Есенно оцветена КАНАДскА тема 59

• 76 565
  • 433
  •   1
Отговори
# 150
аз приключвам с темата за мотивацията, щом сме тук, има защо. Все още има мечти за сбъдване. Ако сменям дестинацията се бях замислила за Нова зеландия, че ми е мерак да я видя тази страна Simple Smile да питам някой ползва ли някоя система за избелване на зъби? Искам да пробвам нещо, но нямам опит.

Dr Song система за избелване на зъби много я хвалят. Аз лично не съм я пробвала, но само защото няма начин за доставка от Америка до Великобритания чрез Амазон или Ибей. Plus white - 5 minute speed whitening system - евтина и първите два пъти като я купих имаше ефект доста избеляха, но на мен вече след 2,3тата тубичка която си поръчвам не ми действа явно ми трябва по-силна за да станат ептен като мивка бели. Crazy Crazy Crazy

# 151
  • Под кленовите дървета
Мен ме е страх, че имаше коментари в амазон, че гори венците. затова питам. Иначе и аз й хвърлих око на 5 минутната система Simple Smile

# 152
Мен ме е страх, че имаше коментари в амазон, че гори венците. затова питам. Иначе и аз й хвърлих око на 5 минутната система Simple Smile

Това може да е идентичен случай, някаква алергия? Незнам. Като изключим това - за горенето на венците, не е до конкретна марка или нещо подобно. И на мен ми се е случвало. И то защото съм го ползвала след като съм си разранила венците с четката за зъби, забравям и слагам системата и ми пари. Даже крайчетата на венеца стават бели, но после се оправят. Не е приятно, ама не е болка за умиране и на зъболекарския стол издържах 30 минути парене на венците при избелване на зъбите, защото много натискам с четката. При това тези системи дават възможност за изрязване на самата шиничка, за да не ти покрива венците, тоест да не отива толкова гел на тях. Както си прецениш... аз лично отивам в Амазона и почвам да проучам различни марки системи и гледам коментарите на купувачите, харесвам си нещо, купувам, пробвам и това е. Ако не ми хареса, минавам на друго. Не е гаранция, че което е проработило при един ще се отрази по същия начин на друг, затова според мен не се шашкай много с тия запалени венци.  Laughing

# 153
  • София
Здравейте,
тъкмо навреме ви хващам с темата за мотивацията  Laughing . Ние най-после си получихме визите (ура!) и другата седмица летим с турските авиолинии София- Монреал. От там ще цепим с кола до Фредериктън - да поразгледаме малко и да ни види д..то път.
Това няма да е окончателното ни преместване, ще отидем само за седмица да поразгледаме и да си оправим документите. Местенето ще е евентуално през лятото.
Въпреки това приемам всякакви съвети относно летене-кацане и т.н... Взех малко да се спичам  Simple Smile

# 154
Гледам, че сте с деца. Полетът с турските авиолинии е много дълъг, не знам децата как ще го понесат, дано да са кротки.
Ние пристигнахме през Франкфурт, като взехме целия път за един ден. Хубаво е, че след първия двучасов полет имахме после малко време за разтъпкване, даже и площадка имаше на летището, та децата да понесат по-лесно следващата порция дълго седене на едно място.
Общо-взето минава много бързо, чак не осъзнаваш колко далече си се озовал.
Една седмица ни трябваше, за да спрем да ставаме в 2-3 през нощта и да си лягаме в 5 следобяд.

Дано да ви хареса Simple Smile

# 155
  • Калгари, Канада
Малко рано, но все пак идва Коледа скоро  Wink та има ли желаещи за размяна на картички?
И Шеметке, ще се ангажираш ли пак със събирането на адресите?

# 156
Малко рано, но все пак идва Коледа скоро  Wink та има ли желаещи за размяна на картички?
Добро утро,
 мерси за съветите и разясненията. Помогнахте ми много!

