Дъ мол ли си била? Аз бях в мол София и имаше 10-тина гъркини, които създаваха страхотна суматоха, но на касата имаше 5-7 човека. Много съм доволна от тяхното намаление аз.

# 567
  • София
Голяма истерия тоя ЧП! ooooh!

Аз за пръв път да не стъпя ни в Сефора, ни в МАС! ooooh! Flutter
Всичко си имам. Нищо не ми трябва! Чак ме е яд, че нищо не ми трябва! newsm78 Липсва ми тръпката! Blush

Купувахме якета и боти за мъжете. Simple Smile
В Прити шоп се засилих да водя мъжа ми за 30% намаление, ама Не! Naughty Намалението е 20%, както и вие отбелязахте. Имало 30%, но те са само за онези комплекти там на рафта. Ааа, ама комплектите на Нарцисо Родригес не се включват в тях. Погледнах комплектите- от тия, бяха от тези, от които никой, ама никой не се интересува!  ooooh!
Та Прити Шоп си беше прити празен снощи в 8:30х вечерта. Mr. Green
Но пък се обзаведохме семейно с нови бански за предстоящата топла ваканция. Flutter

# 568
  • София
В Дъ мол ли си била? Аз бях в мол София и имаше 10-тина гъркини, които създаваха страхотна суматоха, но на касата имаше 5-7 човека. Много съм доволна от тяхното намаление аз.

Не и аз бях в Мол София.
С част от гъркините гледахме червилата. Възможно е да съм си помислила, че останалите са част от опашката. Беше голяма какафония. Хубавото е, че въпреки навалицата и човеко потока, момичетата бяха много бързи в обслужването и обръщаха внимание на всеки!

# 569
  • София
Голяма истерия тоя ЧП! ooooh!

Аз за пръв път да не стъпя ни в Сефора, ни в МАС! ooooh! Flutter
Всичко си имам. Нищо не ми трябва! Чак ме е яд, че нищо не ми трябва! newsm78 Липсва ми тръпката! Blush

Купувахме якета и боти за мъжете. Simple Smile
В Прити шоп се засилих да водя мъжа ми за 30% намаление, ама Не! Naughty Намалението е 20%, както и вие отбелязахте. Имало 30%, но те са само за онези комплекти там на рафта. Ааа, ама комплектите на Нарцисо Родригес не се включват в тях. Погледнах комплектите- от тия, бяха от тези, от които никой, ама никой не се интересува!  ooooh!
Та Прити Шоп си беше прити празен снощи в 8:30х вечерта. Mr. Green
Но пък се обзаведохме семейно с нови бански за предстоящата топла ваканция. Flutter

Истината е, че в България "Черния петък"  е отскоро "внесен" ден и търговците нямат културата за него. (според мен) Едва ли и ще има такива намаления, както например в САЩ, откъдето тръгва всичко.

Общи условия

Активация на акаунт