АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 606
  • 695
  •   1
Отговори
# 450
Таня, щом ще ти я донесат е перфектно Simple Smile
Деси, това за нухалната ли? И двата са перфектни за 12 седмица.

# 451
Благодаря ще спя по-спокойно до 20-ти.

# 452
Преди спях само по корем, сега все по-често като се будя нощем съм по гръб. Кажете защо не трябва по гръб, при притискането на тази вена какво се случва. Не е ново за мен, знам го от преди, но не усещам дискомфорт.

Имам количка Еспиро от баткото, не знам как съм я избирала тогава, цвета на бебешкия кош изобщо не ми е на сърце, но си е съвсем здрава и ще я ползвам и сега. Изобщо не ми беше удобна да я качвам в колата, багажника ми малък, свалях колела, много мърлява работа. Облякъл си се, излизаш, бебе носиш и като докоснеш рамата и колелата всичко губи смисъл Simple Smile прахоляк и мръсотия, мажеш с някакви мокри кърпи и толкоз Simple Smile После с количката чадър се родих, та сега мисля да си купя в последствие хубава такава за след първата годинка.

# 453
Джуджа, ето за вената: http://purvite7.bg/bremennost-i-spaneto-po-grb/

Аз много се радвах на голямия си багажник и танк можех да вкарам. Но е добре да се планира какво къде ще се товари Simple Smile

# 454
На обяд съм на ФМ, стискайте палци, че не съм виждала бебо вече почти цял месец. Praynig

# 455
На обяд съм на ФМ, стискайте палци, че не съм виждала бебо вече почти цял месец. Praynig

Стисссс. Да се похвалиш после Simple Smile

# 456
  • Пловдив
Добре дошли на новодошлите  Hug

Успех, Таня, и на другите запътили се към ФМ днес.

Аз последните два дни само ви чета и не можех да пиша, но не съм ви изпуснала. Е, днес пиша от дивана вкъщи и май се очертава да започвам да го пазя още от сега. В болнични съм и няма да се оплаквам. Вчера падна голямо обикаляне, но най-после мога да се похваля - записах се за ЖК. По препоръка от няколко места си запазих час за д-р Борислав Иванов и съм впечатлена. Този Човек е вложил сърцето си в своята професия. С такова удоволствие обяснява точно, ясно и с подробности за всяко нещо. Мислех, че само фиктивно ще се запиша по ЗК, но ми се струва, че посещенията ми при него ще бъдат удоволствие. Бебочето е добре, разгледахме го подробно от почти всички краища (не се намести, за да видим дама ли е със сигурност). Много съм доволна. Иии вече ще пиша повечко.

Белинда, Бадемко, къде се изгубихте? И още момичета ми липсват... Всички ли са във ФБ?  Mr. Green

# 457
Добре дошли на новодошлите  Hug

Успех, Таня, и на другите запътили се към ФМ днес.

Аз последните два дни само ви чета и не можех да пиша, но не съм ви изпуснала. Е, днес пиша от дивана вкъщи и май се очертава да започвам да го пазя още от сега. В болнични съм и няма да се оплаквам. Вчера падна голямо обикаляне, но най-после мога да се похваля - записах се за ЖК. По препоръка от няколко места си запазих час за д-р Борислав Иванов и съм впечатлена. Този Човек е вложил сърцето си в своята професия. С такова удоволствие обяснява точно, ясно и с подробности за всяко нещо. Мислех, че само фиктивно ще се запиша по ЗК, но ми се струва, че посещенията ми при него ще бъдат удоволствие. Бебочето е добре, разгледахме го подробно от почти всички краища (не се намести, за да видим дама ли е със сигурност). Много съм доволна. Иии вече ще пиша повечко.

Белинда, Бадемко, къде се изгубихте? И още момичета ми липсват... Всички ли са във ФБ?  Mr. Green
Май там са се попреселили повечето. Мисля, че на някой им е по-удобно да следят. Simple Smile

# 458
Здравейте!  Hug

Имам въпрос имате ли рязко изсъхване на кожата дори и да се мажете обилно? Мажа се сутрин и вечер все след баня, когато кожата е затоплена от водата, но по някое време изсъхва рязко и голям сърбеж пада #Crazy

# 459
  • Sofia, Младост 3
Здравейте!  Hug

Имам въпрос имате ли рязко изсъхване на кожата дори и да се мажете обилно? Мажа се сутрин и вечер все след баня, когато кожата е затоплена от водата, но по някое време изсъхва рязко и голям сърбеж пада #Crazy
Аз имам проблем само с кожата на лицето - много е суха, но това не е от бременността май, защото и други години есенно време и зимно съм така.
Косата ми също е много суха - това вече е заради бременността, никога не съм имала такава коса, винаги за един ден са се омазнявали корените, а сега не. Освен това е по-гъста, но пък и много се оплита  Crazy

# 460
  • Пловдив
И при мен кожата е много суха (и на лицето, и на тялото). Косата ми също е мноого суха и имам ужасен косопад. Такова нещо не ми се е случвало до сега. На ден пия по над 2 литра вода без проблем, ям плодове и зеленчуци и не мога да си обясня каква е причината. Нямам и решение на проблема - колкото и каквото и да мажа, няма ефект. Дори около устните ми се нацепи кожата от сухота.

# 461
ох, да се оплача и аз малко - май някакъв вирус е пипнал малкчо и от сутринта 4-5 пъти повръща. останах си в нас и работя от къщи, добре че имам разбрана шефка Simple Smile

за количките - аз съм много доволна точно от полските - baby design Lupo е моята - никаква забележка нямам - големи гуми, голям багажник, лесно се бута, влиза в колата без проблем - лесно се сгъва и разгъва - та нея ще си ползвам

# 462
  • Sofia, Младост 3
Аз сега гледах разни колички и всички ми се струват грозни  Shocked
И по-точно - или колелцата им малки и изглеждат като , че всеки момент ще се счупят, или пък самия кош изглежда нестабилен. Явно наживо трябва да се преценява със сигурност. Само една марка повече ми хвана окото, не знам от коя държава са - Nord се казват, имат като гледам един модел, но ми хареса.

# 463
Аз се уверих колко е важна количката с щерка ми. Поради незнание купих една и след два месеца купувах втора, която реално да ми върши работа.
Дими давай линк да я видим. Аз попрегледах твмите за колички, не знам аз ли не съм в час, но 1500-1800лв за количка ми се виждат безумие.

Ето тази си взех http://www.baby.bg/dizain-baby-kombinirana-kolichka-2-v-1-estel-kapuchino.html
Взех я на половин цена от една мама дето я е ползвала само 3-4 пъти, понеже й заемала много място. Летния кош изобщо не е ползван. Голяма е, малко е тежичка, дано да е и удобна както всички твърдят. Иначе много си я харесвам.

# 464
Манха Мерси за съвета за количката, сега поне знам кое да гледам Simple Smile
за виждането на живо със сигурност си права и така ще действам.
Ева и аз съм като теб и на мен супер странни и грозно ми се струват, а скъпии...  Rolling Eyes думи нямам, не ме срам да кажа че колата ми не струва 2500 лв. как може количка за бебе да струва толкова.
Аз за това тази която споменах е приемлива като цена и вида се преглъща  Laughing, та я погледнах. Но ще помисля още малко.

Общи условия

Активация на акаунт