С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 557
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Болните от астма наистина ли е наложително да живеят с някого (от медицинска гледна точка)? За пръв път чувам за подобно нещо.

# 526
  • София
Цитат
Спред вас възрастни и младни заедно ли трябва да са или отделно?

Отговорът на този въпрос е еднозначен.

# 527
Аз мисля, че трябва да живеем всички заедно и дори да спим в една стая- хем ще се топлим от взаимните си изпарения, хем ще чувстваме задруга и роднинска подкрепа  Naughty
Имам предвид свеки, двамата и сина, жената на другия, всичките ни деца, техните деца, един ден! И децата на техните деца! Ще бъде прекрасно!

# 528
Аз мисля, че трябва да живеем всички заедно и дори да спим в една стая- хем ще се топлим от взаимните си изпарения, хем ще чувстваме задруга и роднинска подкрепа  Naughty
Имам предвид свеки, двамата и сина, жената на другия, всичките ни деца, техните деца, един ден! И децата на техните деца! Ще бъде прекрасно!

Има и лошави свекърви, които изобщо не искат да живеят толкова интимно със снахата и сина Sad

# 529
  • Варна
Болните от астма наистина ли е наложително да живеят с някого (от медицинска гледна точка)? За пръв път чувам за подобно нещо.

Аз съм астматичка. Досега не знаех, че е трябвало задължително да съжителствам с някой. Как ли съм оцеляла толкова години сама и болна...

# 530
За съжаление не мога да намеря снимките, вероятно покрай развода всичко е симнато от ФБ.
Двете с булката носеха различни рокли,като стил. На булката беше една раскошна рокля ( както прилича на една турска булка 😀), а на свекървата по-едноставна и изчистена. Но, все пак си беше булчинска, с дантели, с шлейф. За завършен булченски вид, имаше голямо бяло цвете с къс воал, на главата.

# 531
Добре,че не  я намираш,ще вземе да се хареса на свекървите и току въвели мода...То иначе няма как да съберат погледите на този ден,всеки гледа булката.Така погледите са другаде.Красота!

# 532
За астматиците не знам, ама болните от синдрома "Синчето си не давам", сами си предписват съжителство.  Laughing
 Какви са тези глупости, да се чуди човек? Била болна от астма?! Ами ти защо се вързваш да живеете заедно и с какво ще ти помогне чуждото мнение?
 Не, не е редно, правилно, нужно и здравословно! Изнесете се, ако можете, за да не се изнесеш сама на по-късен етап.
 70 теми има по твоята тема като отсееш дразгите, едно солидно четиво!

# 533
  • Бургас
Спред вас възрастни и младни заедно ли трябва да са или отделно? Питам ви защото от скоро живея с приятела си, а той живее с майка си защото жената е сама и е болна от Асма, не са се разделяли като цяло, а той преди мен не е живял с друга ( освен с майка си ).
Ти сериозно ли питаш  Rolling Eyes Ако да, не, не, не е нормално. Всеки трябва да си знае къщата, ако не иска някой ден да си види муцуната в криминалната колонка на някой вестник.
Ако приятеля ти замазва очите с подобни тъпи оправдания, хубаво си помисли дали не си се хванала с поредния мамин Мунчо.

# 534
Да, все маминият виновен. А девойката,  като  е толкова умна...

# 535
Да, все маминият виновен. А девойката,  като  е толкова умна...
никой не е казал, че девойката е умна. Ако беше умна, нямаше да се хване с такъв Мунчо или поне вече щеше да бяга с 300.

# 536
Никой не е казал, че трябва да съдите или да обиждате! Simple Smile Според вас, може и да не съм толкова умна но вашите коментари са още по- незрели и глупави, което говори само по-себе си. Simple Smile Благодаря се пак за мнението.

# 537
За това не пише никой  вече.
Момиче ,ако може си обособете   терена  кой  къде   е  домакин.Ако сте в къща е лесно,не прочетох дали е апартамент. Но  и да е , и на терасата можеш да си направих  кът за готвене.Да не се блъскате.Ще  свикнеш и да не се разхождаш гола в общите помещения. Туширай  напрежението и  оценявай  мъжа до теб за какво става.Ако застане между двете ви и  намери начин да не се сблъсквате ,с времето ще измислите изход.Ще  я накара да не показва нехаресване,ако  не може да те уважава.Но  да го изкараш  от днес за утре,че и още по-спешното,от днес за вчера трудно ще успееш.Прецени си обстановката и си реши.Тази тема е пълна с примери,прочети я назад  и ще разбереш защо така реагират дамите.Да ти издам една голяма тайна,има хора,дето си живеят заедно ,използват ресурсите от това и  са доволни,имат съвпадение  на такт и интелект с роднините си.Но  е трудно  и в днешно време си е добре да си отделно,да си правиш  разходките спокойно докато имаш  тинейджъри.Защото това не е вечно.Разхождането без дрехи.Ще се поднови като излетят децата.Гледай  мъжа до теб.Ако става,ще се разберете.Дай му време,но не  прекалено дълго-мама може да се наглежда  по друг начин и  да се живее в мир.
Ако не става-бягай  или се приготви да си  някоя  там втора трета цигулка и се радвай  да пееш  в хора.Ако го можеш.

# 538
Никой не е казал, че трябва да съдите или да обиждате! Simple Smile Според вас, може и да не съм толкова умна но вашите коментари са още по- незрели и глупави, което говори само по-себе си. Simple Smile Благодаря се пак за мнението.
Извинявай, ако съм прозвучала обидно. Не съм имала такава цел. Но твърдя, че си е хванала с Мамин Мунчо и за твое добро трябва да бягаш с 300.

# 539
Тя вече се е нанесла при свекървата.

Общи условия

Активация на акаунт