Аз съм 'За'. Кажете на кой да изпратя адрес, но реално е същият като миналата година.
Лека седмица!  Hug

# 157
Здравейте, момичета!

Може ли да ми помогнете да се ориентирам дали на учениците се дава обяд от вкъщи и дали е само обяд? За колко хранения имат отредено време?
Какво горе-долу е допустимо да се носи?
Мерси много.

# 158
Здравейте, мами,

Наближава Коледа и искам да изпратя подаръци на родителите ми в България. Някой може ли да ми каже дали е възможно да не с плаща мито при получаването на подаръците в БГ? Ще изпращам за 1ви път.

Мерси предварително и хубав ден Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 17:43 от Princess Wonder

# 159
  • Vaudreuil Canada
Малко рано, но все пак идва Коледа скоро  Wink та има ли желаещи за размяна на картички?

Точно това идвам да пиша Simple Smile

Който иска да участва в Коледната размяна на картички да ми прати адреса си на лично съобщение до 5 декември включително Simple Smile

Юна ние пращаме обяда от къщи - ако детето седи само учебните часове обяд (провери дали има условия да се топли обяда иначе пращаме всичко ядене, хляб, зеленчуци, десерт + напитка) плюс една малка закуска обичайно кашкавал или плод, ако седи до по-късно пращаш още една закуска за следобяда.

Princess Wonder трябва да видиш до 15 евро или долара беше лимита за необлагане и да обявиш такава цена за да не го спират (пак имат право да проверят пратката и да я оценят на повече и да трябва да платят но това е каквото можеш да направиш от тук). Можеш и да поръчаш нещо от европейски уеб сайтове което директно да стигне при тях (да го доставят на техен адрес) така избягваш проблема с цената.

# 160
Мерси много:)

# 161
  • Калгари, Канада
ок, Шеметна, добави ми адреса съм желаещите моля  Grinning

Юнa , един снак за сутринта (нещо дребно), обяд и един снак за след обяд (ако детето седи в някакъв вид след училищна грижа). Някои от училищата/ класните стай има микровълнови, някои нямат, трябва да си проверите на място. Бутилка с вода също се носи от вкъщи.
Ограничения може да има заради алергии, но това също е индивидуално за всяко у-ще и понякога дори за всяка класна стая.

# 162
Юна, и ние пращаме папане от къщи. Обикновено сандвич за обяд, плод за 1ви снак и нещо от порядъка на бисквити за 2ри снак. Зависимо от старта на учебният ден при нас около 9.45 е първи снак (и междучасието им е тогава), 11.20 е обяд (1ч е междучасието) и към 2 следобед е 2ри снак.

Да ви питам за прибирането с малките до БГ. Интересуваме децата с двойно гражданство всички ли имат и БГ паспорти? Като се прибирате с какви документи влизат и излизат? Предстои ни другото лято и паниката ме обзема отсега. Преди 3г. ни се заядоха, но минахме между капките. За друг случай също чух, където са си изпуснали полета и е ходено по адвокати, вадене на паспорти (но пък детето е родено в БГ, над 16г. е и е канадски гражданин по придобивка) и една кофа нерви.
Замислих се да ви питам вие имате ли скорошни впечатления и опит.

# 163
Дензъл,
моите деца нямат бг паспорт (1 родено в България, 2 тук). Влизат и излизат с канадския само. Винаги съм представяла и декларация - съгласие от бащата, тъй като съм пътувала само аз с тях. Никога не съм имала проблем.

# 164
  • Лавал-Пловдив
На мъжа ми са му обяснили като си ходи веднъж, че ако човека/детето е родено в бг и му е издаван паспорт трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да влезе с него. Ако е родено в Канада и няма бг гражданство си влиза с канадския и се регистрира в районното.
И ние това лято ще си ходим, изтекли са ни бг паспорти от години и мен ме обхваща паника. (9 години не съм си ходила, 2 от децата също)

Общи условия

Активация на акаунт