АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 674
  • 695
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря че ме подсетихте за въглавниците за бременни, трябва да си извадя моята. Много ми беше удобна, а после като кърмя още повече, слагаш бебчето  да си легне и беше рай. А даже после като поотрасна Калина и съм я подпирала  а нея  Mr. Green

# 361
  • Бургас
tanya06,абе ние сме си добри.. към нас си, а към другите понякога Crazy Изпушваме.
Аз одеве изпуших и то за пълна глупост. С мъжа ми спорехме за някаква простотия и аз като ревнах....  Mr. Green Дано хормоните ми не достигат повече такъв пик  Laughing

# 362
Ахахаха, това с понасянето беше в десетката!  Joy И бих казала, че не само хормоните са ми виновни.  Mr. Green

За змиите съм пас и аз. Много ще се радвам да съществуваме в отделни вселени, но нейсе.

Карате ме да се замисля с тия възглавници. Ще взема да проверя в OLX как вървят.

# 363
  • Бургас
Моята възглавница за бременни си я взех от Лидл, доста изгодна беше, сравнение с другите на пазара. Но вътре е с памук (или нещо подобно) и определено не може да заеме хубаво формата, в която искаш да я нагласиш. Да спиш върху нея става, но после за помощ при кърменето- не.

# 364
Miss Jully, понякога и аз така изпушвам Grinning
Doctor la , аз преди хвърлих много набързо 1 око в олх, май вървят към 36лв. Възглавниците, както някой беше написал.
Иначе отначало видях една в нета за 70 и няколко лева, но тъй като нямам опит с подобни възглавници, не знам дали си заслужава и дали лично на мен ще ми е комфортно и тези в ОЛХ по- ме блазнят.

# 365
  • Пловдив
Май само на мен не ми е удобна възглавницата за кърмене.Може би,защото не можех легнала и най-удобно ми беше седнала.Само не разбирам как става за спане на бременни.Някак пази корема ли?

# 366
И на мен днес ми беше супер крив ден ... като за капак се скарахме вкъщи защото мъжът ми най-нагло изяде един плод и като го помолих да ми даде, каза: Ама, аз го изядох. Докторката нали каза да не ядеш сладко заради захарта.... Полудях и той отнесе всичко. Явно всички разбират, че съм бременна и си делят храната само и само да си опитам, а той... Sad
Кажете къде се продават такива възглавници - до сега не съм отделяла време по бебешки магазини съсредоточено, а след снощното неспане май ще е нужна.
И аз съм в Бизнес парка и ще ми е полезно някакво раздвижване/спорт, така че ако някой намери.
Лека вечер 😘

# 367
Miss Jully, понякога и аз така изпушвам Grinning
Doctor la , аз преди хвърлих много набързо 1 око в олх, май вървят към 36лв. Възглавниците, както някой беше написал.
Иначе отначало видях една в нета за 70 и няколко лева, но тъй като нямам опит с подобни възглавници, не знам дали си заслужава и дали лично на мен ще ми е комфортно и тези в ОЛХ по- ме блазнят.
Моята беше около 70лв, може би 68. С пълнеж от спелта. За мен е много по-добра от другите и си струва.
Аз също кърмих седнала и много си ползвах възглавницата. Подпирах и бебето с нея, после го заграждах и т.н.
За спане на мен ми беше удобно като лежа настрани да я сложа под горния крак. Така се подпирам на нея, а не на корема.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 23:16 от Manhamanha

# 368
определено си заслужава възглавницата. аз докато бях бременна предния път спях обградена с поне 2 екстра възглавници и то нямаше място в леглото. после като кърмех се мъчех бая в началото с едни възглавници от дивана... затова сега ще заделя пари от следващата заплатка и така.

който има, може ли да сподели откъде си я е купувал и ако знаете предимства или какво да се гледа...да е мека ли, пълнежът ли...
иначе тия от olx ми се видяха ок

забравих да кажа за прегледа - всичко е наред, видях човечето как мърда, докторът каза, че си е оформенко вече, всичко си има. за пол още нищо...

