Есенно оцветена КАНАДскА тема 59

• 76 557
  • 433
  •   1
Отговори
# 195
  • Vaudreuil Canada

Давате ли витамини на децата? Моля споделето марка? Витамин Д  давате ли  на деца на 2 години??

Напоследък няколко пъти ми го препоръчват доктори за цялото семейство не само за малките - на тях директно им го изписват. Аз съм несериозна и не давам но има логика при нашия климат - даже говорихме с едната докторка че дори не препоръчват да се спира за лятото.

# 196
Аз не съм давала Вит. Д (освен като бяха бебета). Давам им ежедневно мултивитамин и крепим добре. Лично на моите им действа най-добре (или аз си внушавам) на Jamieson марката, детските. Аз взимам да има и желязо. Дори и за възрастни взимаме на тяхната мярка.

http://www.jamiesonvitamins.com/products/jamieson-multivitamin-for-kids-chewable

# 197
Може би е най-добре да се изследват нивата на вит Д. В тази връзка, някой знае ли как става това, ако нямаш личен лекар Rolling Eyes

# 198
За който се интересува:
Промени в програмата за спонсориране на родители:
http://news.gc.ca/web/article-en.do?nid=1168889

Rather than the January rush to submit applications by courier or mail, those wanting to bring their parents or grandparents to Canada will now have 30 days to fill out an online form to indicate their interest. IRCC will then randomly choose 10,000 individuals from those who filled out the form, and those people will be invited to send in their complete application package.

# 199
Привет момичета,
Искам да използвам амазон , за да изпратя подаръци до БГ. Има ли специфики при поръчката и доставката, които да имам предвид? Някой изпращал ли е така ?
Мерси:)

# 200
Може би е най-добре да се изследват нивата на вит Д. В тази връзка, някой знае ли как става това, ако нямаш личен лекар Rolling Eyes

Най-точният начин за проверка на нивото на вит. Д е т. нар. кръвен тест - 25-hydroxy vitamin D blood test.Не знам обаче дали можеш да отидеш в лаборатория и да си го направиш срещу заплащане. Според мен не би трябвало да има проблем.

# 201
  • Монреал
Получихме доста картички на куп - благодаря от сърце на Шемет, Мамамия, Мама Десислава и Новембър Рейн. Картичките за децата са много сладички също  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • Vaudreuil Canada
За който се интересува:
Промени в програмата за спонсориране на родители:
http://news.gc.ca/web/article-en.do?nid=1168889

Rather than the January rush to submit applications by courier or mail, those wanting to bring their parents or grandparents to Canada will now have 30 days to fill out an online form to indicate their interest. IRCC will then randomly choose 10,000 individuals from those who filled out the form, and those people will be invited to send in their complete application package.

Това май ще стане като зелената карта ... Благодаря за инфото  Hug

# 203
Привет момичета,
Искам да използвам амазон , за да изпратя подаръци до БГ. Има ли специфики при поръчката и доставката, които да имам предвид? Някой изпращал ли е така ?

Аз ползвам много амазон, ноо за България поръчвам от английския обикновенно, и трябва да гледаш за доставка до Бг. Последно изпратих слухово апаратче за майка, до село, даже не до София. Пристигна с DHL доставката беше 12-13$ мисля. За една седмица отиде. Няма нищо специфично само внимавай за адреса на доставка. Добави си нов адрес в амазон за където ще пращаш и внимавай и пейпал да не вземе по подразбиране адреса за доставка на изпращача.
Преди време поръчвах от iherb за България и въпреки че поръчката беше под облагаемия минимум, накараха баща ми да отиде до митницата и да плати мито само защото е платена с канадска кредитна карта а адреса е български. Поне това са му обяснили. От тогава поръчвам главно от Европа.

Но в момента са претоварени и рискуваш да не ти пристигне пратката преди нова година.

# 204
  • Vaudreuil Canada
Princess Wonder провери и английския амазон щото американския не винаги доставя до БГ

# 205
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Привет момичета,

Една идея - подаръци за деца аз изпратих от бг сайтове(озоне.бг , хипполенд)  и платих с кредитната си карта.
Тази сутрин нещата пристигнаха. Времето за доставка е около седмица, но пристигнаха по-рано.
Знам , че много хора от България поръчват от немския или английския амазон.

# 206
Привет момичета,

Аз ползвам много амазон, ноо за България поръчвам от английския обикновенно, и трябва да гледаш за доставка до Бг. Последно изпратих слухово апаратче за майка, до село, даже не до София. Пристигна с DHL доставката беше 12-13$ мисля. За една седмица отиде. Няма нищо специфично само внимавай за адреса на доставка. Добави си нов адрес в амазон за където ще пращаш и внимавай и пейпал да не вземе по подразбиране адреса за доставка на изпращача.
Преди време поръчвах от iherb за България и въпреки че поръчката беше под облагаемия минимум, накараха баща ми да отиде до митницата и да плати мито само защото е платена с канадска кредитна карта а адреса е български. Поне това са му обяснили. От тогава поръчвам главно от Европа.

Но в момента са претоварени и рискуваш да не ти пристигне пратката преди нова година.

Мерси много за идеята!
Хубави празници!!!

# 207
Привет момичета,

Една идея - подаръци за деца аз изпратих от бг сайтове(озоне.бг , хипполенд)  и платих с кредитната си карта.
Тази сутрин нещата пристигнаха. Времето за доставка е около седмица, но пристигнаха по-рано.
Знам , че много хора от България поръчват от немския или английския амазон.

Мерси много Simple Smile

Хубави празници!!!

# 208
Благодаря Ви много ,момичета!

Получих си картичките от mamamia, mama Desislava, milly  и November rain.  bouquet Heart Eyes Hug

# 209
Получих и аз много картички  Hug
Mama Desislava, mamamia, November rain, shemeta, kontesa, Тарилилей  Heart Eyes
судентският живот ме забави с изпращането, но тази седмица тр да получите и от мен
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт