Лунна диета

• 98 429
  • 761
  •   2
Отговори
# 390
Момичета, забелязали ли сте да задържате течности преди деня на пълнолунието?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 391
Интересен въпрос, не зная, аз съм в ПМС и стомаха ме боли, та от всякъде си задържам течности и днес ми е идеален момент за лунуване и чистене Simple Smile Някой ?

# 392
Пфу, аз мислех, че луната е вчера. Е, не че лунувах тогава, но храната ми беше оскъдна, та днес не мисля, че ще издържа. Но пък може да си направя един моноден за разтияарване Simple Smile

За задържането на вода - и аз не съм забелязала, но аз по принцип не вярвам на това, че Луната помага за отводняването на организма. Просто спазвах фазите преди, защото се събирахме много хора тук, хихи Simple Smile

# 393
  • София
Лунната върши работа точно за отводняването, но и за мен дали ще се направи днес или утре този прочистващ ден, няма значение, не вярвам толкова в тези фази. И аз мисля да участвам, но на праскови.

# 394
# 395
И аз се включвам. Grinning

# 396
И аз съм с вас. Simple Smile От доста време не съм правила лунната диета и мисля, че вече е време. Laughing

# 397
  • От липите до сините камъни
Здравейте на всички,преди време спазвах лунната диета и имах резултат,сега последно време много съм се отпуснала и мисля,че е време да започна отново.Ще помоля ако може някой да сподели някакъв календар в който се виждат фазите на луната и в коя фаза какво се хапва.Благодаря и успех на всички. bouquet bouquet bouquet

# 398
Здравейте на всички,преди време спазвах лунната диета и имах резултат,сега последно време много съм се отпуснала и мисля,че е време да започна отново.Ще помоля ако може някой да сподели някакъв календар в който се виждат фазите на луната и в коя фаза какво се хапва.Благодаря и успех на всички. bouquet bouquet bouquet

Аз ползвам този календар: http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2017/
Аз лично карам на фрешове и вода. Simple Smile

# 399
  • Бургас
На новолуние, 20-ти, някой?
След 36 часа фаст от 5-ти вечерта до днес на обяд съм само минус 700гр, но пък ми е толкова леко и хубаво. И даже вече така свикнах, че нито ми е гладно, нито ми е лошо, напротив, чувствам се свежа и пълна с енергия по време на лунуването. Mr. Green

# 400
  • От липите до сините камъни
Благодаря Ви,а вие как спазвате диетата,на всяка фаза на луната ли сте на фрешове и вода само?И по 24 ч.ли гладувате?

# 401
Зависи колко може да издържиш, някои момичета по 24 часа, други - 3 дни.

# 402
  • Бургас
На мен за момента 36ч ми се отразяват добре.

# 403
Има много добри приложения за телефон за движението на луната. Аз ползвам The Moon app v2.1  Peace

# 404
На новолуние, 20-ти, някой?

Аз!
Дано не забравя до тогава Laughing

Общи условия

Активация на акаунт