С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 584
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Тъпо е разбира се и крайно ненужно. Само конфронтации се създават. Колко скандала са започнали, че мъжа е предал нещо. Моята и да е говорила, в което пак казвам, че се съмнявам, не е стигнало до мен. Тя, обаче се е нагледала на родителско вмешателство и казва, че не й е работа да се меси. Другият й син е с доста кофти избор, жена с кофти име в общността им, да беше се намесила добре щеше да е направила.

# 481
  • София
Аз пък искам да питам Зои и Абсурд в качеството си на какви са се вживяли та си позволяват да критикуват Ма Ко как да си гледа нейното дете? Вие някакъв еталон ли сте за възпитаване на деца?
Пари взимате ли? Че моето дете е малко още, но то ще порастне и ако се наложи да го науча на нещо да се обърна към вас, а не към баща му, с когото сме го създали? Изпратете си номерата на банковите сметки да ви преведа някой лев капаро и да ме имате впредвид.  Sunglasses

А, не се излагай, моля! Stop
В качеството, в което ти сега ми държиш сметка, бих могла да ти отговоря. Joy
Не ми пука кой и как си възпитава детето- най- малко, ма ко.
Ако се върнеш назад, ще видиш откъде се газира тя и защо излезе на преден план случката със сина ѝ.
Аз си бях по темата- на твърдението, че като станела свекърва, ще се промени, отговорих, че хората не се променят.
Та, хайде, не се дуй толкова, че ако се наложи да преведеш някоя пара настрани, ще видиш зор. Mr. Green

# 482
  • Canada
Мис Джулай, поздравления и лека бременност!

За пръв път виждам думата 'ХумореЗки'. Превод моля! Simple Smile

# 483
  • София
Извън темата:
АбсурТ, за "впредвид" си напълно права, но имай предвид, че нито преди дефиса, нито след него се оставя интервал.

# 484
  • София
Извън темата:
АбсурТ, за "впредвид" си напълно права, но имай предвид, че нито преди дефиса, нито след него се оставя интервал.
Благодаря ти, но съм се предала с тия интервали.
Дай линк, ако има някъде описано кое- как, че да не бъркам. Simple Smile

# 485

На мен много ми хареса - режеш го с хумор.

# 486

На мен много ми хареса - режеш го с хумор.

Яко  Joy

# 487
  • Canada
На мен ми навява асоциации за резки хума Simple Smile

# 488
  • София
Скрит текст:
Извън темата:
Благодаря ти, но съм се предала с тия интервали.
Дай линк, ако има някъде описано кое- как, че да не бъркам. Simple Smile
АбсурТ,
Скрит текст:

# 489
Не може да я виждате тая дума за първи път. Щом Зои казва значи е така. Не знаете ли, че тя е най-умната в тоя форум?  Mr. Green

# 490
Моя грешка, признавам си! Винаги съм го знаела със З и не съм се замисляла, че е грешно. Извинявам се и на Джони, че дори я поправих!  Peace
Писали сме заедно. Умея да се извинявам, а ти тържествувай Simple Smile

# 491

Виж още колко заблудени има
https://www.google.gr/search?client=safari&hl=en-gb&ei=W … 3.453.9pVZFUMvEwU
На мен лично заблудата ми е от озвучаващата гласна, но разбира се, че не ме оправдава.

# 492
Зои, за какво да тържествувам? Че реши да се направиш на умна на мой гръб, ама нещо не ти се получи ли?
Сега, понеже съм пич, ти приемам извиненията, ама друг път първо си сверявай часовника.  Wink

# 493
На умна на твой гръб? Никога! Просто се заяждам понякога Wink

# 494

това по-върви за свекърви,ама и за тъщи било,давайте за тях,че  правописът  и мен мори, но тя клавиатурата ми е виновна,няма да съм аз я.

Общи условия

Активация на акаунт