# 369
  • София
Искам да ви попитам, някой от вас с - кръвна група?
Оказа се, че моята е B-
Доктора ме успокои, че за първа бременност да съм спокойна( за второто дете било по- друго). Каза че ще назначим изследване за антитела, но аз съм при него чак на 25 октомври.  Четох,четох и разбрах , че ако има антитела в кръвта се поставя първа ваксина сега и втова живот и здраве след раждането.( при това ако детенцето се окаже +, така прочетох)
Просто ми е любопитно има ли с отрицателни кръвни гр. сред вас и как ще действате с доки?
Аз съм също В-   Simple Smile
С първата бременност само ми пускаха антитела на няколко месеца. След като родих изследваха кръвната група на бебето и се оказа 0-. Биха ми гамаглобулина и това беше, нищо страшно Wink
И мен ме гони безсъние и после съм като парцал ...
Манха много съм се смяла с тази стевия Wink))
Бройте ме и мен за йога, само бизнес парка ми е малко далече. Харесала съм си 2 студия и мисля да пробвам, ако всичко е наред след прегледа в понеделник

# 370
Моята възглавница е на Лорели от Хиполенд в бях взимала. Мека е и се е обеформила, предполагам че има и много по качествени, но на мен и тя ми въреше работа. Сега пак ще я издавя. Най-често си я слагах между краката, а едната й част под корема. Все едно съм на облаче ☺

# 371
  • София
Добро утро Simple Smile

И аз искам възглавница. Ако някой види по магазините, да свирка къде. Бих искала първо лично да ги видя, да преценя разликата между естествен и изкуствен пълнеж и после вече може да си вземан и от олх-а.

Йога аз даже ви писах, че си бях намерила, в Ман. ливади. В деня, в който щях да ходя за първи път прокървих и от тогава съм спряла всякаква физ. активност. В резултат се чувствам дебела и разплута, а като кача три етажа, се задъхвам. И това човек, който играеше по 90 минути народни танци интензивно. Зле са нещата, ама няма как. Ще си се влача, колкото е необходимо Tired

От няколко дни имам рязък спад на кръвната захар по обяд. Всеки ден по едно и също време. Причернява ми и се разтрепервам цялата. Добре, че имах в кабинета една кутия бонбони, че първия път спасиха положението. Сега гледам да изпреваря нещата и обядвам рано-рано, преди 12. Май ще имам същия проблем като с предната бременност, когато захарта ми беше 2 и нещо и аг-то ме питаше изобщо сладко ям ли, пък аз си ядях и не можех да разбера защо се получава така.

Айде, на тръстиката Simple Smile

# 372
Момичета, един синузит ме е натиснал тук няколко дена и от снощи много ме боли горната челюст. Не зъбите, а самата челюст, като някаква тежест усещам, напрежение в нея. Много е неприятно и не минава от парацетамол. Дайте някаква идея за болкоупокояване? Thinking

# 373
  • Бургас
Възглавници за бременни през 2012г. продаваха в Хиполенд. Не знам дали още има. Предполагам може да се провери и онлайн. Но там моделът беше като моята (от Лидл) с памук, който се сплесква и обезформя. Такива със спелта не съм виждала по магазините (поне в Бургас).

# 374
Добро Утро Момичета Simple Smile)
Гледам обсъждат се възглавници за бременни вече а не гадене и неразположения бравоооо  smile3501
И аз съм е рекордно безсъние вече, снощи се събудих в 3.30 и край това беше до алармата за работа. Така яко съм се намазала с фон дьо тен да не ми личат сенкитеее ..
Но слава богу разговора с шефа мина, прие го премерено, но каза че се радва с коментар, че и мен ме изтървал (понеже повече колеги сме жени и вечно някой го няма). Аз съм вече една идея по спокойна, не знам дали от притеснения не съм спала предишните дни. Да видим тази нощ как ще е. Та ще си ходя на работа още малко Simple Smile)
Успех на тези които са днес или не са минали на прегледи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт