MAC & Sephora - 37 тема

• 112 695
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
За сливане на прахообразни продукти, така че да не седят пудрено е Фикс плюс.
Ох, днес Тони ме направи с новите хайлайтъри и четка мокрена с Фикс плюс и.... напазарувах два, като искам и още продукти. Heart Eyes
Тони е моята изкусителка. Heart Eyes

Аз се чудя дали да не забия коледната пудра на Герлен утре, която е в шише и с аромат на Шалимар. Много ми харесват разноцветните частици и сладкия, лек аромат, но имам няколко такива пудри от Коледните колекции на Герлен и не ги ползвам почти.

# 526
Дали може да ми предложите нещо за скриване на сенки под очите, но да има наистина добър ефект и да стои естествено, пробвах този ефект за face backed, но то направо си изсушава околочния контур.

# 527
  • гр. София
Дали може да ми предложите нещо за скриване на сенки под очите, но да има наистина добър ефект и да стои естествено, пробвах този ефект за face backed, но то направо си изсушава околочния контур.

Моята комбинация е следната:

1. С влажен бюти блендър нанасям Becca Under Eye Brightening Corrector.

https://www.cultbeauty.co.uk/becca-under-eye-brightening-corrector.html

2. Над него с влажен бюти блендър нанасям Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer.

http://eu.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Skin-Weightless-Com … age-Concealer-5ml

3. Последната стъпка е да запечатам коректора с пудра отново с помощта на влажен бюти блендър.
Пудрата, която ползвам е Laura Mercier Secret Brightening Powder.

http://www.houseoffraser.co.uk/Laura+Mercier+Secret+Brightening+ … 9,default,pd.html

4. Ако има нужда, отстранявам излишъка от пудрата с четка.

# 528
Да ,фикс плюс е ,благодаря  bouquet

# 529
  • Стара Загора
Феери - Стара Загора също обявиха 20% на всичко. Има Шанел, Задиг и това, което и в Прити шоп, предполагам. Изпълняват поръчки чрез Фейсбук, вероятно и по телефона. Не мога да не го обичам този магазин. Толкова пъти ме спасява  Heart Eyes.
Да, този магазин и на мен ми е любим! Клиент съм му от години понякога оф и онлайн, и никога не са ме разочаровали.

Само че няма да получават коледната колекция на Герлен. В събота ходих да я търся, но казаха че била още по-лимитирана от миналогодишната. Crazy

Коледната на Герлен нали е налична в Бюти зоун!? Там също има намаление.  Peace

Много ми е далеч, но утре отварят Джъмбо и ако ми остане време може да мина. Laughing
Исках да ги видя и пробвам, че не ми се поръчват насляпо. Blush

Чудя се дали да не си взема някой парфюм на Шанел или Нарцисо. Пробвах и Zadig, но ще обмисля утре. Joy

# 530
За сливане на прахообразни продукти, така че да не седят пудрено е Фикс плюс.
Ох, днес Тони ме направи с новите хайлайтъри и четка мокрена с Фикс плюс и.... напазарувах два, като искам и още продукти. Heart Eyes
Тони е моята изкусителка. Heart Eyes

Прекрасна е Тони. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 531
  • Бургас
Трябва и аз да намина да видя Герленската коледна и да отнеса нещичко. Crazy

# 532
Ето я информацията за Sephora:
Денят, който всички чакат - готови ли сте за шопинг петъка в Sephora? -15% отстъпка на всички марки и продукти в магазина, като за притежателите на Sephora VIP beauty pass отстъпката е -20%! А няколко от любимите ви марки ще бъдат със специална отстъпка от -25% за всички клиенти – Estee Lauder, Clinique, Tom Ford, DKNY, Michael Kors, Tommy Hilfiger, GlamGlow, Bumble&Bumble! Пазаруването е удоволствие!
25% отстъпка на Tom Ford си е доста добре  Mr. Green

# 533

Shokoladche Много ти благодаря за толкова детайлната информация Simple Smile  bouquet

# 534
  • Пловдив
Момичета, в МАС има ли Fix+ Prep+Prime - спрея за фиксиране на грим? Предлагат ми минерална вода за хидратиране, но не знам, дали е със същия ефект за грима.Ето тази http://www.maccosmetics.com/product/13824/17364/products/skincar … vitalizing-energy

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 10:21 от lili_78

# 535
Дами, в Парадайс има комплекти на дамския Задиг с един симпатичен несесер в метална кутия. Щастието е двойно - накупих си хубави неща и се запознах с Денси, която е страхотна  bouquet

# 536
Намалението в Сефора само днес ли е или важи за уикенда?

# 537
  • Пловдив
   В Прити Шоп Пловдив има 20% на всичките им марки
без Шанел Mr. Green

# 538
  • Пловдив
 Whistling   ooooh! Как го стискат този Шанел, не е истина.  hahaha

Моите Шанелчета с 20% рабат вече пътуват от Феери към мен и до довечера ще си ги гушна  Heart Eyes, от Прити шоп щом им е такава политиката - те си знаят.

# 539
  • София
Ей, супер  Blush Тъкмо ще си взема любимия ФДТ на Шанел - Беж  Blush

Моля те, кажи че фиксира добре.  Praynig Тъкмо ми свърши пудрата на Криолан и си мислех друга да пробвам за разнообразие! Беж ми харесва, че има и малко цвят, пък и пресована. Ще е доста удобна за нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт