MAC & Sephora - 37 тема

• 112 678
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
В Дъглас в Парадайс има коледни метеорити ако някой случайно си търси  bouquet

# 541
  • София
Ей, супер  Blush Тъкмо ще си взема любимия ФДТ на Шанел - Беж  Blush

Моля те, кажи че фиксира добре.  Praynig Тъкмо ми свърши пудрата на Криолан и си мислех друга да пробвам за разнообразие! Беж ми харесва, че има и малко цвят, пък и пресована. Ще е доста удобна за нанасяне.

Ох сега видях, че пишеш за ФДТ, а аз си мисля за пудрата.   ooooh!

# 542
Дами, в Парадайс има комплекти на дамския Задиг с един симпатичен несесер в метална кутия. Щастието е двойно - накупих си хубави неща и се запознах с Денси, която е страхотна  bouquet
И аз съм много щастлива, че се запознах с такава красавица, като теб. В този форум пишат най-красивите и интелигентни жени и аз ги познавам!💖
Напазарувах за мен и приятелки от Сефора. Шанел разбира се предимно.

# 543
  • София
На мен ми прави впечатление, че при такива промоции има много малко налични бройки от някои неща. Примерно тази сутрин си купих два парфюма от по 100 мл и това бяха единствените бройки от тези мл. Нямам представа дали през деня зареждат още, но всеки път е така когато пазарувам.

# 544
  • в 1001-та нощ
В МАС сутринта взех последни бройки за приятелка от разни неща.

В Сефора при последните намаления нямаше Шанел, но този път уцелих - имаше и спиралата Ле Волюм и ФДТ Беж - дори си взех по 2 бройки  Heart Eyes, както и Бюти Блендер и от матовите течни червила на Шанел нюда.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 14:22 от a.l.e.n.a

# 545
  • Бургас / София
Аз взех последният Задиг комплект в Парадайс много бързах в обедната почивка, ако някоя от вас е засякла бързащо русо бяло момиче с дълго  черно палто това съм аз  Mr. Green

# 546
  • Sofia
   И мен още сутринта PrettyShop ме сюрпризираха "приятно" с уточнението за Chanel. Mr. Green Съответно се насочих веднага към Sephora. Там взех желания парфюм и макар да не разполагах с клиентска карта, момичето на касата (без да ме пита нищо) ми е маркирала -20% от цената, вместо -15. Heart Eyes За съжаление, не успях да се сдобия с набелязаната "свободна" пудра на Chanel, защото моят нюанс не беше наличен. Crossing Arms Можех да отида към "Paradise", да проверя там, но не ми се занимаваше, честно казано. Оставих го за друг път, когато няма да е такава лудница.

В тази връзка, да попитам – Sephora правят ли някакви други намаления през декември и ранния януари? И ако "да", какви по-точно и кога? Peace

# 547
   В тази връзка, да попитам – Sephora правят ли някакви други намаления през декември и ранния януари? И ако "да", какви по-точно и кога? Peace
Като има нещо се обявява. Така не се знае. Peace
Дано има пак скоро, защото е страхотно. Heart Eyes

# 548
  • в 1001-та нощ
Можем да се надяваме за Св.Валентин, 8 март ... преди това ме съмнява. Има разпродажби на "залежали" неща около Коледа и НГ  Peace

# 549
  • Sofia
   Ясно – ще купуваме на "full price", значи. Twisted Evil Peace Благодаря ви.

# 550
  • в 1001-та нощ
Пробвай, все пак, може да не е това, което очакваш Simple Smile Както и да пробваш прахообр. ФДТ с малкото бяло кабуки  Heart Eyes

# 551
   Ясно – ще купуваме на "full price", значи. Twisted Evil Peace Благодаря ви.

Във фийюник има 20% също, което "хваща" и Шанел. Аз още се чудя кой цвят от свободната пудра да взема за кожа NW20...  newsm78

# 552
  • Sofia
   Пробвах я вече, Аленка, допада ми, но понеже на различните места имаха мостри само от определени нюанси, до последно се чудех кой точно да взема. Сутринта в Sephora, в "The Mall", консултантката ми каза, че имат налични само от най-бледите нюанси, които няма да са подходящи за мен (по-мургава съм). Бях се ориентирала към 40-ската, но я нямаха, а до "Paradise" не ми се разкарваше специално за това, че трябваше да ходя и до "Оптикласа" в "Serdika", а все пак, не съм Многоръкият Шива. Joy

gevestra, мерси, че сподели. Peace Ще погледна и по сайтовете какво е положението.

# 553
  gevestra, мерси, че сподели. Peace Ще погледна и по сайтовете какво е положението.

Аз другаде Шанел не съм виждала, сподели ако намериш.

Корекция, вече не работи а аз така и не поръчах. Писах на съпорта. Това са условията:
Use code MAGIC20 for 20% OFF. Offer ends midnight GMT 28th November 2016 . *Code only redeemable against full price products, all sale items exlcuded. Available while stocks last. Offer excludes certain brands, for more information please click here.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 15:06 от gevestra

# 554
  • София
Аз се отчетох само в Мак, с една сянка Get Physical и още една 217 четка, да си имам. Друго нищо не си взех. Имаше хора, но очаквах да е по - натоварено.

Общи условия

Активация на акаунт